Únor 26, 200916 r mischo,s tím tvým cestováním,víš vůbec kde máš trvalé bydliště?mám dojem že bydlíš každý měsíc jinde,ale s tím že ted patříš k pepanům se tu moc nechlub a vůbec nikde moc o tom nemluv,nejsou oblíbeni asi nikde v cz jo a kolik je nás tady?málo,ale já jsem tu takže 1?nee,nejsem zakladatel jihočechů ale jsem tu téměř inventář oggy:10 kroužků?si děláš kozy ne?mě už by nesly nohama napřed,tyjo,s tebou kalit nevim nevim jak bych dopadl,asi na záchytce
Únor 26, 200916 r No hlavně jestli byly (u)spokojené spolužačky Spolužačky byly nesmírně spokojené a dostal jsem spoustu děkovných SMS a emailů Ale jenom proto, že jsem jako předseda třídy sraz zařizoval a koučoval. Dokonce proběhlo i focení, ale žádná fotografie nedosahuje takových kvalit, abych jí umístil do téma spolužačky a kolegyně
Únor 27, 200916 r Tak nám SEM umísti nějakou běžnou, my se, myslím že mohu mluvit za všechny, spokojíme i s ní :-)
Únor 27, 200916 r Tak nám SEM umísti nějakou běžnou, my se, myslím že mohu mluvit za všechny, spokojíme i s ní :-) Bohužel nemám mandát k prezentaci fotek na veřejnosti
Únor 27, 200916 r Tak na ukázku teda jedna ze spolužaček. Nechám to tady ale jenom do večera, kdo to nestihne, má smůlu ... a máte po ptákách Upraveno Únor 27, 200916 r od oggy
Březen 1, 200916 r Tak na ukázku teda jedna ze spolužaček. Nechám to tady ale jenom do večera, kdo to nestihne, má smůlu ... a máte po ptákách Ty ptáku, se o víkendu věnuju rodině, tak to sem koukej dát i přes týden
Březen 2, 200916 r Bohužel tě budu muset zklamat, ale nestihl jsem to. zaskočil jsem sem jen na vteřinku a běžel jsem zase pryč
Březen 2, 200916 r Normální holka, navíc na mě zrovna při focení dělala xichty, takže si o nic nepřišel Když budeš hodnej, tak jí sem ještě možná na chvíli dám
Březen 2, 200916 r Normální holka, navíc na mě zrovna při focení dělala xichty, takže si o nic nepřišel Když budeš hodnej, tak jí sem ještě možná na chvíli dám Tak jí sem dej hned nebo až zítra, prt. za chvíli se budu muset odpojit
Březen 3, 200916 r Takže znova, ale naposled. Pokud to Mišáku nestihneš, tak smůla ..... sakra, sem to nějak přetáhnul, takže tádýdádýdá a to je vše přátelé koukám že jsi to zase nestihnul Upraveno Březen 3, 200916 r od oggy
Březen 3, 200916 r Tak asi normální smůla Jeden den za dva měsíce jsem v práci nešel hned po ránu na ŠF a smůla
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.