Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Někdy Ti sem hodím její fotku, chceš?!

Je hodná, milá, tolerantní, ale to co jsi vyznačil smailíkem NIKDY! :ble

Na to tu máme jiné :p

no čoveče, tak ti nějak nevim jestli mám po to tvým příspěvku ještě chuť na její fotku :smich:

octaviaman: :o:kol-17: omlouvám se. Kdy a kde jsem tě potkal?

včera u Budvaru,pouštěl jsem tě před sebe,nejdřív ten kamion,jakožto funkcí ZIP ale když sem se ohlédl v pravo po kapotě auta co stálo vedle,byl jsi tam ty,tak jsem pustil i tebe,ještě za světelnou jsem tě předjížděl vpravo ale ty jsi nebral,chápu,soustředit se ve městě za volantem je na 1 místě,ale když mi někdo zběsile bliká dálkovejma do zrcátka v koloně tak se aspon kouknu kdo to co to!

ale nic ve zlým,jen jsem tušil že jsi mě nepobral :D

jj, už vím. Jel sem nasr...j na radnici a stavební úřad. Ale za puštění sem poděkoval furtblikem, jestli si dobře pamatuju ;)

Videl jsem te. Ale pozde... :)

Jofre:jj,nic se neděje

Doli:já tebe taky,dost si se lepil na to auto před tebou,ale bylo to o zrcátka co?chtěl jsem ti cinknout že to máš čistý abys trochu provětral turbo ale kiksnul mi mob.,měl jsem jen služebák ale tam tvé číslo nemám!

co ten srazík kolem Velikonoc,platí?

mj.byl jste někdo dnes v Plzni na Lordech???????jaký to bylo????

o Velikonocích může být

taky si myslím zatím u mně no problemo,volnej celej víkend

kuva nes*****te mi

mischo,existuje ještě v Žatci ten tankáč?útvar 6363 ?nebo to šlo do kytek,já jen že strýc zatoužil se tam podívat tak at nejedme čumět na nějakou fabriku,hotel nebo snad louku :D

S velikonocema ještě nevím, žádný konkrétní plán zatím nemám, aneb srazík by do toho možná zakombinovat šel, ale je třeba se rozhodnout...

A co se týká Žatce, už jsem Ti psal.

pokud mluvím za sebe jsem rozhodnut

tuším i Jofree psal že ok

jj, počítám s tím

tak velikonoce se nám pomalu blíží, tak by bylo fajn se začít pomalu domlouvat. Aby to nedopadlo jako posledně...

Já rovnou hlásím, že jsem mimo hru.

Já se přidávám, musím v pátek do Prahy a pak zůstáváme v Rakovníku. Leda udělat výjezdní zasedání tam :-)

Jsem cely tyden v CB, staci napsat SMS.

• 2 týdny později...

Ahoj, sháním 3-tlačítkový sklopný klíč na FI MR 06, nevíte jestli někdo z Jižních Čech nabízí tenhle typ klíče, nebo ho dokáže sehnat za lepší cenu než ve značkovém servisu?

Díky za radu :-)

• 3 týdny později...

Plánujete jet někdo z jihu na SKODAHOME? Případně kdy? Já to zatím vidím tak 50:50

• 3 týdny později...

Tak koukám, že nám to tady úplně chcíplo :rip:

U nás taky :smich:

Takže aby se to tady trochu rozhejbalo, přidávám aktuální foto mého "zanedbaného zjevu" :smich: Za měsíc jedu do Egypta a nechci si tam spálit plešku. Koupim si tam tej jejich hábit a myslim že mezi ně slušně zapadnu lol

post-599-1242975422_thumb.jpg

Upraveno od oggy

koukam, predavas sve ridicske umeni dalsi generaci. Tak to ma byt.

Co udelat nejakej ten srazek? Velikonoce nejak nevysly, tak co zkusit neco do prazdnin? Aspon zjistime, jestli sem jeste nekdo chodi :-(

já jsem pro, už mi skončily pracovní soboty, tak se může něco malýho domluvit

Nějakej spich by to chtělo. Mám ještě měsíc celkem čas. Pak letim na dovču a potom asi budu na chalupě, dokud bude obstojný počasí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.