zdemar Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Tak jak to bude. Bude to automobilový srazík, nebo vožíračka??? Taky by mě to zajímalo, venku začíná bejt pěkně hnusně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Tak jak to bude. Bude to automobilový srazík, nebo vožíračka??? Taky by mě to zajímalo, venku začíná bejt pěkně hnusně Ideální počasí na sraz Jihočeců, na jaře bylo aky pěkně nevlídno To musí rozlousknout Doli jakžto šéf a organizátor v jedné osobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 nazdárek hošíci! včera jsme se setkali na okamžik na kávě s Marcelem a Mihou77,mimo jiné jsme byly v bývalých kasárnách na Husovce,kde jsme protáhly motokáry! bylo to super,škoda že bez asistence mého foto/video! když jsem přijel na parkoviště,sotva uklidil kárku na vhodné místo,už na mne byl Míra hulákat kde se courám že motokáry jsou už našláplý,a já než se vzpamatoval tak jsem měl na hlavě helmu a dřepěl v motokáře,bylo to mé poprvé,takže mne klucí předjeli aspon 2x a já prd,ale bylo to super,to se musí zopakovat!příště si musím vzít více chechtáků a ne jen kilo na kafe takže jsme tak zběžně pokecaly,v rychlosti se probralo to,jak nikdo nemá na nic čas,no a frčelo se dom. jsem ale rád že se Míra ozval,snad se sejdeme brzy znovu a ve větším počtu,ale jestli ještě letos to netuším.tak zdar. jinak mne to vyhovuje na toho 8.12.2007,bral bych picí aby jsme oslavily úspěšný rok a tak nějak zahájily rok nový,páč jestli vyjde tento sraz aspon na 50%,tak se na 100% už letos nesejdem,ale pokud by byl sníh tak bychom se mohli sejít v Bechyni na letišti na klouzačku,a když dá pánbůh mischicka dobrý nocleh tak bychom se mohli ještě někde v knajpě vykropit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 nazdárek hošíci!včera jsme se setkali na okamžik na kávě s Marcelem a Mihou77,mimo jiné jsme byly v bývalých kasárnách na Husovce,kde jsme protáhly motokáry! bylo to super,škoda že bez asistence mého foto/video! když jsem přijel na parkoviště,sotva uklidil kárku na vhodné místo,už na mne byl Míra hulákat kde se courám že motokáry jsou už našláplý,a já než se vzpamatoval tak jsem měl na hlavě helmu a dřepěl v motokáře,bylo to mé poprvé,takže mne klucí předjeli aspon 2x a já prd,ale bylo to super,to se musí zopakovat!příště si musím vzít více chechtáků a ne jen kilo na kafe takže jsme tak zběžně pokecaly,v rychlosti se probralo to,jak nikdo nemá na nic čas,no a frčelo se dom. jsem ale rád že se Míra ozval,snad se sejdeme brzy znovu a ve větším počtu,ale jestli ještě letos to netuším.tak zdar. jinak mne to vyhovuje na toho 8.12.2007,bral bych picí aby jsme oslavily úspěšný rok a tak nějak zahájily rok nový,páč jestli vyjde tento sraz aspon na 50%,tak se na 100% už letos nesejdem,ale pokud by byl sníh tak bychom se mohli sejít v Bechyni na letišti na klouzačku,a když dá pánbůh mischicka dobrý nocleh tak bychom se mohli ještě někde v knajpě vykropit mischicka noclehem v Bech nevládne, bohužel, ale jinak s Tebou souhlasím. Btw kolik stojí ty motokárky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Btw kolik stojí ty motokárky? asi kilo,sem se neptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Btw kolik stojí ty motokárky? asi kilo,sem se neptal Za 10 min.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pic, tak motokary stoji 150,- na 10minut nebo myslim ze 4000,- na hodinu a to je pak cela hodina jen nase Bohuzel uz je spatne pocasi a tak je draha zazimovana a je jen kryta 300m. Kdyz je teplo tak je jeste dalsich 300m venku a to pak je tooooco nejaky fotky jsou tady : http://vos.tym.cz/ tech v tej hospode si nevsimejte, to uz je muj sraz ze skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pic, tak motokary stoji 150,- na 10minut nebo myslim ze 4000,- na hodinu a to je pak cela hodina jen nase Bohuzel uz je spatne pocasi a tak je draha zazimovana a je jen kryta 300m. Kdyz je teplo tak je jeste dalsich 300m venku a to pak je tooooco nejaky fotky jsou tady : http://vos.tym.cz/ tech v tej hospode si nevsimejte, to uz je muj sraz ze skoly Okej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 jinak mne to vyhovuje na toho 8.12.2007,bral bych picí aby jsme oslavily úspěšný rok a tak nějak zahájily rok nový Já bych bral právě taky vožíračku. auta už jsme každej viděli a chlastali jsme akorát střídmě u mě na chalupě. Takže já bych pořádně oslavil Mutatáče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Tak jak to bude. Bude to automobilový srazík, nebo vožíračka??? Taky by mě to zajímalo, venku začíná bejt pěkně hnusně Ideální počasí na sraz Jihočeců, na jaře bylo aky pěkně nevlídno To musí rozlousknout Doli jakžto šéf a organizátor v jedné osobě... Ja? To sis vybral toho spravnyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ja? To sis vybral toho spravnyho... Jo hochu, Tys to navrhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jinak jestli má být ožíračka, tak mi asi nemůžem, bo nemáme v Budějkách kde spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 jinak mne to vyhovuje na toho 8.12.2007,bral bych picí aby jsme oslavily úspěšný rok a tak nějak zahájily rok nový Já bych bral právě taky vožíračku. auta už jsme každej viděli a chlastali jsme akorát střídmě u mě na chalupě. Takže já bych pořádně oslavil Mutatáče Mutatáče? to mischicka něco slaví??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ja? To sis vybral toho spravnyho... Jo hochu, Tys to navrhl si zapoměl změnit vývěsku na 1 stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Jinak jestli má být ožíračka, tak mi asi nemůžem, bo nemáme v Budějkách kde spát A jak to vypada u vas v letce? Protoze vetsina lidi je pro pici akci, tak by to asi chtelo domluvit nejake prespani... vim ze vetsina je z CB, ale kdyby se podaril ten spolecny sraz (s mouchama) tak se to bez prespani urcite neobejde. Dalsi vec je, kde bychom se sesli...pokud by to byl sraz pouze jihocechu, tak neni co resit (CB). Chtelo by se domluvit na miste srazu a zda se take zucastni musky z Vysociny...? Docela bych bral nejaky pojezdenicko, (pokud bude snih) nebo i ty motokary a pak uz jen knajpa (bowling) apod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Mutatáče?to mischicka něco slaví??????????? Mikuláše woe :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Jinak jestli má být ožíračka, tak mi asi nemůžem, bo nemáme v Budějkách kde spát A jak to vypada u vas v letce? Protoze vetsina lidi je pro pici akci, tak by to asi chtelo domluvit nejake prespani... vim ze vetsina je z CB, ale kdyby se podaril ten spolecny sraz (s mouchama) tak se to bez prespani urcite neobejde. Dalsi vec je, kde bychom se sesli...pokud by to byl sraz pouze jihocechu, tak neni co resit (CB). Chtelo by se domluvit na miste srazu a zda se take zucastni musky z Vysociny...? Docela bych bral nejaky pojezdenicko, (pokud bude snih) nebo i ty motokary a pak uz jen knajpa (bowling) apod... Letce jsem to přednesl, ale myslím, že to neklapne, takže stačí řěšit místo v Budějkách, nejspíš - ještě jim to tam dnes nadhodím ať se vyjádří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Jinak jestli má být ožíračka, tak mi asi nemůžem, bo nemáme v Budějkách kde spát A jak to vypada u vas v letce? Protoze vetsina lidi je pro pici akci, tak by to asi chtelo domluvit nejake prespani... vim ze vetsina je z CB, ale kdyby se podaril ten spolecny sraz (s mouchama) tak se to bez prespani urcite neobejde. Dalsi vec je, kde bychom se sesli...pokud by to byl sraz pouze jihocechu, tak neni co resit (CB). Chtelo by se domluvit na miste srazu a zda se take zucastni musky z Vysociny...? Docela bych bral nejaky pojezdenicko, (pokud bude snih) nebo i ty motokary a pak uz jen knajpa (bowling) apod... Letce jsem to přednesl, ale myslím, že to neklapne, takže stačí řěšit místo v Budějkách, nejspíš - ještě jim to tam dnes nadhodím ať se vyjádří. Někteří z Letky to chodí číst i sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Mutatáče?to mischicka něco slaví??????????? Mikuláše woe :p Přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Já vidim že se stejně zase nedomluvíme. Pro jistotu se drobátko cáknu už tejden před tim plánovaným srazem, aby mi pak nebylo líto že se nic nebude konat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Já vidim že se stejně zase nedomluvíme. Pro jistotu se drobátko cáknu už tejden před tim plánovaným srazem, aby mi pak nebylo líto že se nic nebude konat. Jak se říká: Vždycky se důvod najde když je co a za co pít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Někteří z Letky to chodí číst i sem Se tady citi vic doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Letce jsem to přednesl, ale myslím, že to neklapne, takže stačí řěšit místo v Budějkách, nejspíš - ještě jim to tam dnes nadhodím ať se vyjádří. Tak to snad neco domluvime...a ty by si prijel s brudrem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Takže chlastací v Budějcích. To by bylo úplně nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Takže chlastací v Budějcích. To by bylo úplně nejlepší Neco urcite vymyslime!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.