Doli Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 A zkoušky už má co ? Co to rally, jedes?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 A zkoušky už má co ? Co to rally, jedes?? Zdendo nevím, rozlousknu to až během dneška, proto jsem Ti ještě neodpověděl na SMS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 A zkoušky už má co ? Co to rally, jedes?? Zdendo nevím, rozlousknu to až během dneška, proto jsem Ti ještě neodpověděl na SMS... Tak už vím: JEDEM! A Ty, resp. Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Míro, tak tady se neukážeš a po mejdanech chodíš?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Míro, tak tady se neukážeš a po mejdanech chodíš?! Copa to je tůhlecto ???. Pilo se pivo a já tam nebyl, to musela bejt nějaká chyba v matrixu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Míro, tak tady se neukážeš a po mejdanech chodíš?! Copa to je tůhlecto ???. Pilo se pivo a já tam nebyl, to musela bejt nějaká chyba v matrixu To bylo asi jen pro horních deset (tisíc) a to my nejsme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Míro, tak tady se neukážeš a po mejdanech chodíš?! Copa to je tůhlecto ???. Pilo se pivo a já tam nebyl, to musela bejt nějaká chyba v matrixu To bylo asi jen pro horních deset (tisíc) a to my nejsme Jo tááák, tak to už tomu rozumím, prostě jiná sorta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Míro, tak tady se neukážeš a po mejdanech chodíš?! Copa to je tůhlecto ???. Pilo se pivo a já tam nebyl, to musela bejt nějaká chyba v matrixu To bylo asi jen pro horních deset (tisíc) a to my nejsme Jo tááák, tak to už tomu rozumím, prostě jiná sorta Zřejmě lepší oddíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ty jo, týden a tady žádn odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas. Dobří holubi se vracejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas. Dobří holubi se vracejí Neboj, ono se to zase po prázdninách vrátí, s Peťou letíme 28 do Egypta a vrátím e se 7.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas. Dobří holubi se vracejí Neboj, ono se to zase po prázdninách vrátí, s Peťou letíme 28 do Egypta a vrátím e se 7.9. To jsou samý výlety, přehlídky, parády Takže 30.8. v autokině nebudete, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 (editace) Tam žádná horní vrstava nepřišla, teda aspoň o ní nevím. Nějak sem nechodím, není na to vůbec čas. Dobří holubi se vracejí Neboj, ono se to zase po prázdninách vrátí, s Peťou letíme 28 do Egypta a vrátím e se 7.9. To jsou samý výlety, přehlídky, parády Takže 30.8. v autokině nebudete, co? Ne ne, to jsem psal hned jak jsem to tu přečet a pěkne mě to štve, že se nesejdeme. QA jak na Rallye Deutschland. Já to sledoval v Tv a Jenda jel velice dobře. No a Seeb jako vždy na asfaltě zářil. Editováno: 19. Srpen 2007, autor: Miha77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici. Ožralo jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 (editace) Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici. Ožralo jeden Já ???? Ale tfuj takhle o mě mluvit Editováno: 20. Srpen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 čaute děcka, tak já už jsem tu taky na to naše domácí žvýkání! dovolená byla good,jen na chalupě,nědělal jsem nic,jen jsem vyměnil zadní brzdy a natřel brzdiče! takymámnovou hlavici na řadičce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 (editace) ... Editováno: 20. Srpen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 ... Seš tam i Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici. Ožralo jeden Já ???? Ale tfuj takhle o mě mluvit Že jo, 3 piva denně vypije kdejaká těhotná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 (editace) Klucká, tu som Válel jsem si šunky na chalupě, griloval a musel sem dopít piváčky co mi tam zbyly po poslední párty. Dobře sem si to rozpočítal a vyšlo to na tři pivásky denně Teď už budu zase k dispozici. Ožralo jeden Já ???? Ale tfuj takhle o mě mluvit Že jo, 3 piva denně vypije kdejaká těhotná Přesně tak. I když teď v sobotu to bude jiný kafe. Ve čtvrtek máme výročí svatby, v pátek je malýmu rok a v sobotu mám svátek. Vypadá to tak že Budějce do rána lehnou popelem Kdyby měl někdo z mála těch co sem občas juknou chuť tak se může přidat. Zatim to vypadá na slušnou jízdu po budějckých výčepech Editováno: 21. Srpen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Přesně tak. I když teď v sobotu to bude jiný kafe. Ve čtvrtek máme výročí svatby, v pátek je malýmu rok a v sobotu mám svátek. Vypadá to tak že Budějce do rána lehnou popelem Kdyby měl někdo z mála těch co sem občas juknou chuť tak se může přidat. Zatim to vypadá na slušnou jízdu po budějckých výčepech Bych se i přidal, když je důvod pít, ale máme s bruderem ještě týden volna, takže se vylejeme, pardon, napijeme, jen doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Přesně tak. I když teď v sobotu to bude jiný kafe. Ve čtvrtek máme výročí svatby, v pátek je malýmu rok a v sobotu mám svátek. Vypadá to tak že Budějce do rána lehnou popelem Kdyby měl někdo z mála těch co sem občas juknou chuť tak se může přidat. Zatim to vypadá na slušnou jízdu po budějckých výčepech Bych se i přidal, když je důvod pít, ale máme s bruderem ještě týden volna, takže se vylejeme, pardon, napijeme, jen doma. Se pořád nevymlouvej ty prďolo jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Tady furt někdo něco dělá na autech a tak různě, škoda že já nemám auto na kterym bych se taky vyřádil. Na fabce mě to nebere, páč vím že ji prodám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.