oggy Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Někdy Ti sem hodím její fotku, chceš?! Je hodná, milá, tolerantní, ale to co jsi vyznačil smailíkem NIKDY! Na to tu máme jiné no čoveče, tak ti nějak nevim jestli mám po to tvým příspěvku ještě chuť na její fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 octaviaman: omlouvám se. Kdy a kde jsem tě potkal? včera u Budvaru,pouštěl jsem tě před sebe,nejdřív ten kamion,jakožto funkcí ZIP ale když sem se ohlédl v pravo po kapotě auta co stálo vedle,byl jsi tam ty,tak jsem pustil i tebe,ještě za světelnou jsem tě předjížděl vpravo ale ty jsi nebral,chápu,soustředit se ve městě za volantem je na 1 místě,ale když mi někdo zběsile bliká dálkovejma do zrcátka v koloně tak se aspon kouknu kdo to co to! ale nic ve zlým,jen jsem tušil že jsi mě nepobral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 jj, už vím. Jel sem nasr...j na radnici a stavební úřad. Ale za puštění sem poděkoval furtblikem, jestli si dobře pamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 Videl jsem te. Ale pozde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Jofre:jj,nic se neděje Doli:já tebe taky,dost si se lepil na to auto před tebou,ale bylo to o zrcátka co?chtěl jsem ti cinknout že to máš čistý abys trochu provětral turbo ale kiksnul mi mob.,měl jsem jen služebák ale tam tvé číslo nemám! co ten srazík kolem Velikonoc,platí? mj.byl jste někdo dnes v Plzni na Lordech???????jaký to bylo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 o Velikonocích může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 taky si myslím zatím u mně no problemo,volnej celej víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 kuva nes*****te mi mischo,existuje ještě v Žatci ten tankáč?útvar 6363 ?nebo to šlo do kytek,já jen že strýc zatoužil se tam podívat tak at nejedme čumět na nějakou fabriku,hotel nebo snad louku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 S velikonocema ještě nevím, žádný konkrétní plán zatím nemám, aneb srazík by do toho možná zakombinovat šel, ale je třeba se rozhodnout... A co se týká Žatce, už jsem Ti psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 pokud mluvím za sebe jsem rozhodnut tuším i Jofree psal že ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jj, počítám s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 tak velikonoce se nám pomalu blíží, tak by bylo fajn se začít pomalu domlouvat. Aby to nedopadlo jako posledně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Já rovnou hlásím, že jsem mimo hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Já se přidávám, musím v pátek do Prahy a pak zůstáváme v Rakovníku. Leda udělat výjezdní zasedání tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jsem cely tyden v CB, staci napsat SMS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 já zatím nevím, záleží na práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akvils Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Ahoj, sháním 3-tlačítkový sklopný klíč na FI MR 06, nevíte jestli někdo z Jižních Čech nabízí tenhle typ klíče, nebo ho dokáže sehnat za lepší cenu než ve značkovém servisu? Díky za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Plánujete jet někdo z jihu na SKODAHOME? Případně kdy? Já to zatím vidím tak 50:50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 já asi pojedu, ale budu už v týdnu v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Tak koukám, že nám to tady úplně chcíplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 U nás taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) Takže aby se to tady trochu rozhejbalo, přidávám aktuální foto mého "zanedbaného zjevu" Za měsíc jedu do Egypta a nechci si tam spálit plešku. Koupim si tam tej jejich hábit a myslim že mezi ně slušně zapadnu Editováno: 22. Květen 2009, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 koukam, predavas sve ridicske umeni dalsi generaci. Tak to ma byt. Co udelat nejakej ten srazek? Velikonoce nejak nevysly, tak co zkusit neco do prazdnin? Aspon zjistime, jestli sem jeste nekdo chodi :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já jsem pro, už mi skončily pracovní soboty, tak se může něco malýho domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Nějakej spich by to chtělo. Mám ještě měsíc celkem čas. Pak letim na dovču a potom asi budu na chalupě, dokud bude obstojný počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.