Přejít na obsah

Akvils

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Oznámení Akvils

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Díky za upřesnění odkazu na část vyhlášky týkající se pneumatik. Ale mám ještě jednu otázku, rychlostní index zimních pneumatik si můžu zvolit jaký chci, třeba i o dva stupně nižší, když budu mít upozornění v obrysovém poli řidiče? V TP mám rychlostní index V, z předchozíha auta mi zbyli zimáky s rychlostním indexem T. Na stránkách jednoho prodejce pneumatik jsem četl, že je možné použít pouze o stupeň nižší rychlostní index, ale podle toho jak je to psané ve vyhlášce to chápu tak, že je můžu použít klidně T.
  2. Ještě odkaz na novou vyhlášku http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/7ADE511C-FEE0-463E-A16A-E52453019AA2/0/sb01342014.pdf
  3. To co uvádí Pawouk je citace z vyhlášky č. 341 z roku 2002. Dnes jsem byl zeptat na STK a tahle vyhláška už neplatí, je nahrazena 341 z roku 2014. V nové vyhlášce v paragrafu 21 není o zimních pneu ani slovo. Na STK mi řekli, že není možné u zimních pneu použít nižší rychlostní index, musí být to co je v TP. Na zimu jsem chtěl dát 15 kola, ale s rychlostnim indexem V jsou jen celoroční. Takže budu muset dát asi 16, přitom jako základní pneu jsou v TP uvedený 15 a 16 jsou jako alternativa. Jakou velikost zimáků dáváte na 2,0 TDI 103 kW?
  4. Ahoj, na své OII combi mám černé hagusy a chtěl bych je do matné stříbrné barvy. Řešil to už tady někdo? Mám namysli odstín barvy (tak jako je originál) a jakým typem barvy stříkat (část hagusy jsou asi hliníkový + plastový krytky).
  5. Akvils

    Fólie na sklo

    Vím, že mě asi ukamenujete za toto téma, ale chci si dát sluneční fólie a řeším jakou propustnost a jak budou vypadat na autě. Zkoušel jsem hledat tady na fóru, ale asi hledam blbě, protože jsem nic moc nenašel. Zajímaj mě hlavně fotky aut s fóliema, FI combi v šedivý metalíze by byla přesně to co hledam
  6. Není náhodou loketní opěrka pro O1 a F1 stejná? Rozdíl je jen v držáku? Zdeněk
  7. Takže pokud nemám v autě vypínání bagu originál z výroby musimkoupit novou řídící jednotku airbagu za cca 11 000,- Kč, nelze to dodělat, nebo "upravit" pouze v softwaru + vypínač ?
  8. Mě pin zijistili v Písku v Autokápl bez problémů (mám MR 06) a to jsem tam dokonce přijel s vlastním klíčem, který jsem sehnal tady fóru. Taky jsem se poptával v jinejch servisech nikde se jim do zjišťování pinu nechtělo, vždycky hledali nějaký problémy proč to nejde. Tady mi to udělali bez problémů.....
  9. Ahoj, sháním 3-tlačítkový sklopný klíč na FI MR 06, nevíte jestli někdo z Jižních Čech nabízí tenhle typ klíče, nebo ho dokáže sehnat za lepší cenu než ve značkovém servisu? Díky za radu :-)
  10. Taky přemejšlim o loketce do FI MR 06, ale zajímalo by mě jakej je rozdíl mezi loketkou do Fabky a Octavky? Myslim, že by mohli bejt stejný, nebo se liší v uchycení ? A nevíte jestli se dělá origo loketka v černý barvě - stejnej černej potah jako u výbavy ambiente? Když jsem viděl na prodej loketku do Fabie, tak vždycky šedivá :-(. Případně kde sehnat origo loketku za dobrou cenu.
  11. Díky za tip na dalšího výrobce tažnýho zařízení. Je nutný dělat výřez do nárazníku a montovali jste si tažný sami, nebo ste si ho nechali namontovat? Počítam s tim, že bych si ho namontoval sám. No zatim to asi vydim, že pujdu do tohodle typu http://www.levnetazne.cz/?c=popis-produktu&idItem=690 , dobrá cena, sklopnou zásuvku má taky a kolega ho má odzkoušený (sice na jinym typu auta) ale je s nim spokojenej. Ještě by mě zajimalo jak se sundavá zadní náraník?
  12. Rozhodl jsem se na svojí FI combi MR 06 pořídit tažný zařízení. Rozhoduju se mezi tímhle : http://www.levnatazna.cz/z10448-tz-skoda-fabia-sdn-kombi a tímhle : http://www.levnetazne.cz/?c=popis-produktu&idItem=690 Máte někdo s těmito značkami zkušenosti ? Kolega kupoval na Forda tažný od Polskýho výrobce Autohak (druhá varianta) a je s nim celkem spokojenej, montáž bez problému do přpravenejch otvorů v karoserii a kvalita taky neni špatná.
  13. že by nikdo neměl podobnej problém ??
  14. tak jsem uvedený postup nulování servisního intervalu zkoušel a taky se mi to nepodařilo, mám MR 06. Je chyba v tom návodu, nebo to u tohodle MR nejde "manuálně" (baz VAGU) vynulovat ?
  15. Tak sem z toho teda jelen . Ten PIN v budíkách nejde zjistit jinak než z toho štítku co je ke klíčum? Jeden známej tuhle řikal, že by se musel náhrát novej kód imobilzéru do řídící jednotky a pak podle toho udělat stejný klíče. Ale tahle poslední varianta se mi moc nezdá, asi zkusim zavlat do škodovky a ještě jednou se na to zeptat.
×
×
  • Vytvořit nový...