mischicka Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tady je nejak mrtvo... Jj, když sem nejdou kluci z vysočiny, je to tu stiff Ten kluk má zase pravdu A Ty se můžeš pochlubit tím, že se s ním znáš .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tady je nejak mrtvo... Jj, když sem nejdou kluci z vysočiny, je to tu stiff Ten kluk má zase pravdu A Ty se můžeš pochlubit tím, že se s ním znáš .-) Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ... Že Tě bacím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ... Že Tě bacím Já vím ...tvůj oblíbenej smajlík na mojí osobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ... Že Tě bacím Já vím ...tvůj oblíbenej smajlík na mojí osobu Jo, z Vysociny ani ne... Patri k Jihocechum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Hele ...já jsem s Vysočiny víc než ty ...ty jsi tak na půl dezertér ... Že Tě bacím Já vím ...tvůj oblíbenej smajlík na mojí osobu Jo, z Vysociny ani ne... Patri k Jihocechum... Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš Z toho uz se nevykrouti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš Z toho uz se nevykrouti... On to nějak zvládne ....neboj se Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš Z toho uz se nevykrouti... Není třeba, stačí jedna dobře mířená rána ale po hlavě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Tak ....mischo, teď jsem zvědav co napíšeš a jak se z toho vykroutíš Z toho uz se nevykrouti... Není třeba, stačí jedna dobře mířená rána ale po hlavě ne politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!! Já myslím, že to je úplně jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!! Já myslím, že to je úplně jasné Ja taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!! Já myslím, že to je úplně jasné A zase jedna politická odpověď ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) Kdy dame sraz? Nez bude zima... Editováno: 25. Září 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 politická, nic neříkající odpověď ....jsem říkal Doli že se z té odpovědi kama patří vykroutí No jo no, ale stejnak od pondeli do patku je Jihocech, coz je vetsina tydne...Bude muset letku opustit!! Já myslím, že to je úplně jasné A zase jedna politická odpověď ... Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!! I přeběhlíkům od Jihočechů co by rádi do Letky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hele Doli, byls na těch briťákách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!! I přeběhlíkům od Jihočechů co by rádi do Letky Takovy snad zadny nejsou?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hele Doli, byls na těch briťákách? Nene, nebyl...chtel jsem tam jet v patek a jeste jsem udelal dobre ze jsem nejel...kdyz je nepustili policajti na letiste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!! I přeběhlíkům od Jihočechů co by rádi do Letky Takovy snad zadny nejsou?! Potrefená husa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Narodil jsem se na Vysočině, žiju na Vysočině (do jižních Čech jezdím jen vypomáhat, prt. nemají vlastních odborníkov:) a dá-li pán Bůh a Talibanci, i zemřu na Vysočině, stačí? Staci...ted uz to musi byt jasny kazdymu!! I přeběhlíkům od Jihočechů co by rádi do Letky Takovy snad zadny nejsou?! Potrefená husa... ...je moc dobrá restaurace v ČB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hele Doli, byls na těch briťákách? Nene, nebyl...chtel jsem tam jet v patek a jeste jsem udelal dobre ze jsem nejel...kdyz je nepustili policajti na letiste... Co že? To ani nevím, viděl jsem nějaké fotky a zdálo se mi, že to je letiště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ...a pojď kecat do Letky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.