Standis Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 škoda, co se dá dělat. je to jen hokej. počkáme si na příští sezonu, snad budou hrát líp jak letos Myšák: si troufáš u jihočechů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Pozor Mišáku, máš u mě podmínku s výstrahou Myšák: si troufáš u jihočechů Když jsem tenkrát ten sestup Budějek - postup Dukly dokázal v TÝNĚ NAD VLTAVOU slavit do noci na balkóně na sídlišti :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 no fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Dokonce na mě zavolali policii Tak jsem si s nima pokecal a prý to "Kdo neskáče není DUKLA! Hop hop hop!" mám na balkóně křičet jen do 22h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 tak co kluci byly jste si zajezdit na dráze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jake draze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 jofree se chtěl zklouznout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) nikde jsme nebyli, celej víkend jsem makal :-( Když jsem zrovna nebyl u PepikaTDI... Editováno: 24. Únor 2009, autor: jofree Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 třeba tady časem tu diskuzi rozhejbáme. kolik nás tu tak může asi být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 O čem si chceš povídat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jaký je počasí na JIhu???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Jsem ve STŘEDu, v Pze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 to já pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Já přes týden taky, jen minulý byly Boletky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ty taky nevíš, kde by jsi zakotvil )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ne, příští týden je to Olomouc :-D Vrtulníkem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 koukám, že jsme tady jen zase sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 JJ, a to jsme ještě oba "pražští pepíci" Sloučím to za chvíli ještě s Letkou, tam je to taky před zavřením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 ale pepíci "přistěhovalci" to můžeš, aspoň nás tu bude víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Koukám sem každej den, ale momentálně mi nějak neslouží mozek, nebo co, tak sem radši nic nepíšu abych nebyl za blba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Nesmíš tolik popíjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ale prd velebnosti. Naposled jsem popíjel v pátek v Budvar baru. Držel jsem se instrukcí na mým pičáku a dal jsem vrcholově 10 kousků kroužka a bylo hned veselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 ty kráso, tak to musel být masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ale prd velebnosti. Naposled jsem popíjel v pátek v Budvar baru. Držel jsem se instrukcí na mým pičáku a dal jsem vrcholově 10 kousků kroužka a bylo hned veselo Se nikdy nepoučíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Žádnej masakr, pěkně do nálady, bylo to na třídním srazu, tak jsem se zase nemohl moc zmatlat aby nebyla ostuda. Je ale pravda, že jsem pil jenom to pivo, žádný frťany a nic jinýho. To by pak asi vypadalo trchu jináč ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.