Únor 20, 200916 r škoda, co se dá dělat. je to jen hokej. počkáme si na příští sezonu, snad budou hrát líp jak letos Myšák: si troufáš u jihočechů
Únor 20, 200916 r Pozor Mišáku, máš u mě podmínku s výstrahou Myšák: si troufáš u jihočechů Když jsem tenkrát ten sestup Budějek - postup Dukly dokázal v TÝNĚ NAD VLTAVOU slavit do noci na balkóně na sídlišti :smich:
Únor 21, 200916 r Dokonce na mě zavolali policii Tak jsem si s nima pokecal a prý to "Kdo neskáče není DUKLA! Hop hop hop!" mám na balkóně křičet jen do 22h
Únor 24, 200916 r nikde jsme nebyli, celej víkend jsem makal :-( Když jsem zrovna nebyl u PepikaTDI... Upraveno Únor 24, 200916 r od jofree
Únor 25, 200916 r JJ, a to jsme ještě oba "pražští pepíci" Sloučím to za chvíli ještě s Letkou, tam je to taky před zavřením
Únor 25, 200916 r Koukám sem každej den, ale momentálně mi nějak neslouží mozek, nebo co, tak sem radši nic nepíšu abych nebyl za blba
Únor 26, 200916 r Ale prd velebnosti. Naposled jsem popíjel v pátek v Budvar baru. Držel jsem se instrukcí na mým pičáku a dal jsem vrcholově 10 kousků kroužka a bylo hned veselo
Únor 26, 200916 r Ale prd velebnosti. Naposled jsem popíjel v pátek v Budvar baru. Držel jsem se instrukcí na mým pičáku a dal jsem vrcholově 10 kousků kroužka a bylo hned veselo Se nikdy nepoučíš...
Únor 26, 200916 r Žádnej masakr, pěkně do nálady, bylo to na třídním srazu, tak jsem se zase nemohl moc zmatlat aby nebyla ostuda. Je ale pravda, že jsem pil jenom to pivo, žádný frťany a nic jinýho. To by pak asi vypadalo trchu jináč ......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.