Přejít na obsah

Jihočeši & Jihočešky

Doporučené příspěvky

Jinak jestli má být ožíračka, tak mi asi nemůžem, bo nemáme v Budějkách kde spát :(

A jak to vypada u vas v letce? ;) Protoze vetsina lidi je pro pici akci, tak by to asi chtelo domluvit nejake prespani... :kol-56: vim ze vetsina je z CB, ale kdyby se podaril ten spolecny sraz (s mouchama) tak se to bez prespani urcite neobejde. Dalsi vec je, kde bychom se sesli...pokud by to byl sraz pouze jihocechu, tak neni co resit (CB). Chtelo by se domluvit na miste srazu a zda se take zucastni musky z Vysociny...? :kol-45: Docela bych bral nejaky pojezdenicko, (pokud bude snih) nebo i ty motokary :scooter: a pak uz jen knajpa :kol-147: (bowling) apod... :kol-99:

ještě si zapomněl na :prc::prc::prc: že ?olo - mischicka :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vidim že se stejně zase nedomluvíme. Pro jistotu se drobátko cáknu už tejden před tim plánovaným srazem, aby mi pak nebylo líto že se nic nebude konat.

Jak se říká: Vždycky se důvod najde když je co a za co pít ... :)

:palec2::palec2::palec2:

za co je snad vždy ne?když tak dáme společný účet,no a ten kdo nebude mít na zaplacení,bude mlčet a před soudnou chvilkou se vypaří a je ne?! :smich: doufám že tam nezbudu sám :smich:

myslím ale že podstatou věci je že je důvod PROČ pít!

Odkaz ke komentáři

Někteří z Letky to chodí číst i sem :p

Se tady citi vic doma... :p

spíš nás chtěji přesunout do hospody,aby tam nebyly tak sami :D

No ...a jak to tady tak čtu tak to asi nebude tlouho trvat :p

I když ono zatím si neděláte trička a nemáte tolik akcí tak Vás nechávají.

Odkaz ke komentáři

Takže chlastací v Budějcích. To by bylo úplně nejlepší :kol-35::kol-34:kol6

Neco urcite vymyslime!! -_-

no,ehm,u oggyho na chalupě jsme již byly,co zkusit byt? :D

Proc ne... :smich:

Jelikož a protože přijedou klucí z letky tak mischicka říkal že tam bude připravené nějaké pohodové spaní s hlídaným parkovištěm pro naše miláčky .....Pánové snažte se taky trochu :)

Odkaz ke komentáři

Jelikož a protože přijedou klucí z letky tak mischicka říkal že tam bude připravené nějaké pohodové spaní s hlídaným parkovištěm pro naše miláčky .....Pánové snažte se taky trochu :)

No a co jako losovat, že někdo udělá "dobrovolně" rozvoz skoro po půlce republiky?? :aggressive::p

Odkaz ke komentáři

Cooooo??? Vlastnim snad nějakej penzion pro zbloudilý pocestný lol U mě by mohli přespat tak max. tři lidi. Jeden by měl komfort na posteli a dva by museli chrupat na zemi a vzít si něco pod sebe, karimatku nebo tak něco. Větší ubytovací schopnosti bohužel nemám. Malej s náma ještě chrní v ložnici, takže pokojík je volnej.

Odkaz ke komentáři

Cooooo??? Vlastnim snad nějakej penzion pro zbloudilý pocestný lol U mě by mohli přespat tak max. tři lidi. Jeden by měl komfort na posteli a dva by museli chrupat na zemi a vzít si něco pod sebe, karimatku nebo tak něco. Větší ubytovací schopnosti bohužel nemám. Malej s náma ještě chrní v ložnici, takže pokojík je volnej.

Moucham to bude urcite stacit... :D

Odkaz ke komentáři

Hele vy mouchy, plkáte plkáte (a P2M Vás za chvíli dá ne do Hospody, ale rovnou do Lampárny) a nikde nic...

Teď jsem si uvědomil, že v pátek 7.12. jdeme celá rodina k zubaři, takže tu nebudu a vážně nevím, jestli sem pojedeme jen kvůli chlastačce s nejistou účastí :(

Snad uz se na Vas vyradil dost a nas jihocechy necha byt!! :p

Ucast VSECH jihocechu jista!! :) A POVINNA!!!

Odkaz ke komentáři

Hele vy mouchy, plkáte plkáte (a P2M Vás za chvíli dá ne do Hospody, ale rovnou do Lampárny) a nikde nic...

Teď jsem si uvědomil, že v pátek 7.12. jdeme celá rodina k zubaři, takže tu nebudu a vážně nevím, jestli sem pojedeme jen kvůli chlastačce s nejistou účastí :(

Snad uz se na Vas vyradil dost a nas jihocechy necha byt!! :p

Ucast VSECH jihocechu jista!! :) A POVINNA!!!

Pánové ..máte to takové neurčité. Musíte Letce připravit časový harmonogram a také plán akcí. Nejsme jenom tak něco ...jsme nejlepší klubík na Vysočině a náš čas je hodně drahý :p . Rádi přijedem ale podstata je že by to chtělo nějak konkrétněji plánovat. Je potřeba si nějak uvědomit že to není 20 km zajet na pivko a domů si vzít taxík ... Je potřeba konkrétně klucí

Doufám že mě chápete :-)

Odkaz ke komentáři

Pánové ..máte to takové neurčité. Musíte Letce připravit časový harmonogram a také plán akcí. Nejsme jenom tak něco ...jsme nejlepší klubík na Vysočině a náš čas je hodně drahý :p . Rádi přijedem ale podstata je že by to chtělo nějak konkrétněji plánovat. Je potřeba si nějak uvědomit že to není 20 km zajet na pivko a domů si vzít taxík ... Je potřeba konkrétně klucí

Chapeme a budeme se snazit!! :)

Odkaz ke komentáři

Chapeme a budeme se snazit!! :)

Jsem rád že to chápeš. Ono je to opravdu na pikaču jet někam takovej kus a nevědět proč a co a jak :-)

Chce to postavit nás před hotovou věc a jasné podmínky a potom nebude problém.

Jenom doufám že tady nevyvolávám nějaké větry a potom budu moc jet:-) aby jste mě potom nekamenovali až budte říkat že ten Geoo měl takovejch keců a teď nejede :-)

(Jediným důvodem proč bych se nemohl dostavit by byla nějaká zkouška ve škole ...tak doufám že se netrefíte! ) :help:

Odkaz ke komentáři

Jsem rád že to chápeš. Ono je to opravdu na pikaču jet někam takovej kus a nevědět proč a co a jak :-)

Jenom doufám že tady nevyvolávám nějaké větry a potom budu moc jet:-) aby jste mě potom nekamenovali až budte říkat že ten Geoo měl takovejch keců a teď nejede :-)

(Jediným důvodem proč bych se nemohl dostavit by byla nějaká zkouška ve škole ...tak doufám že se netrefíte! ) :help:

Urcite neco brzo naplanujeme, jestli zitra pojedu do Bechyne tak to zkusim s Mischickou probrat...a vyresit prespani. Me napadaji ty motokary, bowling...aby jsme jen nesedeli v hospode a neuchlastali se!! Coz by se oggymu velice libilo!! :p

Odkaz ke komentáři

Urcite neco brzo naplanujeme, jestli zitra pojedu do Bechyne tak to zkusim s Mischickou probrat...a vyresit prespani. Me napadaji ty motokary, bowling...aby jsme jen nesedeli v hospode a neuchlastali se!! Coz by se oggymu velice libilo!! :p

no ...něco takového bych si představoval taky ...jenom sedět v hospodě to by byla asi moje smrt! :p

Všechno co jsem se naučil bych tím chlastem zničil :)

Odkaz ke komentáři

no ...něco takového bych si představoval taky ...jenom sedět v hospodě to by byla asi moje smrt! :p

Všechno co jsem se naučil bych tím chlastem zničil :)

Snad vymyslime nejaky pestry program...No ja bych to s tim chlastanim taky moc neprehanel! :D Pred zkouskovym...

Editováno: , autor: Doli
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...