Březen 12, 200916 r Někdy Ti sem hodím její fotku, chceš?! Je hodná, milá, tolerantní, ale to co jsi vyznačil smailíkem NIKDY! Na to tu máme jiné no čoveče, tak ti nějak nevim jestli mám po to tvým příspěvku ještě chuť na její fotku
Březen 12, 200916 r octaviaman: omlouvám se. Kdy a kde jsem tě potkal? včera u Budvaru,pouštěl jsem tě před sebe,nejdřív ten kamion,jakožto funkcí ZIP ale když sem se ohlédl v pravo po kapotě auta co stálo vedle,byl jsi tam ty,tak jsem pustil i tebe,ještě za světelnou jsem tě předjížděl vpravo ale ty jsi nebral,chápu,soustředit se ve městě za volantem je na 1 místě,ale když mi někdo zběsile bliká dálkovejma do zrcátka v koloně tak se aspon kouknu kdo to co to! ale nic ve zlým,jen jsem tušil že jsi mě nepobral
Březen 12, 200916 r jj, už vím. Jel sem nasr...j na radnici a stavební úřad. Ale za puštění sem poděkoval furtblikem, jestli si dobře pamatuju
Březen 18, 200916 r Jofre:jj,nic se neděje Doli:já tebe taky,dost si se lepil na to auto před tebou,ale bylo to o zrcátka co?chtěl jsem ti cinknout že to máš čistý abys trochu provětral turbo ale kiksnul mi mob.,měl jsem jen služebák ale tam tvé číslo nemám! co ten srazík kolem Velikonoc,platí? mj.byl jste někdo dnes v Plzni na Lordech???????jaký to bylo????
Březen 24, 200916 r kuva nes*****te mi mischo,existuje ještě v Žatci ten tankáč?útvar 6363 ?nebo to šlo do kytek,já jen že strýc zatoužil se tam podívat tak at nejedme čumět na nějakou fabriku,hotel nebo snad louku
Březen 24, 200916 r S velikonocema ještě nevím, žádný konkrétní plán zatím nemám, aneb srazík by do toho možná zakombinovat šel, ale je třeba se rozhodnout... A co se týká Žatce, už jsem Ti psal.
Duben 2, 200916 r tak velikonoce se nám pomalu blíží, tak by bylo fajn se začít pomalu domlouvat. Aby to nedopadlo jako posledně...
Duben 6, 200916 r Já se přidávám, musím v pátek do Prahy a pak zůstáváme v Rakovníku. Leda udělat výjezdní zasedání tam :-)
Duben 15, 200916 r Ahoj, sháním 3-tlačítkový sklopný klíč na FI MR 06, nevíte jestli někdo z Jižních Čech nabízí tenhle typ klíče, nebo ho dokáže sehnat za lepší cenu než ve značkovém servisu? Díky za radu :-)
Květen 5, 200916 r Plánujete jet někdo z jihu na SKODAHOME? Případně kdy? Já to zatím vidím tak 50:50
Květen 22, 200916 r Takže aby se to tady trochu rozhejbalo, přidávám aktuální foto mého "zanedbaného zjevu" Za měsíc jedu do Egypta a nechci si tam spálit plešku. Koupim si tam tej jejich hábit a myslim že mezi ně slušně zapadnu Upraveno Květen 22, 200916 r od oggy
Květen 22, 200916 r koukam, predavas sve ridicske umeni dalsi generaci. Tak to ma byt. Co udelat nejakej ten srazek? Velikonoce nejak nevysly, tak co zkusit neco do prazdnin? Aspon zjistime, jestli sem jeste nekdo chodi :-(
Květen 24, 200916 r Nějakej spich by to chtělo. Mám ještě měsíc celkem čas. Pak letim na dovču a potom asi budu na chalupě, dokud bude obstojný počasí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.