Září 24, 200717 r Tady je nejak mrtvo... Jj, když sem nejdou kluci z vysočiny, je to tu stiff Ten kluk má zase pravdu A Ty se můžeš pochlubit tím, že se s ním znáš .-)
Září 24, 200717 r Tady je nejak mrtvo... Jj, když sem nejdou kluci z vysočiny, je to tu stiff Ten kluk má zase pravdu A Ty se můžeš pochlubit tím, že se s ním znáš .-) Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ...
Září 24, 200717 r Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ... Že Tě bacím
Září 24, 200717 r Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ... Že Tě bacím Já vím ...tvůj oblíbenej smajlík na mojí osobu
Září 24, 200717 r Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ... Že Tě bacím Já vím ...tvůj oblíbenej smajlík na mojí osobu Jo, z Vysociny ani ne... Patri k Jihocechum...
Září 24, 200717 r Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ... Že Tě bacím Já vím ...tvůj oblíbenej smajlík na mojí osobu Jo, z Vysociny ani ne... Patri k Jihocechum... Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš
Září 24, 200717 r Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš Z toho uz se nevykrouti...
Září 25, 200717 r Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš Z toho uz se nevykrouti... On to nějak zvládne ....neboj se Doli
Září 25, 200717 r Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš Z toho uz se nevykrouti... Není třeba, stačí jedna dobře mířená rána ale po hlavě ne
Září 25, 200717 r Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš Z toho uz se nevykrouti... Není třeba, stačí jedna dobře mířená rána ale po hlavě ne politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí
Září 25, 200717 r politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!!
Září 25, 200717 r politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!! Já myslím, že to je úplně jasné
Září 25, 200717 r politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!! Já myslím, že to je úplně jasné Ja taky...
Září 25, 200717 r politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!! Já myslím, že to je úplně jasné A zase jedna politická odpověď ...
Září 25, 200717 r politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!! Já myslím, že to je úplně jasné A zase jedna politická odpověď ... Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí?
Září 25, 200717 r Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!!
Září 25, 200717 r Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!! I přeběhlíkům od Jihočechů co by rádi do Letky
Září 25, 200717 r Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!! I přeběhlíkům od Jihočechů co by rádi do Letky Takovy snad zadny nejsou?!
Září 25, 200717 r Hele Doli, byls na těch briťákách? Nene, nebyl...chtel jsem tam jet v patek a jeste jsem udelal dobre ze jsem nejel...kdyz je nepustili policajti na letiste...
Září 25, 200717 r Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!! I přeběhlíkům od Jihočechů co by rádi do Letky Takovy snad zadny nejsou?! Potrefená husa...
Září 25, 200717 r Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!! I přeběhlíkům od Jihočechů co by rádi do Letky Takovy snad zadny nejsou?! Potrefená husa... ...je moc dobrá restaurace v ČB
Září 25, 200717 r Hele Doli, byls na těch briťákách? Nene, nebyl...chtel jsem tam jet v patek a jeste jsem udelal dobre ze jsem nejel...kdyz je nepustili policajti na letiste... Co že? To ani nevím, viděl jsem nějaké fotky a zdálo se mi, že to je letiště...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.