Jihočeši & Jihočešky - Stránka 7 - Regiony - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky

Doporučené příspěvky

acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

octaviaman napsal:
acháááááááá,tak jo teda,já původně myslel že na tom parkingu před UK jak se jezdili motokáry,páč tam by se odsud lepší vyjíždělo přes světla u Kaufoše!jinak se mi nikdo neozval takže asi pojedu,dám ale ještě vědět.jinak mi netočte s těma alu kolama moje jsou teprve v objednávce někde v Ústí tak abych nejel na zimákách sám!

Budu mít taky zimní...rezervu v kufru :smich: Teda pokud na víkend komplet nenachumelí :p

Odkaz ke komentáři

mischicka napsal:
  octaviaman napsal:

Budu mít taky zimní...rezervu v kufru :smich: Teda pokud na víkend komplet nenachumelí :p

:smich:

jinak mám po alu,drobet se mi rozkutálely korunky!chjo! :( jak je to s tím parkingem?

Editováno: , autor: octaviaman
Odkaz ke komentáři

Čaues... Tak auto ještě mám, ale špatně to vypada s tou zk...nou školou, ten blb navíc posunul začátek, ach jooo:( Dejte mi někdo číslo na mobila, až budu mít po zkoušce, tak vyrazim z Plzně směr Bechyně (teda pokud ta zkouška skončí dřív, abych to do Bechyně tak nějak stihnul), tak abych moh dát někomu echo, jestli dorazim a kam přesně mám dorazit... Díkes

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...