Březen 18, 200718 r Ted koukám na ty SPZ ty jsou ale libový to je tak kdyz ma nekdo velikou rodinu ... a vsude
Březen 18, 200718 r Večer cestou domů-jsme zastavili v nějaké vesnici u kulturáku, zrovna tam bylo nějaký disco, divně koukali na dvoje xenony a dva týpky s foťáka běhající kolem
Březen 18, 200718 r A poslední. Zbytek a všechny ve větším klidně hodím s bráchou na CD a můžem se nějak domluvit...
Březen 18, 200718 r Večer cestou domů-jsme zastavili v nějaké vesnici u kulturáku, zrovna tam bylo nějaký disco, divně koukali na dvoje xenony a dva týpky s foťáka běhající kolem Se divýš, nějaký machýrci si tady fotí auta
Březen 18, 200718 r Ted koukám na ty SPZ ty jsou ale libový Nevěř tomu co vidíš, jsou si podobné, ale 0007 není ani jedna
Březen 18, 200718 r Ted koukám na ty SPZ ty jsou ale libový Nevěř tomu co vidíš, jsou si podobné, ale 0007 není ani jedna
Březen 18, 200718 r Večer cestou domů-jsme zastavili v nějaké vesnici u kulturáku, zrovna tam bylo nějaký disco, divně koukali na dvoje xenony a dva týpky s foťáka běhající kolem Se divýš, nějaký machýrci si tady fotí auta A ještě pak na plnej céres vypálí pryč Já osobně jdu snídat, ale já se vrátím...řekl Fantomas a zmizel v davu
Březen 18, 200718 r Raní ptáče dál doskáče, ale víc toho sežere a dřív umře...aneb ráno aktivita jako hrom a teď nikdo Ale koukal jsem do Top10 autorů dne, tak prvních 5 jsou účastníci srazu v Bech
Březen 18, 200718 r no ty vole, sem fčéra v tý rychlosti zapoměl na SPZtky, ale už sem to napravil No, proto mě to tak dlouho trvalo A ještě jsme si měli zamaskovat ksichtíky Hele, taky máte v JČ tak pěkně jako na Vysočině? Dnes je asi o 10000000% líp...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.