Srpen 7, 200718 r A zkoušky už má co ? Co to rally, jedes?? Zdendo nevím, rozlousknu to až během dneška, proto jsem Ti ještě neodpověděl na SMS...
Srpen 7, 200718 r A zkoušky už má co ? Co to rally, jedes?? Zdendo nevím, rozlousknu to až během dneška, proto jsem Ti ještě neodpověděl na SMS... Tak už vím: JEDEM! A Ty, resp. Vy?
Srpen 8, 200718 r Míro, tak tady se neukážeš a po mejdanech chodíš?! Copa to je tůhlecto ???. Pilo se pivo a já tam nebyl, to musela bejt nějaká chyba v matrixu
Srpen 8, 200718 r Míro, tak tady se neukážeš a po mejdanech chodíš?! Copa to je tůhlecto ???. Pilo se pivo a já tam nebyl, to musela bejt nějaká chyba v matrixu To bylo asi jen pro horních deset (tisíc) a to my nejsme
Srpen 8, 200718 r Míro, tak tady se neukážeš a po mejdanech chodíš?! Copa to je tůhlecto ???. Pilo se pivo a já tam nebyl, to musela bejt nějaká chyba v matrixu To bylo asi jen pro horních deset (tisíc) a to my nejsme Jo tááák, tak to už tomu rozumím, prostě jiná sorta
Srpen 8, 200718 r Míro, tak tady se neukážeš a po mejdanech chodíš?! Copa to je tůhlecto ???. Pilo se pivo a já tam nebyl, to musela bejt nějaká chyba v matrixu To bylo asi jen pro horních deset (tisíc) a to my nejsme Jo tááák, tak to už tomu rozumím, prostě jiná sorta Zřejmě lepší oddíl..
Srpen 17, 200718 r Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas.
Srpen 17, 200718 r Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas. Dobří holubi se vracejí
Srpen 19, 200718 r Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas. Dobří holubi se vracejí Neboj, ono se to zase po prázdninách vrátí, s Peťou letíme 28 do Egypta a vrátím e se 7.9.
Srpen 19, 200718 r Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas. Dobří holubi se vracejí Neboj, ono se to zase po prázdninách vrátí, s Peťou letíme 28 do Egypta a vrátím e se 7.9. To jsou samý výlety, přehlídky, parády Takže 30.8. v autokině nebudete, co?
Srpen 19, 200718 r Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas. Dobří holubi se vracejí Neboj, ono se to zase po prázdninách vrátí, s Peťou letíme 28 do Egypta a vrátím e se 7.9. To jsou samý výlety, přehlídky, parády Takže 30.8. v autokině nebudete, co? Ne ne, to jsem psal hned jak jsem to tu přečet a pěkne mě to štve, že se nesejdeme. QA jak na Rallye Deutschland. Já to sledoval v Tv a Jenda jel velice dobře. No a Seeb jako vždy na asfaltě zářil. Upraveno Srpen 19, 200718 r od Miha77
Srpen 19, 200718 r Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici.
Srpen 20, 200718 r Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici. Ožralo jeden
Srpen 20, 200718 r Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici. Ožralo jeden Já ???? Ale tfuj takhle o mě mluvit Upraveno Srpen 20, 200718 r od oggy
Srpen 20, 200718 r čaute děcka, tak já už jsem tu taky na to naše domácí žvýkání! dovolená byla good,jen na chalupě,nědělal jsem nic,jen jsem vyměnil zadní brzdy a natřel brzdiče! takymámnovou hlavici na řadičce!
Srpen 21, 200718 r Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici. Ožralo jeden Já ???? Ale tfuj takhle o mě mluvit Že jo, 3 piva denně vypije kdejaká těhotná
Srpen 21, 200718 r Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici. Ožralo jeden Já ???? Ale tfuj takhle o mě mluvit Že jo, 3 piva denně vypije kdejaká těhotná Přesně tak. I když teď v sobotu to bude jiný kafe. Ve čtvrtek máme výročí svatby, v pátek je malýmu rok a v sobotu mám svátek. Vypadá to tak že Budějce do rána lehnou popelem Kdyby měl někdo z mála těch co sem občas juknou chuť tak se může přidat. Zatim to vypadá na slušnou jízdu po budějckých výčepech Upraveno Srpen 21, 200718 r od oggy
Srpen 21, 200718 r Přesně tak. I když teď v sobotu to bude jiný kafe. Ve čtvrtek máme výročí svatby, v pátek je malýmu rok a v sobotu mám svátek. Vypadá to tak že Budějce do rána lehnou popelem Kdyby měl někdo z mála těch co sem občas juknou chuť tak se může přidat. Zatim to vypadá na slušnou jízdu po budějckých výčepech Bych se i přidal, když je důvod pít, ale máme s bruderem ještě týden volna, takže se vylejeme, pardon, napijeme, jen doma.
Srpen 21, 200718 r Přesně tak. I když teď v sobotu to bude jiný kafe. Ve čtvrtek máme výročí svatby, v pátek je malýmu rok a v sobotu mám svátek. Vypadá to tak že Budějce do rána lehnou popelem Kdyby měl někdo z mála těch co sem občas juknou chuť tak se může přidat. Zatim to vypadá na slušnou jízdu po budějckých výčepech Bych se i přidal, když je důvod pít, ale máme s bruderem ještě týden volna, takže se vylejeme, pardon, napijeme, jen doma. Se pořád nevymlouvej ty prďolo jeden.
Srpen 21, 200718 r Tady furt někdo něco dělá na autech a tak různě, škoda že já nemám auto na kterym bych se taky vyřádil. Na fabce mě to nebere, páč vím že ji prodám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.