mischicka Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Jinak doli, už jsem mluvil se zdemarem, už je má, v sedm si pro ně jedu, tak pak napiš kolik a kam, hmm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Kucí kucí,už jsem psal sz octaviamanovi a za nás z vysočiny to vidím asi takhle: - od 6.12. budeme pryč z Jižních Čech, ale 8.12. bysme se vrátili-letiště v Bech a blbnutí, bowling na Cameňáku (mám konečně permici), atd., jen pití později v ČB bysme asi vynechali a frčeli domů. - jinak bych vzal i janinku aby vás draky poznala:-D To mam brat i Lucu? To NE!! Jinak, jsem rad ze prijedete, doufam ze v hojnem poctu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Kucí kucí,už jsem psal sz octaviamanovi a za nás z vysočiny to vidím asi takhle: - od 6.12. budeme pryč z Jižních Čech, ale 8.12. bysme se vrátili-letiště v Bech a blbnutí, bowling na Cameňáku (mám konečně permici), atd., jen pití později v ČB bysme asi vynechali a frčeli domů. - jinak bych vzal i janinku aby vás draky poznala:-D To mam brat i Lucu? To NE!! Jinak, jsem rad ze prijedete, doufam ze v hojnem poctu! Neboj, nebudu Ti jí brát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Kucí kucí,už jsem psal sz octaviamanovi a za nás z vysočiny to vidím asi takhle: - od 6.12. budeme pryč z Jižních Čech, ale 8.12. bysme se vrátili-letiště v Bech a blbnutí, bowling na Cameňáku (mám konečně permici), atd., jen pití později v ČB bysme asi vynechali a frčeli domů. - jinak bych vzal i janinku aby vás draky poznala:-D každopádně tu rundu zaplatíš at jedeš kam jedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 každopádně tu rundu zaplatíš at jedeš kam jedeš Tak, tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Kucí kucí,už jsem psal sz octaviamanovi a za nás z vysočiny to vidím asi takhle: - od 6.12. budeme pryč z Jižních Čech, ale 8.12. bysme se vrátili-letiště v Bech a blbnutí, bowling na Cameňáku (mám konečně permici), atd., jen pití později v ČB bysme asi vynechali a frčeli domů. - jinak bych vzal i janinku aby vás draky poznala:-D každopádně tu rundu zaplatíš at jedeš kam jedeš každopádně tu rundu zaplatíš at jedeš kam jedeš Tak, tak... Maj tu vynikající neperlivou vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Maj tu vynikající neperlivou vodu Zase drepis nekde v hospode na netu,co? A davas si tu neperlivou vodu... ale my budes chtit neperlivou vodku!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Maj tu vynikající neperlivou vodu Zase drepis nekde v hospode na netu,co? A davas si tu neperlivou vodu... ale my budes chtit neperlivou vodku!! popřípadě slivovici ale ta musí řetízkovat,ne perlit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Maj tu vynikající neperlivou vodu Zase drepis nekde v hospode na netu,co? A davas si tu neperlivou vodu... ale my budes chtit neperlivou vodku!! popřípadě slivovici ale ta musí řetízkovat,ne perlit Tak to si vezměte vaše kočenky s sebou, jinak spíte na lavičce před Cameňákem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Maj tu vynikající neperlivou vodu Zase drepis nekde v hospode na netu,co? A davas si tu neperlivou vodu... ale my budes chtit neperlivou vodku!! popřípadě slivovici ale ta musí řetízkovat,ne perlit Tak to si vezměte vaše kočenky s sebou, jinak spíte na lavičce před Cameňákem :-D to bych právě nerad,mě by totiž měla dělat mitfáru kolegyně z práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Maj tu vynikající neperlivou vodu Zase drepis nekde v hospode na netu,co? A davas si tu neperlivou vodu... ale my budes chtit neperlivou vodku!! popřípadě slivovici ale ta musí řetízkovat,ne perlit Tak to si vezměte vaše kočenky s sebou, jinak spíte na lavičce před Cameňákem :-D to bych právě nerad,mě by totiž měla dělat mitfáru kolegyně z práce Aháá, ale já beru Janinku, Janinku co ke mě patří Žádné spolužáky a kolegyně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Maj tu vynikající neperlivou vodu Zase drepis nekde v hospode na netu,co? A davas si tu neperlivou vodu... ale my budes chtit neperlivou vodku!! popřípadě slivovici ale ta musí řetízkovat,ne perlit Tak to si vezměte vaše kočenky s sebou, jinak spíte na lavičce před Cameňákem :-D to bych právě nerad,mě by totiž měla dělat mitfáru kolegyně z práce Aháá, ale já beru Janinku, Janinku co ke mě patří Žádné spolužáky a kolegyně... tahle by ke mně taky mohla patřit,ale nepředbíhejme události Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 tahle by ke mně taky mohla patřit,ale nepředbíhejme události Si to teda umis osefovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Aháá, ale já beru Janinku, Janinku co ke mě patří Žádné spolužáky a kolegyně... To je spravny, jeste aby ne... A Luda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Aháá, ale já beru Janinku, Janinku co ke mě patří Žádné spolužáky a kolegyně... To je spravny, jeste aby ne... A Luda? Luďa snad taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Luďa snad taky A bude mit taky doprovod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 ja jsem pro tu Bechyn + kulec + ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 ... jeste takova technicka ... kolega z prace by mozna chtel jet na letiste taky, ale nema skodovenku ... co tomu rikate??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 ... jeste takova technicka ... kolega z prace by mozna chtel jet na letiste taky, ale nema skodovenku ... co tomu rikate??? Cim vic, tim lip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 bude to ale FORD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 bude to ale FORD A s cim mame tu cest, Mondeo ST200? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 bude to ale FORD A s cim mame tu cest, Mondeo ST200? Ford Escord 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 bude to ale FORD A s cim mame tu cest, Mondeo ST200? Ford Escord 1.6 Ja myslel ze je to ten kamos co chtel zavodit na Hosine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Tak kucí, dohodneme se teda na tý Bechyni? Že bych eventuálně zamluvil aby nám tam udělali nějaký příjemný prostředíčko a srazili stoly. Jeden do čela pro "předsedu" a zbytek okolo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Já teda jedu bez spolujezdce, manažerka říkala, že jí to nezajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.