Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám!

acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám!

Budu mít taky zimní...rezervu v kufru :smich: Teda pokud na víkend komplet nenachumelí :p

Budu mít taky zimní...rezervu v kufru :smich: Teda pokud na víkend komplet nenachumelí :p

:smich:

jinak mám po alu,drobet se mi rozkutálely korunky!chjo! :( jak je to s tím parkingem?

Upraveno od octaviaman

jinak mám po alu,drobet se mi rozkutálely korunky!chjo! :( jak je to s tím parkingem?

V klidu :p

Parking myslíš v Budějkách, že? To musíš Ola nebo někoho takového, já budu parkovat už/až na místě -_-

TRAMBUS JE KUS! :palec2:

Sraz je v ČB u vchodu do výstaviště v sobotu ve 13:00...poté odjezd do Bechyně.. B)

Nesháníte někdo něco, že bych to vzal sebou na srázek? Třeba construct atd... :D

Nesháníte někdo něco, že bych to vzal sebou na srázek? Třeba construct atd... :D

Jj, přidávám se, mám doma hromádku zbytečností na F, tak to asi hodím do kufru a dovezu, tady je inzerát, takže neváhejte a piště -_-

Btw, hlavně nevoz tu železnou tyč, tu nikdo chtít nebude :smich::smich::smich:

Já nevím jestli stihnu odjezd z CB, nebo dojedu někam k Bech. jo a asi budu na letních šunkách :p

Já nevím jestli stihnu odjezd z CB, nebo dojedu někam k Bech. jo a asi budu na letních šunkách :p

Tam mi kdyžtak zavolej, až budeš ready.. B)

Doufám že bude pěknej počas, ale podle předpovědi asi nic moc <_<

no to počasí je pěkně na figu, já dneska přezouvám

:angry:

Já nevím jestli stihnu odjezd z CB, nebo dojedu někam k Bech. jo a asi budu na letních šunkách  :p

Tam mi kdyžtak zavolej, až budeš ready.. B)

koukni se do bazaru, je tam světlo - jestli ještě nemáš

Čaues... Tak auto ještě mám, ale špatně to vypada s tou zk...nou školou, ten blb navíc posunul začátek, ach jooo:( Dejte mi někdo číslo na mobila, až budu mít po zkoušce, tak vyrazim z Plzně směr Bechyně (teda pokud ta zkouška skončí dřív, abych to do Bechyně tak nějak stihnul), tak abych moh dát někomu echo, jestli dorazim a kam přesně mám dorazit... Díkes

Můj mobil je 604 56 21 91 (Vodafone). Klidně si ho napiště kdo chcete, rád poradím když nebudete moct trefit apod.

Pánové, já se omlouvám, ale těžko to zvládnu - mám v úterý deadline na vědeckou práci, takže přes víkend budu asi mohutně finišovat :unsure: Ach jo :(

A přijede vubec někdo

:huh:

A to ještě nevíme, jaký bude počasí... :(

tak jak? :kuk:

tak jak? :kuk:

No, jak? Dneska jsem se zdržel na cestě takže jsem nic neudělal a buud brzo zítra ráno, tak kdyžtak napiště rovnou že nic a v klidu se vyspím a ušetřím 260 km cesty...

Já s bráchou přijedeme pokud něco bude, takže?

A celkem se i těším, takže?

Seznam těch co se hlásili, možná jsem na někoho zapomněl, ale tohle byl začátek, tak se vyjádřete..

mischicka-ano

Luďa-ano

Luke288-?

Lukáš 1.8 20V 92kW-?

octaviaman-?

bartuch-?

oggy-?

Dussič-?

Miha77-?

OloZX6R-?

Kuči-má zkoušku, ale snad

funtom-ne

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.