Doli Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Dobrá, tak já to zařídím. Super, uz se to zacina hezky rysovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jo eště jsem zapoměl, že se mrknu na ty gumy jestli tam opravdu jsou, abyste nemuseli tahat ty kužely z budějc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jo eště jsem zapoměl, že se mrknu na ty gumy jestli tam opravdu jsou, abyste nemuseli tahat ty kužely z budějc. Ty kuzeli uz jsou zamluveny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jo eště jsem zapoměl, že se mrknu na ty gumy jestli tam opravdu jsou, abyste nemuseli tahat ty kužely z budějc. Ty kuzeli uz jsou zamluveny! Já vím, ale stejně je to blbý je rvát do auta kdyby nemuseli ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak domluveno na tuty? Tak já zajdu domluvit stoly na "Cameňák" pro cca 18 lidiček od 14:00 a zamluvím "bouling" na hodinku nebo na dvě? od 16:00.Do těch 14:00 hodin bysme mohli zablbnnout na dráze. Gumy tam jsou, takže jestli nechcete tahat ty kužely tak nemusíte. Tak se ještě nějak vymáčkněte ať to tam můžu nadirigovat. posun to tak na 17hod.,přeci jen je odjezd ve 12:30 z č.b.,cesta pokec atd,budm rádi že si drobet sjedem vzal jsem kužely raději než gumy,přeci jen při nárazu méně poškodí vůz,navíc kdo by ty gumy lovil ve sněhu a ještě se s nima tahal oggy,já určitě budu pít s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 A je to tady !!!!! Nebojte se vlka nic, předseda do Bechyně určitě přijede, ale sejdeme se až tam. Od výstaviště s Váma nepojedu. Manželka si na tý ledovce fčéra zlomila kotník, tak jí musim pomoct, aspoň ještě dojít na procházku s malým a se psem. No a večerní pitka, to ještě nevim. Neříkám že ne, ale uvidíme jak se to fšeko vykulí. Telefon na Ola a Ocatviamana mám, takže v případě nejvyšší nouze bude domluva po telefounu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 A je to tady !!!!! Nebojte se vlka nic, předseda do Bechyně určitě přijede, ale sejdeme se až tam. Od výstaviště s Váma nepojedu. Manželka si na tý ledovce fčéra zlomila kotník, tak jí musim pomoct, aspoň ještě dojít na procházku s malým a se psem. No a večerní pitka, to ještě nevim. Neříkám že ne, ale uvidíme jak se to fšeko vykulí. Telefon na Ola a Ocatviamana mám, takže v případě nejvyšší nouze bude domluva po telefounu. A jeje, to je blby... Tak doufam ze aspon na chvilku si udelas cas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Já to teda objednám od 15:30-16:00. Jestli budete vyjíždět ve 12:30 z č.b. tak v Bechyni budete tak 13:15 max. Myslím že nám na to blbnutí na dráze ty dvě hoďky a fous stačí ne? Stejně je teď skoro už po půl pátý tma. Teď ještě kde se sejdem v Bechyni. Rovnou na dráze?? nebo u "Kameňáku" a potom teprve na dráhu? To se ještě domluvíme ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Já to teda objednám od 15:30-16:00. Jestli budete vyjíždět ve 12:30 z č.b. tak v Bechyni budete tak 13:15 max. Myslím že nám na to blbnutí na dráze ty dvě hoďky a fous stačí ne? Stejně je teď skoro už po půl pátý tma. Teď ještě kde se sejdem v Bechyni. Rovnou na dráze?? nebo u "Kameňáku" a potom teprve na dráhu? To se ještě domluvíme ne? Srazil bych se na draze, abychom se nemuseli vracet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Já to teda objednám od 15:30-16:00. Jestli budete vyjíždět ve 12:30 z č.b. tak v Bechyni budete tak 13:15 max. Myslím že nám na to blbnutí na dráze ty dvě hoďky a fous stačí ne? Stejně je teď skoro už po půl pátý tma. Teď ještě kde se sejdem v Bechyni. Rovnou na dráze?? nebo u "Kameňáku" a potom teprve na dráhu? To se ještě domluvíme ne? Srazil bych se na draze, abychom se nemuseli vracet... Taky myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Srazka urcite az na draze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesee Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Jedu z Veselí, asi pojedu taky rovnou na dráhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Já to teda objednám od 15:30-16:00. Jestli budete vyjíždět ve 12:30 z č.b. tak v Bechyni budete tak 13:15 max. Myslím že nám na to blbnutí na dráze ty dvě hoďky a fous stačí ne? Stejně je teď skoro už po půl pátý tma. Teď ještě kde se sejdem v Bechyni. Rovnou na dráze?? nebo u "Kameňáku" a potom teprve na dráhu? To se ještě domluvíme ne? to by šlo,i když noční jízdy jsme ještě neměly - autama myslím,u oggyho byla noční dlouhá dost takže kdo to přijede k výstavišti? já a ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Já to teda objednám od 15:30-16:00. Jestli budete vyjíždět ve 12:30 z č.b. tak v Bechyni budete tak 13:15 max. Myslím že nám na to blbnutí na dráze ty dvě hoďky a fous stačí ne? Stejně je teď skoro už po půl pátý tma. Teď ještě kde se sejdem v Bechyni. Rovnou na dráze?? nebo u "Kameňáku" a potom teprve na dráhu? To se ještě domluvíme ne? to by šlo,i když noční jízdy jsme ještě neměly - autama myslím,u oggyho byla noční dlouhá dost takže kdo to přijede k výstavišti? já a ? A urcite Doli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 to ja taky dorazim k vystavisti, tu drahu jsem myslel jako ze tam se sejdem misto Kamenaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Jedna technicka ... uz je to vic jak 14dni co jsem zaplatil poplatek 400,- za ucast v FabiaClubu a dosud se nic nedeje ... nemate s tim nekdo zkusenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Jedna technicka ... uz je to vic jak 14dni co jsem zaplatil poplatek 400,- za ucast v FabiaClubu a dosud se nic nedeje ... nemate s tim nekdo zkusenosti??? Z toho si nic nedělej. Mě taky psal vitto z octavia clubu až tak po měsíci po zaplacení a samolepku a kartičku klubu nemám doteď a už to je další měsíc. Asi jim to nějak nejde chlapcům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Jedna technicka ... uz je to vic jak 14dni co jsem zaplatil poplatek 400,- za ucast v FabiaClubu a dosud se nic nedeje ... nemate s tim nekdo zkusenosti??? Jedna technicka ... uz je to vic jak 14dni co jsem zaplatil poplatek 400,- za ucast v FabiaClubu a dosud se nic nedeje ... nemate s tim nekdo zkusenosti??? Z toho si nic nedělej. Mě taky psal vitto z octavia clubu až tak po měsíci po zaplacení a samolepku a kartičku klubu nemám doteď a už to je další měsíc. Asi jim to nějak nejde chlapcům. To je klasika kluci, budete rádi, když vůbec někdy, třeba na Fabii jsem to dostal po mnoha měsících jen díky tomu, že jsme byli v Praze na škodahome, a to už jsem Fabii 3 měsíce neměl...holt to chlapci dělaj jen někdy, stačí když příspěvky chodí pravidelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Jinak srázek se nám pěkně rozjíždí super kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 "Tak to ma byt". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 "Tak to ma byt". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) někde jsem četl stejnou stížnost jako má marcel,byla tamomluva od vitto že nějak nestíhá,kromtoho jsou na stránkách klubu - aspon octavie nějaký dodaný kody k členstí,možná to tam bude i pro vás neví,nějak jsem to neštudoval.co vás vůbec táhne stát se členem?krom kartičky - tu zde asi nepoužiješ a samolepky na auto? kucí,tak jedna technická ode mne:když mám rozsvícené světlo v kabině,je jedno přední nebo zadní,tak při spuštění směrovky světlo poblikává - za provozu,po vypnutí motoru až pohasíná,někdy úplně zhasne a tak se rozsvěcuje a zhasíná podle směrovek,pak zase jen poblikává.co s tím?dobíjí to dobře,všechno normálně funguje - tedy krom teploměru vody,to s tím ale asi spojené nebude. jsem rád že z budějc nepojedu sám,olovi jsem posílal SZ ale neozývá se,mirovi to nemá smysl ten tu nebude,jinak o tom víme všichni? Editováno: 29. Listopad 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 někde jsem četl stejnou stížnost jako má marcel,byla tamomluva od vitto že nějak nestíhá,kromtoho jsou na stránkách klubu - aspon octavie nějaký dodaný kody k členstí,možná to tam bude i pro vás neví,nějak jsem to neštudoval.co vás vůbec táhne stát se členem?krom kartičky - tu zde asi nepoužiješ a samolepky na auto?kucí,tak jedna technická ode mne:když mám rozsvícené světlo v kabině,je jedno přední nebo zadní,tak při spuštění směrovky světlo poblikává - za provozu,po vypnutí motoru až pohasíná,někdy úplně zhasne a tak se rozsvěcuje a zhasíná podle směrovek,pak zase jen poblikává.co s tím?dobíjí to dobře,všechno normálně funguje - tedy krom teploměru vody,to s tím ale asi spojené nebude. jsem rád že z budějc nepojedu sám,olovi jsem posílal SZ ale neozývá se,mirovi to nemá smysl ten tu nebude,jinak o tom víme všichni? Máš to někde blbě ukostřený, naschvál se koukni ještě třeba když pustíš blinkry jestli ti nepohasínají i jiný světla, zadní třeba nebo brzdovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Jedna technicka ... uz je to vic jak 14dni co jsem zaplatil poplatek 400,- za ucast v FabiaClubu a dosud se nic nedeje ... nemate s tim nekdo zkusenosti??? Z toho si nic nedělej. Mě taky psal vitto z octavia clubu až tak po měsíci po zaplacení a samolepku a kartičku klubu nemám doteď a už to je další měsíc. Asi jim to nějak nejde chlapcům. No mne to prislo asi az za 2.5 mesice! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Jeste me napadl jeden mozny ucastnik srazu, aby si mohl Mischicka vychutnat plnou krasu sveho auta!! Kuci! Zkusim mu poslat SMS, snad nebude zrovna ve skole v Plzni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.