Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Potrefená husa... Ano, pokud tim myslis restauraci, tak to myslis spravne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hele Doli, byls na těch briťákách? Nene, nebyl...chtel jsem tam jet v patek a jeste jsem udelal dobre ze jsem nejel...kdyz je nepustili policajti na letiste... Co že? To ani nevím, viděl jsem nějaké fotky a zdálo se mi, že to je letiště... To jo, ale je to ze soboty (to uz jim to vyslo)...v patek je tam nekdo napraskal a prijela VB!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 ...a pojď kecat do Letky Co bych tam delal?! Tam se nic nedeje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hele Doli, byls na těch briťákách? Nene, nebyl...chtel jsem tam jet v patek a jeste jsem udelal dobre ze jsem nejel...kdyz je nepustili policajti na letiste... Co že? To ani nevím, viděl jsem nějaké fotky a zdálo se mi, že to je letiště... To jo, ale je to ze soboty (to uz jim to vyslo)...v patek je tam nekdo napraskal a prijela VB!! Ještě, že jsem nejel, chtěl jsem v pátek opustit nemocnou Janinku a jet na Briťáky... Hele, v říjnu budou v Bech v kině nějaké zajímavé filmy, nedojedete zase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ještě, že jsem nejel, chtěl jsem v pátek opustit nemocnou Janinku a jet na Briťáky...Hele, v říjnu budou v Bech v kině nějaké zajímavé filmy, nedojedete zase? Udelal si dobre... No nevim, jelikoz ja jsem v Plzni a domu se dostanu asi az patky a to ty uz jedes taky domu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ještě, že jsem nejel, chtěl jsem v pátek opustit nemocnou Janinku a jet na Briťáky...Hele, v říjnu budou v Bech v kině nějaké zajímavé filmy, nedojedete zase? Udelal si dobre... No nevim, jelikoz ja jsem v Plzni a domu se dostanu asi az patky a to ty uz jedes taky domu... Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?! Ne, ta je v Budejcich!! Spis bych to videl na nejaky nahodny den (jestli bude volno nebo tak)...ze bych dal vedet! Ale ted tezko rict! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?! Ne, ta je v Budejcich!! Spis bych to videl na nejaky nahodny den (jestli bude volno nebo tak)...ze bych dal vedet! Ale ted tezko rict! Tak to my se s ní domluvíme a buď budeš mít čas nebo ne, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?! Ne, ta je v Budejcich!! Spis bych to videl na nejaky nahodny den (jestli bude volno nebo tak)...ze bych dal vedet! Ale ted tezko rict! Tak to my se s ní domluvíme a buď budeš mít čas nebo ne, hm? Mischciko... To bych tam byl hodne rychle!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?! Ne, ta je v Budejcich!! Spis bych to videl na nejaky nahodny den (jestli bude volno nebo tak)...ze bych dal vedet! Ale ted tezko rict! Tak to my se s ní domluvíme a buď budeš mít čas nebo ne, hm? Mischciko... To bych tam byl hodne rychle!! Ne dost - máte ve škole fyziku? Zkus si zpočítat jakou vzdálenost OII TFSI ujede od ČB než OII TDi dojede z Plzně do ČB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jinak dík za sz a mizím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ne dost - máte ve škole fyziku? Zkus si zpočítat jakou vzdálenost OII TFSI ujede od ČB než OII TDi dojede z Plzně do ČB ? Tam nejde o motor, ale o ridice!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Jinak dík za sz a mizím! Nemas zac, zatim cau... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ne dost - máte ve škole fyziku? Zkus si zpočítat jakou vzdálenost OII TFSI ujede od ČB než OII TDi dojede z Plzně do ČB ? Tam nejde o motor, ale o ridice!!! Jsem Tě nechtěl až tolik shodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jsem Tě nechtěl až tolik shodit Ja Te asi bacim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jsem Tě nechtěl až tolik shodit Ja Te asi bacim... Z Plzně těžko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Jsem Tě nechtěl až tolik shodit Ja Te asi bacim... Z Plzně těžko I z Plzne bych to zvladnul!! Ja si to budu muset vsechno poznamenat a az Te zase nekdy uvidim, tak Ti to sectu!!! Editováno: 26. Září 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jsem Tě nechtěl až tolik shodit Ja Te asi bacim... Z Plzně těžko I z Plzne bych to zvladnul!! Ja si to bude muset vsechno poznamenat a az Te zase nekdy uvidim, tak Ti to sectu!!! Radši vymysli nějakou společnou akci, hm? Ty teď teda přes týden býváš v Plzni a v ČB nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Radši vymysli nějakou společnou akci, hm? Ty teď teda přes týden býváš v Plzni a v ČB nic? Presne tak, v CB max. o vikendu...Ale jeste uvidim, treba se najde nejakej volnej den! Chce to dohodnout s ostatnima jestli sem teda jeste nekdo nekdy prijde z Jihocechu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Uz se neco vi blizsiho o tom srazu OC?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Docela dobre by se siknul sraz v patek (kdyz je ten svatek)...ale na to tady nikdo nereagoval...vim ze Tobe by se sem asi moc nechtelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Uz se neco vi blizsiho o tom srazu OC?? Že bude v listopadu, jinak nic:( Přesné datum ještě známé není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Uz se neco vi blizsiho o tom srazu OC?? Že bude v listopadu, jinak nic:( Přesné datum ještě známé není... A resi se to tady nekde na foru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Uz se neco vi blizsiho o tom srazu OC?? Že bude v listopadu, jinak nic:( Přesné datum ještě známé není... A resi se to tady nekde na foru? Jj, tuším v hospodě, Besídka se to jmenuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Uz se neco vi blizsiho o tom srazu OC?? Že bude v listopadu, jinak nic:( Přesné datum ještě známé není... A resi se to tady nekde na foru? Jj, tuším v hospodě, Besídka se to jmenuje... Ok, mrknu tam (nekdy)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.