octaviaman Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám! Budu mít taky zimní...rezervu v kufru Teda pokud na víkend komplet nenachumelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám! Budu mít taky zimní...rezervu v kufru Teda pokud na víkend komplet nenachumelí jinak mám po alu,drobet se mi rozkutálely korunky!chjo! jak je to s tím parkingem? Editováno: 14. Březen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 jinak mám po alu,drobet se mi rozkutálely korunky!chjo! jak je to s tím parkingem? V klidu Parking myslíš v Budějkách, že? To musíš Ola nebo někoho takového, já budu parkovat už/až na místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 TRAMBUS JE KUS! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Sraz je v ČB u vchodu do výstaviště v sobotu ve 13:00...poté odjezd do Bechyně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nesháníte někdo něco, že bych to vzal sebou na srázek? Třeba construct atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nesháníte někdo něco, že bych to vzal sebou na srázek? Třeba construct atd... Jj, přidávám se, mám doma hromádku zbytečností na F, tak to asi hodím do kufru a dovezu, tady je inzerát, takže neváhejte a piště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nesháníte někdo něco, že bych to vzal sebou na srázek? Třeba construct atd... Btw, hlavně nevoz tu železnou tyč, tu nikdo chtít nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Já nevím jestli stihnu odjezd z CB, nebo dojedu někam k Bech. jo a asi budu na letních šunkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Já nevím jestli stihnu odjezd z CB, nebo dojedu někam k Bech. jo a asi budu na letních šunkách Tam mi kdyžtak zavolej, až budeš ready.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Doufám že bude pěknej počas, ale podle předpovědi asi nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 no to počasí je pěkně na figu, já dneska přezouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Já nevím jestli stihnu odjezd z CB, nebo dojedu někam k Bech. jo a asi budu na letních šunkách Tam mi kdyžtak zavolej, až budeš ready.. koukni se do bazaru, je tam světlo - jestli ještě nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Čaues... Tak auto ještě mám, ale špatně to vypada s tou zk...nou školou, ten blb navíc posunul začátek, ach jooo:( Dejte mi někdo číslo na mobila, až budu mít po zkoušce, tak vyrazim z Plzně směr Bechyně (teda pokud ta zkouška skončí dřív, abych to do Bechyně tak nějak stihnul), tak abych moh dát někomu echo, jestli dorazim a kam přesně mám dorazit... Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Můj mobil je 604 56 21 91 (Vodafone). Klidně si ho napiště kdo chcete, rád poradím když nebudete moct trefit apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funtom Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Pánové, já se omlouvám, ale těžko to zvládnu - mám v úterý deadline na vědeckou práci, takže přes víkend budu asi mohutně finišovat Ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 A přijede vubec někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Taky na to koukam že se to nějak rozpadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 A to ještě nevíme, jaký bude počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 tak jak? No, jak? Dneska jsem se zdržel na cestě takže jsem nic neudělal a buud brzo zítra ráno, tak kdyžtak napiště rovnou že nic a v klidu se vyspím a ušetřím 260 km cesty... Já s bráchou přijedeme pokud něco bude, takže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 A celkem se i těším, takže? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Seznam těch co se hlásili, možná jsem na někoho zapomněl, ale tohle byl začátek, tak se vyjádřete.. mischicka-ano Luďa-ano Luke288-? Lukáš 1.8 20V 92kW-? octaviaman-? bartuch-? oggy-? Dussič-? Miha77-? OloZX6R-? Kuči-má zkoušku, ale snad funtom-ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.