Březen 12, 200718 r acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám!
Březen 14, 200718 r acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám! Budu mít taky zimní...rezervu v kufru Teda pokud na víkend komplet nenachumelí
Březen 14, 200718 r acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám! Budu mít taky zimní...rezervu v kufru Teda pokud na víkend komplet nenachumelí jinak mám po alu,drobet se mi rozkutálely korunky!chjo! jak je to s tím parkingem? Upraveno Březen 14, 200718 r od octaviaman
Březen 14, 200718 r jinak mám po alu,drobet se mi rozkutálely korunky!chjo! jak je to s tím parkingem? V klidu Parking myslíš v Budějkách, že? To musíš Ola nebo někoho takového, já budu parkovat už/až na místě
Březen 15, 200718 r Nesháníte někdo něco, že bych to vzal sebou na srázek? Třeba construct atd... Jj, přidávám se, mám doma hromádku zbytečností na F, tak to asi hodím do kufru a dovezu, tady je inzerát, takže neváhejte a piště
Březen 15, 200718 r Nesháníte někdo něco, že bych to vzal sebou na srázek? Třeba construct atd... Btw, hlavně nevoz tu železnou tyč, tu nikdo chtít nebude
Březen 16, 200718 r Já nevím jestli stihnu odjezd z CB, nebo dojedu někam k Bech. jo a asi budu na letních šunkách
Březen 16, 200718 r Já nevím jestli stihnu odjezd z CB, nebo dojedu někam k Bech. jo a asi budu na letních šunkách Tam mi kdyžtak zavolej, až budeš ready..
Březen 16, 200718 r Já nevím jestli stihnu odjezd z CB, nebo dojedu někam k Bech. jo a asi budu na letních šunkách Tam mi kdyžtak zavolej, až budeš ready.. koukni se do bazaru, je tam světlo - jestli ještě nemáš
Březen 16, 200718 r Čaues... Tak auto ještě mám, ale špatně to vypada s tou zk...nou školou, ten blb navíc posunul začátek, ach jooo:( Dejte mi někdo číslo na mobila, až budu mít po zkoušce, tak vyrazim z Plzně směr Bechyně (teda pokud ta zkouška skončí dřív, abych to do Bechyně tak nějak stihnul), tak abych moh dát někomu echo, jestli dorazim a kam přesně mám dorazit... Díkes
Březen 16, 200718 r Můj mobil je 604 56 21 91 (Vodafone). Klidně si ho napiště kdo chcete, rád poradím když nebudete moct trefit apod.
Březen 16, 200718 r Pánové, já se omlouvám, ale těžko to zvládnu - mám v úterý deadline na vědeckou práci, takže přes víkend budu asi mohutně finišovat Ach jo
Březen 16, 200718 r tak jak? No, jak? Dneska jsem se zdržel na cestě takže jsem nic neudělal a buud brzo zítra ráno, tak kdyžtak napiště rovnou že nic a v klidu se vyspím a ušetřím 260 km cesty... Já s bráchou přijedeme pokud něco bude, takže?
Březen 16, 200718 r Seznam těch co se hlásili, možná jsem na někoho zapomněl, ale tohle byl začátek, tak se vyjádřete.. mischicka-ano Luďa-ano Luke288-? Lukáš 1.8 20V 92kW-? octaviaman-? bartuch-? oggy-? Dussič-? Miha77-? OloZX6R-? Kuči-má zkoušku, ale snad funtom-ne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.