oggy Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 no počasí je rozhodně lepší než fčéra, ale taky chvilkama pěkně fičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 pocasi porad nic moc ... a navic ten vytr nepreje cyklistum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 co blbneš jezdit takhle před objedem na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 co blbneš jezdit takhle před objedem na kole chtel jsem ... bohuzel, jezdit na kole a curat proti vetru se nevyplaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 , no nic pádim se psem, tak zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) trosku starsi, ale ja ho videl ted poprve ... pripomelo mi to moji slavnou dvojku Editováno: 18. Březen 2007, autor: MAr(c)el Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 co blbneš jezdit takhle před objedem na kole chtel jsem ... bohuzel, jezdit na kole a curat proti vetru se nevyplaci No já jdu aspoň vyměnit pedály, v pátek jsem si koupil nové a očistit řetěz, to můžu i proti větru...v garáži to celkem jde No a jinak jsme právě stáhli flašku šampáňa, na oslavu, že se našim po opravě vrátil domů Opel Astra Jj, kdo chce pít, důvod si vždycky najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 trosku starsi, ale ja ho videt ted poprve ... pripomelo mi to moji slavnou dvojku Tam bylo i bříško, úplně jako včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 trosku starsi, ale ja ho videt ted poprve ... pripomelo mi to moji slavnou dvojku Tam bylo i bříško, úplně jako včera Tak Káťa viděla to bříško ve video a říká, že takový teda nemá,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) Tak Káťa viděla to bříško ve video a říká, že takový teda nemá,... Ale stejně příště dostane novou funkci - bude v cíli i s Péťou, každá na jedné straně Editováno: 18. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Tak Káťa viděla to bříško ve video a říká, že takový teda nemá,... Ale stejně příště dostane novou funkci - bude v cíli i s Péťou, každá na jedné straně Peťa prej teda souhlasí že se to ve 2 kočkách lépe táhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Peťa prej teda souhlasí že se to ve 2 kočkách lépe táhne Já taky příště nějakou vezmu, teď jsem nevěděl kterou, tak budou tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 A ještě pár fotek z Bech, když jsme v ní ani pořádně nebyli, pro ty z Vás co tam ještě nebyli nebo si pamatujou jen dvě hospody jako Olo Tohle je kostel na zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Podzámčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 A tady Bechyňský most neboli Bechyňská duha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 A ja pridam jednu fotku Temelina, kolem ktereho jste urcite vsichni jen prosvisteli : http://www.photopost.cz/foto/2004/04/id7173-1083078021.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Komu není zima když ho vidí, ať udělá krok vpřed Kupte mu nějakou bundu, brrrrrrr Vždyť nebyla zima-bylo 8°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 (editace) A tady speciálně pro Káťu s vláčkem Editováno: 18. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Když byli v Bech ještě průzkumáci, nejodvážnější z nich z toho mostu skákali s padákem, již rozbaleným záložákem, ale i tak hustýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 A ja pridam jednu fotku Temelina, kolem ktereho jste urcite vsichni jen prosvisteli :http://www.photopost.cz/foto/2004/04/id7173-1083078021.jpg Dost dobrýýýý, asi si jí budem dávat na pozvánky na další naše akce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Já osobně jdu snídat, ale já se vrátím...řekl Fantomas a zmizel v davu Zmizel v davu nebo dafu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 mala ochutnavka toho co vznikne priste kdyz si vemu fotak :http://www.photopost.cz/foto/2005/03/id7173-1110780355.jpg http://www.photopost.cz/foto/2005/11/id7173-1131981988.jpg Teď jsem koukal i na ty další fotky a fakt super, chci se něco přiučit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 No já jdu aspoň vyměnit pedály, v pátek jsem si koupil nové a očistit řetěz, to můžu i proti větru...v garáži to celkem jde No a jinak jsme právě stáhli flašku šampáňa, na oslavu, že se našim po opravě vrátil domů Opel Astra Jj, kdo chce pít, důvod si vždycky najde Tak už mám pedály Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Podzámčí. ..jeeeej to je nádhera..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.