Geoo Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven Mou služební zbraní Kámen to jistí, uděláme s bruderem reko toho letiště a až bude sníh, bude fun no jo ...ale aby Michal nemusel jet s tím traktorem na to vytahování moc daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven Mou služební zbraní Kámen to jistí, uděláme s bruderem reko toho letiště a až bude sníh, bude fun Zni to zajimave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven Geoo, doufam ze uz budes mit brzo to volno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven Geoo, doufam ze uz budes mit brzo to volno!!! No tak to já doufám taky ..... už jenom pro moje dobro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven bojim bojim!beru na vědomí a už se těším na setkání s mouchami,v zimě to bude liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven Geoo, doufam ze uz budes mit brzo to volno!!! hlavně aby si ty už brzy dostudoval bo co vlastně děláš sousede z Krumlova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven bojim bojim!beru na vědomí a už se těším na setkání s mouchami,v zimě to bude liga Počkej, mouchy Ti daj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Kucí fakt sorry, ale prostě to nevychází...listopad snad bude klidnější, po výletu na SK - mimochodem tam jedem za rodinou a sraz s bratry z BA je jen bonus Přesně tak ...nezoufejte a raději se šetrete na setkání jihočechů, jihočešek a letky Až budu mít volněji a více času tak něco vymyslím a postavím Vás všechny před hotovou věc ...kdo nepřijede bude popraven Geoo, doufam ze uz budes mit brzo to volno!!! hlavně aby si ty už brzy dostudoval bo co vlastně děláš sousede z Krumlova. Jo Doli, kdy už konečně budeš mít nějaké volno - zdá se mi, že tu školu bereš nějak moc vážně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 hlavně aby si ty už brzy dostudoval bo co vlastně děláš sousede z Krumlova. Toho se asi jen tak nedockam... Soused z Krumlova tam ted skoro vubec neni!! Ale na pouti v Kajove jsem byl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Jo Doli, kdy už konečně budeš mít nějaké volno - zdá se mi, že tu školu bereš nějak moc vážně... Ale prd, to Ty si me strasil at se ucim nebo me vyhodi!!! Vymyslete dobre ten sraz a ja pak reknu rektorovi at udela volno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Počkej, mouchy Ti daj To Vas bude tolik much? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Počkej, mouchy Ti daj To Vas bude tolik much? Těch bude ...bude to takový muší srázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Jo Doli, kdy už konečně budeš mít nějaké volno - zdá se mi, že tu školu bereš nějak moc vážně... Ale prd, to Ty si me strasil at se ucim nebo me vyhodi!!! Vymyslete dobre ten sraz a ja pak reknu rektorovi at udela volno!!! No a co studuješ? Určitě to má něco společného se srazem protože se tady na to ptám :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) hlavně aby si ty už brzy dostudoval bo co vlastně děláš sousede z Krumlova. Toho se asi jen tak nedockam... Soused z Krumlova tam ted skoro vubec neni!! Ale na pouti v Kajove jsem byl... sem tě jaksi přehlédl bo co ale střízlivý jsem byl! Editováno: 18. Říjen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Počkej, mouchy Ti daj To Vas bude tolik much? hlavně aby si nechali všichni ušít tepláky,zmrzlý by nám mohli rozbít okna řekni rektorovi at dostuduje za tebe ne?na co tam je onasís Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Vývěska27. října 2007 vyhásil octaviaman picí akci, ale ještě se neví kde vole!!!!!!!!!!!!!!! sem vyhlásil datum,místo určení at rozhodnou jiní,špatně čteš!!!!!!!!! a co kdyby ses taky přidal zakladateli tohoto tématu???????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Jo Doli, kdy už konečně budeš mít nějaké volno - zdá se mi, že tu školu bereš nějak moc vážně... Ale prd, to Ty si me strasil at se ucim nebo me vyhodi!!! Vymyslete dobre ten sraz a ja pak reknu rektorovi at udela volno!!! Nedostaneš, seš nevzdělávatelnej, tak musíš do školy od Po do Pá a každý lichý týden i v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Počkej, mouchy Ti daj To Vas bude tolik much? hlavně aby si nechali všichni ušít tepláky,zmrzlý by nám mohli rozbít okna řekni rektorovi at dostuduje za tebe ne?na co tam je onasís Že Tě Jo a bacha, biolit a podobné xindly na nás neplatí, tak to ani nezkoušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Vývěska27. října 2007 vyhásil octaviaman picí akci, ale ještě se neví kde vole!!!!!!!!!!!!!!! sem vyhlásil datum,místo určení at rozhodnou jiní,špatně čteš!!!!!!!!! a co kdyby ses taky přidal zakladateli tohoto tématu???????????? To jsem tam dal já, nenadávej mu, jsem si říkal, že to bude přehlednější, když je tady tolik OT jak by řekl P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) Vývěska27. října 2007 vyhásil octaviaman picí akci, ale ještě se neví kde vole!!!!!!!!!!!!!!! sem vyhlásil datum,místo určení at rozhodnou jiní,špatně čteš!!!!!!!!! a co kdyby ses taky přidal zakladateli tohoto tématu???????????? To jsem tam dal já, nenadávej mu, jsem si říkal, že to bude přehlednější, když je tady tolik OT jak by řekl P2M jakých OT?asi taky špatně čteš,to už ti před mnoha stránkami vysvětloval oggy! jinak máš kliku že jsi se doznal,jámu chtěl už psát SZ,chudák by v tombyl nevinně! nee!!!!!!!!!žádnej biolit,já vás jen škádlím hoši,tak se nezlobte ne?! (ale že chytaj na první našlápnutí co? ) Editováno: 18. Říjen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) Tak chlapi,jak je to s tím srazem???????????miha,marcel,olo,oggy - holky popožente je taky drobet!!!!! se někdo chlubil že dostane k narozkám nový světla,co foto by nebylo?nebo mi něco uteklo????? Editováno: 18. Říjen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Vývěska27. října 2007 vyhásil octaviaman picí akci, ale ještě se neví kde vole!!!!!!!!!!!!!!! sem vyhlásil datum,místo určení at rozhodnou jiní,špatně čteš!!!!!!!!! a co kdyby ses taky přidal zakladateli tohoto tématu???????????? To jsem tam dal já, nenadávej mu, jsem si říkal, že to bude přehlednější, když je tady tolik OT jak by řekl P2M jakých OT?asi taky špatně čteš,to už ti před mnoha stránkami vysvětloval oggy! jinak máš kliku že jsi se doznal,jámu chtěl už psát SZ,chudák by v tombyl nevinně! nee!!!!!!!!!žádnej biolit,já vás jen škádlím hoši,tak se nezlobte ne?! (ale že chytaj na první našlápnutí co? ) Pěkný jazyk, ale to bys měl zkoušet na někoho jiného S OT si dělám prdelky, neubráníme se mu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Vývěska27. října 2007 vyhásil octaviaman picí akci, ale ještě se neví kde vole!!!!!!!!!!!!!!! sem vyhlásil datum,místo určení at rozhodnou jiní,špatně čteš!!!!!!!!! a co kdyby ses taky přidal zakladateli tohoto tématu???????????? To jsem tam dal já, nenadávej mu, jsem si říkal, že to bude přehlednější, když je tady tolik OT jak by řekl P2M jakých OT?asi taky špatně čteš,to už ti před mnoha stránkami vysvětloval oggy! jinak máš kliku že jsi se doznal,jámu chtěl už psát SZ,chudák by v tombyl nevinně! nee!!!!!!!!!žádnej biolit,já vás jen škádlím hoši,tak se nezlobte ne?! (ale že chytaj na první našlápnutí co? ) Pěkný jazyk, ale to bys měl zkoušet na někoho jiného S OT si dělám prdelky, neubráníme se mu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 (editace) No já jsem pro ten sraz fšema 10ti. Ale ty datumy se tady mění jak počasí. Domluvit se tady na něčem je pěkná fuška. Jináč objednávku na moje nový světýlka jsem zrušil, pořád je ještě neměli na skladě. místo toho budu mít paintballovou sadu, takže se na příští grilovačce těšte Editováno: 19. Říjen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 No já jsem pro ten sraz fšema 10ti. Ale ty datumy se tady mění jak počasí. Domluvit se tady na něčem je pěkná fuška. Jináč objednávku na moje nový světýlka jsem zrušil, pořád je ještě neměli na skladě. místo toho budu mít paintballovou sadu, takže se na příští grilovačce těšte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.