Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ted koukám na ty SPZ ty jsou ale libový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ted koukám na ty SPZ ty jsou ale libový to je tak kdyz ma nekdo velikou rodinu ... a vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Nazdar Taky hodím nějaké fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ze shellky cestou na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Zastávka na ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 ...ještě pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Na startu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Zastávka na ... škrcení ptáků v přírodě ZAKÁZÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Zastávka na ... škrcení ptáků v přírodě ZAKÁZÁNO Ale až od 1.4. kdy maj sezónu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Chudák Katka, se nic netušíc dostala k debatě o ptactvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 I bratra jsem si vyfotil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 ...a taky sebe jsem si vyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 I bratra jsem si vyfotil... Jako bys ho neměl doma dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Večer cestou domů-jsme zastavili v nějaké vesnici u kulturáku, zrovna tam bylo nějaký disco, divně koukali na dvoje xenony a dva týpky s foťáka běhající kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 A poslední. Zbytek a všechny ve větším klidně hodím s bráchou na CD a můžem se nějak domluvit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Večer cestou domů-jsme zastavili v nějaké vesnici u kulturáku, zrovna tam bylo nějaký disco, divně koukali na dvoje xenony a dva týpky s foťáka běhající kolem Se divýš, nějaký machýrci si tady fotí auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Jdu něco dělat, tak zatím prďolové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ted koukám na ty SPZ ty jsou ale libový Nevěř tomu co vidíš, jsou si podobné, ale 0007 není ani jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 I bratra jsem si vyfotil... Jako bys ho neměl doma dost Bratra není nikdy dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Ted koukám na ty SPZ ty jsou ale libový Nevěř tomu co vidíš, jsou si podobné, ale 0007 není ani jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Večer cestou domů-jsme zastavili v nějaké vesnici u kulturáku, zrovna tam bylo nějaký disco, divně koukali na dvoje xenony a dva týpky s foťáka běhající kolem Se divýš, nějaký machýrci si tady fotí auta A ještě pak na plnej céres vypálí pryč Já osobně jdu snídat, ale já se vrátím...řekl Fantomas a zmizel v davu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Raní ptáče dál doskáče, ale víc toho sežere a dřív umře...aneb ráno aktivita jako hrom a teď nikdo Ale koukal jsem do Top10 autorů dne, tak prvních 5 jsou účastníci srazu v Bech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no ty vole, sem fčéra v tý rychlosti zapoměl na SPZtky, ale už sem to napravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no ty vole, sem fčéra v tý rychlosti zapoměl na SPZtky, ale už sem to napravil No, proto mě to tak dlouho trvalo A ještě jsme si měli zamaskovat ksichtíky Hele, taky máte v JČ tak pěkně jako na Vysočině? Dnes je asi o 10000000% líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.