octaviaman Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Jinak jestli má být ožíračka, tak mi asi nemůžem, bo nemáme v Budějkách kde spát A jak to vypada u vas v letce? Protoze vetsina lidi je pro pici akci, tak by to asi chtelo domluvit nejake prespani... vim ze vetsina je z CB, ale kdyby se podaril ten spolecny sraz (s mouchama) tak se to bez prespani urcite neobejde. Dalsi vec je, kde bychom se sesli...pokud by to byl sraz pouze jihocechu, tak neni co resit (CB). Chtelo by se domluvit na miste srazu a zda se take zucastni musky z Vysociny...? Docela bych bral nejaky pojezdenicko, (pokud bude snih) nebo i ty motokary a pak uz jen knajpa (bowling) apod... ještě si zapomněl na že ?olo - mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Mutatáče?to mischicka něco slaví??????????? Mikuláše woe :p Přesně ach so! sorry mischo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Já vidim že se stejně zase nedomluvíme. Pro jistotu se drobátko cáknu už tejden před tim plánovaným srazem, aby mi pak nebylo líto že se nic nebude konat. Jak se říká: Vždycky se důvod najde když je co a za co pít ... za co je snad vždy ne?když tak dáme společný účet,no a ten kdo nebude mít na zaplacení,bude mlčet a před soudnou chvilkou se vypaří a je ne?! doufám že tam nezbudu sám myslím ale že podstatou věci je že je důvod PROČ pít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Někteří z Letky to chodí číst i sem Se tady citi vic doma... spíš nás chtěji přesunout do hospody,aby tam nebyly tak sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Takže chlastací v Budějcích. To by bylo úplně nejlepší Neco urcite vymyslime!! no,ehm,u oggyho na chalupě jsme již byly,co zkusit byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Takže chlastací v Budějcích. To by bylo úplně nejlepší Neco urcite vymyslime!! no,ehm,u oggyho na chalupě jsme již byly,co zkusit byt? Proc ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Někteří z Letky to chodí číst i sem Se tady citi vic doma... spíš nás chtěji přesunout do hospody,aby tam nebyly tak sami To by si nedovolili!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Někteří z Letky to chodí číst i sem Se tady citi vic doma... spíš nás chtěji přesunout do hospody,aby tam nebyly tak sami No ...a jak to tady tak čtu tak to asi nebude tlouho trvat I když ono zatím si neděláte trička a nemáte tolik akcí tak Vás nechávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Takže chlastací v Budějcích. To by bylo úplně nejlepší Neco urcite vymyslime!! no,ehm,u oggyho na chalupě jsme již byly,co zkusit byt? Proc ne... Jelikož a protože přijedou klucí z letky tak mischicka říkal že tam bude připravené nějaké pohodové spaní s hlídaným parkovištěm pro naše miláčky .....Pánové snažte se taky trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Takže chlastací v Budějcích. To by bylo úplně nejlepší Neco urcite vymyslime!! no,ehm,u oggyho na chalupě jsme již byly,co zkusit byt? Proc ne... Jelikož a protože přijedou klucí z letky tak mischicka říkal že tam bude připravené nějaké pohodové spaní s hlídaným parkovištěm pro naše miláčky .....Pánové snažte se taky trochu No a co jako losovat, že někdo udělá "dobrovolně" rozvoz skoro po půlce republiky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 ... ohledne toho prespani, myslim ze u me v praci by se prespat dalo, mista je tu dost i oplachout by se dalo kde a mozna by se dala zaridit i nejaka ta pekna obsluha ... zachytna stanice je vam vzdy otevrena a neni to drahe, myslim ze vc. skotskeho striku to vyjde na 1200,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Kdybych ty kluky neznal, nechal bych je přespat u nás, ale takhle to nejde,,,,by mi otravovali Káťu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ja jsem se koukal kolik by stal penzion nebo nejake prespani. Tak nevim jak se k tomu bude mit mischicka. 1. Ubytovani u nadrazi 2. Ubytovani Hochtief 3. Penzion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Kdybych ty kluky neznal, nechal bych je přespat u nás, ale takhle to nejde,,,,by mi otravovali Káťu Tak toho bych se taky bal!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Tak toho bych se taky bal!! A dobře děláte že se bojíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Takže chlastací v Budějcích. To by bylo úplně nejlepší Neco urcite vymyslime!! no,ehm,u oggyho na chalupě jsme již byly,co zkusit byt? Proc ne... Cooooo??? Vlastnim snad nějakej penzion pro zbloudilý pocestný U mě by mohli přespat tak max. tři lidi. Jeden by měl komfort na posteli a dva by museli chrupat na zemi a vzít si něco pod sebe, karimatku nebo tak něco. Větší ubytovací schopnosti bohužel nemám. Malej s náma ještě chrní v ložnici, takže pokojík je volnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Cooooo??? Vlastnim snad nějakej penzion pro zbloudilý pocestný U mě by mohli přespat tak max. tři lidi. Jeden by měl komfort na posteli a dva by museli chrupat na zemi a vzít si něco pod sebe, karimatku nebo tak něco. Větší ubytovací schopnosti bohužel nemám. Malej s náma ještě chrní v ložnici, takže pokojík je volnej. Moucham to bude urcite stacit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Hele vy mouchy, plkáte plkáte (a P2M Vás za chvíli dá ne do Hospody, ale rovnou do Lampárny) a nikde nic... Teď jsem si uvědomil, že v pátek 7.12. jdeme celá rodina k zubaři, takže tu nebudu a vážně nevím, jestli sem pojedeme jen kvůli chlastačce s nejistou účastí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Hele vy mouchy, plkáte plkáte (a P2M Vás za chvíli dá ne do Hospody, ale rovnou do Lampárny) a nikde nic...Teď jsem si uvědomil, že v pátek 7.12. jdeme celá rodina k zubaři, takže tu nebudu a vážně nevím, jestli sem pojedeme jen kvůli chlastačce s nejistou účastí Snad uz se na Vas vyradil dost a nas jihocechy necha byt!! Ucast VSECH jihocechu jista!! A POVINNA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Hele vy mouchy, plkáte plkáte (a P2M Vás za chvíli dá ne do Hospody, ale rovnou do Lampárny) a nikde nic...Teď jsem si uvědomil, že v pátek 7.12. jdeme celá rodina k zubaři, takže tu nebudu a vážně nevím, jestli sem pojedeme jen kvůli chlastačce s nejistou účastí Snad uz se na Vas vyradil dost a nas jihocechy necha byt!! Ucast VSECH jihocechu jista!! A POVINNA!!! Pánové ..máte to takové neurčité. Musíte Letce připravit časový harmonogram a také plán akcí. Nejsme jenom tak něco ...jsme nejlepší klubík na Vysočině a náš čas je hodně drahý . Rádi přijedem ale podstata je že by to chtělo nějak konkrétněji plánovat. Je potřeba si nějak uvědomit že to není 20 km zajet na pivko a domů si vzít taxík ... Je potřeba konkrétně klucí Doufám že mě chápete :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Pánové ..máte to takové neurčité. Musíte Letce připravit časový harmonogram a také plán akcí. Nejsme jenom tak něco ...jsme nejlepší klubík na Vysočině a náš čas je hodně drahý . Rádi přijedem ale podstata je že by to chtělo nějak konkrétněji plánovat. Je potřeba si nějak uvědomit že to není 20 km zajet na pivko a domů si vzít taxík ... Je potřeba konkrétně klucíDoufám že mě chápete :-) Chapeme a budeme se snazit!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Pánové ..máte to takové neurčité. Musíte Letce připravit časový harmonogram a také plán akcí. Nejsme jenom tak něco ...jsme nejlepší klubík na Vysočině a náš čas je hodně drahý . Rádi přijedem ale podstata je že by to chtělo nějak konkrétněji plánovat. Je potřeba si nějak uvědomit že to není 20 km zajet na pivko a domů si vzít taxík ... Je potřeba konkrétně klucíDoufám že mě chápete :-) Chapeme a budeme se snazit!! Jsem rád že to chápeš. Ono je to opravdu na pikaču jet někam takovej kus a nevědět proč a co a jak :-) Chce to postavit nás před hotovou věc a jasné podmínky a potom nebude problém. Jenom doufám že tady nevyvolávám nějaké větry a potom budu moc jet:-) aby jste mě potom nekamenovali až budte říkat že ten Geoo měl takovejch keců a teď nejede :-) (Jediným důvodem proč bych se nemohl dostavit by byla nějaká zkouška ve škole ...tak doufám že se netrefíte! ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Jsem rád že to chápeš. Ono je to opravdu na pikaču jet někam takovej kus a nevědět proč a co a jak :-)Chce to postavit nás před hotovou věc a jasné podmínky a potom nebude problém. Jenom doufám že tady nevyvolávám nějaké větry a potom budu moc jet:-) aby jste mě potom nekamenovali až budte říkat že ten Geoo měl takovejch keců a teď nejede :-) (Jediným důvodem proč bych se nemohl dostavit by byla nějaká zkouška ve škole ...tak doufám že se netrefíte! ) Urcite neco brzo naplanujeme, jestli zitra pojedu do Bechyne tak to zkusim s Mischickou probrat...a vyresit prespani. Me napadaji ty motokary, bowling...aby jsme jen nesedeli v hospode a neuchlastali se!! Coz by se oggymu velice libilo!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Jsem rád že to chápeš. Ono je to opravdu na pikaču jet někam takovej kus a nevědět proč a co a jak :-)Chce to postavit nás před hotovou věc a jasné podmínky a potom nebude problém. Jenom doufám že tady nevyvolávám nějaké větry a potom budu moc jet:-) aby jste mě potom nekamenovali až budte říkat že ten Geoo měl takovejch keců a teď nejede :-) (Jediným důvodem proč bych se nemohl dostavit by byla nějaká zkouška ve škole ...tak doufám že se netrefíte! ) Urcite neco brzo naplanujeme, jestli zitra pojedu do Bechyne tak to zkusim s Mischickou probrat...a vyresit prespani. Me napadaji ty motokary, bowling...aby jsme jen nesedeli v hospode a neuchlastali se!! Coz by se oggymu velice libilo!! no ...něco takového bych si představoval taky ...jenom sedět v hospodě to by byla asi moje smrt! Všechno co jsem se naučil bych tím chlastem zničil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) no ...něco takového bych si představoval taky ...jenom sedět v hospodě to by byla asi moje smrt! Všechno co jsem se naučil bych tím chlastem zničil Snad vymyslime nejaky pestry program...No ja bych to s tim chlastanim taky moc neprehanel! Pred zkouskovym... Editováno: 15. Listopad 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.