Doli Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Tak to je dobra zprava, uz se muzem tesit na novej domov!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 No vida, jak se to pěkně domluvilo kucí šikovný Předseda s tímto souhlasí a potvrzuje ůčast. Jináč mezi moje oblíbené podniky patří Pardál bar, nebo Snack bar, nejsou moc daleko od sebe a hlavně tam točí Budvar Kdyby měl někdo ovšem problém s tímto chlapským pivákem, tak se ač nerad podřídím a vybereme něco kde točí řídkou Plzeň nebo něco podobnýho. Umístění bych viděl uplně ideálně (spim na Zátkovým nábřeží) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 čaues, byl jsem dnes na tom signistavu a kužele nám půjčí,tak doufám že si jich plně užijeme všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 čaues,byl jsem dnes na tom signistavu a kužele nám půjčí,tak doufám že si jich plně užijeme všichni Super, co za to budou chtit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 No vida, jak se to pěkně domluvilo kucí šikovný Předseda s tímto souhlasí a potvrzuje ůčast. Jináč mezi moje oblíbené podniky patří Pardál bar, nebo Snack bar, nejsou moc daleko od sebe a hlavně tam točí Budvar Kdyby měl někdo ovšem problém s tímto chlapským pivákem, tak se ač nerad podřídím a vybereme něco kde točí řídkou Plzeň nebo něco podobnýho. Umístění bych viděl uplně ideálně (spim na Zátkovým nábřeží) To bude asi z druhy strany reky nez je veznice, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Budvar jasná volba, řídký plzně a podobný patoky nemaj u nás jihočechů co dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 čaues,byl jsem dnes na tom signistavu a kužele nám půjčí,tak doufám že si jich plně užijeme všichni Super, co za to budou chtit? pán sice dlouho váhal,ale nakonec slevil,o nabídnuté záloze nechtěl slyšet,takže zřejmě nic,hlavně až tam pro ně 7 přijdu aby si vzpoměl je to prý s tím půjčováním takový celý nakřivo no ale nakonec slevil tak jsme rád Olo,mně nakonec je fuk co piju hlavně že se motám hlavně aby to se mnou nedopadlo jak u oggyho na chalupě že mi nešlo se ožrat,to bych nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Budvar jasná volba, řídký plzně a podobný patoky nemaj u nás jihočechů co dělat... 12ce se urcite branit nebudu!! Octaviaman, super prace!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 No vida, jak se to pěkně domluvilo kucí šikovný Předseda s tímto souhlasí a potvrzuje ůčast. Jináč mezi moje oblíbené podniky patří Pardál bar, nebo Snack bar, nejsou moc daleko od sebe a hlavně tam točí Budvar Kdyby měl někdo ovšem problém s tímto chlapským pivákem, tak se ač nerad podřídím a vybereme něco kde točí řídkou Plzeň nebo něco podobnýho. Umístění bych viděl uplně ideálně (spim na Zátkovým nábřeží) To bude asi z druhy strany reky nez je veznice, co? To se teprv uvidí (je to přímo nad cukrárnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 mischicko,hod to na první stránku na první příspěvek Sice nejsem mischicka ale udělal jsem Vám nástěnku :-) ...kdyby byl problém s tím názvem tak to změním Škrabko :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Ale jinak srazík se rýsuje dobře Mischickovi sice jistá info trošku komplikuje plány, ale tohle si nejspíš ujít ennechá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 mischicko,hod to na první stránku na první příspěvek Sice nejsem mischicka ale udělal jsem Vám nástěnku :-) ...kdyby byl problém s tím názvem tak to změním Škrabko :p Přišel jsem, Viděl jsem, Upravil jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 mischicko,hod to na první stránku na první příspěvek Sice nejsem mischicka ale udělal jsem Vám nástěnku :-) ...kdyby byl problém s tím názvem tak to změním Škrabko :p Přišel jsem, Viděl jsem, Upravil jsem Šikovnej, a viděl jsi ten odkaz co tam dal pan Mocstarostlivý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Šikovnej, a viděl jsi ten odkaz co tam dal pan Mocstarostlivý? Hele, kdyz uz tady jste, tak byste mohli hodit do popisku tematu "8.12.2007 Sraz Jihocechu"!! Tim nemyslim prvni stranku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Šikovnej, a viděl jsi ten odkaz co tam dal pan Mocstarostlivý? Hele, kdyz uz tady jste, tak byste mohli hodit do popisku tematu "8.12.2007 Sraz Jihocechu"!! Tim nemyslim prvni stranku! Myslíš jako podtitul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Šikovnej, a viděl jsi ten odkaz co tam dal pan Mocstarostlivý? Hele, kdyz uz tady jste, tak byste mohli hodit do popisku tematu "8.12.2007 Sraz Jihocechu"!! Tim nemyslim prvni stranku! Myslíš jako podtitul ? Presne tak, jak si to udelal!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Tu chcipnul pes? Jak jsou na tom kluci u Letky, uz je plna ucast zajistena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Tu chcipnul pes? Jak jsou na tom kluci u Letky, uz je plna ucast zajistena? KURA myslím na to samé!si frajeři myslí že sraz 8.12. je domluven,tak že tu na to budou házet boba či co! PŘEDSEDO,tak kterou knajpu s tedy vybral ze svého seznamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Tu chcipnul pes? Jak jsou na tom kluci u Letky, uz je plna ucast zajistena? KURA myslím na to samé!si frajeři myslí že sraz 8.12. je domluven,tak že tu na to budou házet boba či co! PŘEDSEDO,tak kterou knajpu s tedy vybral ze svého seznamu Asi se na to vsichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak domluveno na tuty? Tak já zajdu domluvit stoly na "Cameňák" pro cca 18 lidiček od 14:00 a zamluvím "bouling" na hodinku nebo na dvě? od 16:00. Do těch 14:00 hodin bysme mohli zablbnnout na dráze. Gumy tam jsou, takže jestli nechcete tahat ty kužely tak nemusíte. Tak se ještě nějak vymáčkněte ať to tam můžu nadirigovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Já s tím srazem počítám,,zítra dám zavařit převodovku a měl bych být ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 PŘEDSEDO,tak kterou knajpu s tedy vybral ze svého seznamu Hele, putyku bych řešil až na místě, uvidíme kde bude volno. Páč něco zamlouvat asi nemá cenu, když nevíme kolik nás pojede bumbat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 PŘEDSEDO,tak kterou knajpu s tedy vybral ze svého seznamu Hele, putyku bych řešil až na místě, uvidíme kde bude volno. Páč něco zamlouvat asi nemá cenu, když nevíme kolik nás pojede bumbat. Krom nasi navstevy snad vsichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak domluveno na tuty? Tak já zajdu domluvit stoly na "Cameňák" pro cca 18 lidiček od 14:00 a zamluvím "bouling" na hodinku nebo na dvě? od 16:00.Do těch 14:00 hodin bysme mohli zablbnnout na dráze. Gumy tam jsou, takže jestli nechcete tahat ty kužely tak nemusíte. Tak se ještě nějak vymáčkněte ať to tam můžu nadirigovat. Ideální, udělej to takhle, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak domluveno na tuty? Tak já zajdu domluvit stoly na "Cameňák" pro cca 18 lidiček od 14:00 a zamluvím "bouling" na hodinku nebo na dvě? od 16:00.Do těch 14:00 hodin bysme mohli zablbnnout na dráze. Gumy tam jsou, takže jestli nechcete tahat ty kužely tak nemusíte. Tak se ještě nějak vymáčkněte ať to tam můžu nadirigovat. Ideální, udělej to takhle, hm? Dobrá, tak já to zařídím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.