Září 25, 200717 r Hele Doli, byls na těch briťákách? Nene, nebyl...chtel jsem tam jet v patek a jeste jsem udelal dobre ze jsem nejel...kdyz je nepustili policajti na letiste... Co že? To ani nevím, viděl jsem nějaké fotky a zdálo se mi, že to je letiště... To jo, ale je to ze soboty (to uz jim to vyslo)...v patek je tam nekdo napraskal a prijela VB!!
Září 25, 200717 r Hele Doli, byls na těch briťákách? Nene, nebyl...chtel jsem tam jet v patek a jeste jsem udelal dobre ze jsem nejel...kdyz je nepustili policajti na letiste... Co že? To ani nevím, viděl jsem nějaké fotky a zdálo se mi, že to je letiště... To jo, ale je to ze soboty (to uz jim to vyslo)...v patek je tam nekdo napraskal a prijela VB!! Ještě, že jsem nejel, chtěl jsem v pátek opustit nemocnou Janinku a jet na Briťáky... Hele, v říjnu budou v Bech v kině nějaké zajímavé filmy, nedojedete zase?
Září 25, 200717 r Ještě, že jsem nejel, chtěl jsem v pátek opustit nemocnou Janinku a jet na Briťáky...Hele, v říjnu budou v Bech v kině nějaké zajímavé filmy, nedojedete zase? Udelal si dobre... No nevim, jelikoz ja jsem v Plzni a domu se dostanu asi az patky a to ty uz jedes taky domu...
Září 25, 200717 r Ještě, že jsem nejel, chtěl jsem v pátek opustit nemocnou Janinku a jet na Briťáky...Hele, v říjnu budou v Bech v kině nějaké zajímavé filmy, nedojedete zase? Udelal si dobre... No nevim, jelikoz ja jsem v Plzni a domu se dostanu asi az patky a to ty uz jedes taky domu... Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?!
Září 25, 200717 r Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?! Ne, ta je v Budejcich!! Spis bych to videl na nejaky nahodny den (jestli bude volno nebo tak)...ze bych dal vedet! Ale ted tezko rict!
Září 25, 200717 r Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?! Ne, ta je v Budejcich!! Spis bych to videl na nejaky nahodny den (jestli bude volno nebo tak)...ze bych dal vedet! Ale ted tezko rict! Tak to my se s ní domluvíme a buď budeš mít čas nebo ne, hm?
Září 25, 200717 r Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?! Ne, ta je v Budejcich!! Spis bych to videl na nejaky nahodny den (jestli bude volno nebo tak)...ze bych dal vedet! Ale ted tezko rict! Tak to my se s ní domluvíme a buď budeš mít čas nebo ne, hm? Mischciko... To bych tam byl hodne rychle!!
Září 25, 200717 r Hm, to asi neklapne, a Lúca taky studuje až v Plzni?! Ne, ta je v Budejcich!! Spis bych to videl na nejaky nahodny den (jestli bude volno nebo tak)...ze bych dal vedet! Ale ted tezko rict! Tak to my se s ní domluvíme a buď budeš mít čas nebo ne, hm? Mischciko... To bych tam byl hodne rychle!! Ne dost - máte ve škole fyziku? Zkus si zpočítat jakou vzdálenost OII TFSI ujede od ČB než OII TDi dojede z Plzně do ČB ?
Září 25, 200717 r Ne dost - máte ve škole fyziku? Zkus si zpočítat jakou vzdálenost OII TFSI ujede od ČB než OII TDi dojede z Plzně do ČB ? Tam nejde o motor, ale o ridice!!!
Září 26, 200717 r Ne dost - máte ve škole fyziku? Zkus si zpočítat jakou vzdálenost OII TFSI ujede od ČB než OII TDi dojede z Plzně do ČB ? Tam nejde o motor, ale o ridice!!! Jsem Tě nechtěl až tolik shodit
Září 26, 200717 r Jsem Tě nechtěl až tolik shodit Ja Te asi bacim... Z Plzně těžko I z Plzne bych to zvladnul!! Ja si to budu muset vsechno poznamenat a az Te zase nekdy uvidim, tak Ti to sectu!!! Upraveno Září 26, 200717 r od Doli
Září 26, 200717 r Jsem Tě nechtěl až tolik shodit Ja Te asi bacim... Z Plzně těžko I z Plzne bych to zvladnul!! Ja si to bude muset vsechno poznamenat a az Te zase nekdy uvidim, tak Ti to sectu!!! Radši vymysli nějakou společnou akci, hm? Ty teď teda přes týden býváš v Plzni a v ČB nic?
Září 26, 200717 r Radši vymysli nějakou společnou akci, hm? Ty teď teda přes týden býváš v Plzni a v ČB nic? Presne tak, v CB max. o vikendu...Ale jeste uvidim, treba se najde nejakej volnej den! Chce to dohodnout s ostatnima jestli sem teda jeste nekdo nekdy prijde z Jihocechu?!
Září 26, 200717 r Docela dobre by se siknul sraz v patek (kdyz je ten svatek)...ale na to tady nikdo nereagoval...vim ze Tobe by se sem asi moc nechtelo...
Září 26, 200717 r Uz se neco vi blizsiho o tom srazu OC?? Že bude v listopadu, jinak nic:( Přesné datum ještě známé není...
Září 26, 200717 r Uz se neco vi blizsiho o tom srazu OC?? Že bude v listopadu, jinak nic:( Přesné datum ještě známé není... A resi se to tady nekde na foru?
Září 26, 200717 r Uz se neco vi blizsiho o tom srazu OC?? Že bude v listopadu, jinak nic:( Přesné datum ještě známé není... A resi se to tady nekde na foru? Jj, tuším v hospodě, Besídka se to jmenuje...
Září 26, 200717 r Uz se neco vi blizsiho o tom srazu OC?? Že bude v listopadu, jinak nic:( Přesné datum ještě známé není... A resi se to tady nekde na foru? Jj, tuším v hospodě, Besídka se to jmenuje... Ok, mrknu tam (nekdy)...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.