Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dobrá, tak já to zařídím. :)

Super, uz se to zacina hezky rysovat... -_-

Jo eště jsem zapoměl, že se mrknu na ty gumy jestli tam opravdu jsou, abyste nemuseli tahat ty kužely z budějc. :)

Jo eště jsem zapoměl, že se mrknu na ty gumy jestli tam opravdu jsou, abyste nemuseli tahat ty kužely z budějc. :)

Ty kuzeli uz jsou zamluveny! :)

Ty kuzeli uz jsou zamluveny! :)

Já vím, ale stejně je to blbý je rvát do auta kdyby nemuseli ne?

Tak domluveno na tuty? Tak já zajdu domluvit stoly na "Cameňák" pro cca 18 lidiček od 14:00 a zamluvím "bouling" na hodinku nebo na dvě? od 16:00.

Do těch 14:00 hodin bysme mohli zablbnnout na dráze. Gumy tam jsou, takže jestli nechcete tahat ty kužely tak nemusíte. Tak se ještě nějak vymáčkněte ať to tam můžu nadirigovat. :palec2:

posun to tak na 17hod.,přeci jen je odjezd ve 12:30 z č.b.,cesta pokec atd,budm rádi že si drobet sjedem :)

vzal jsem kužely raději než gumy,přeci jen při nárazu méně poškodí vůz,navíc kdo by ty gumy lovil ve sněhu a ještě se s nima tahal

oggy,já určitě budu pít s tebou :D

A je to tady !!!!! :( Nebojte se vlka nic, předseda do Bechyně určitě přijede, ale sejdeme se až tam. Od výstaviště s Váma nepojedu. Manželka si na tý ledovce fčéra zlomila kotník, tak jí musim pomoct, aspoň ještě dojít na procházku s malým a se psem. No a večerní pitka, to ještě nevim. Neříkám že ne, ale uvidíme jak se to fšeko vykulí. Telefon na Ola a Ocatviamana mám, takže v případě nejvyšší nouze bude domluva po telefounu.

A je to tady !!!!! :( Nebojte se vlka nic, předseda do Bechyně určitě přijede, ale sejdeme se až tam. Od výstaviště s Váma nepojedu. Manželka si na tý ledovce fčéra zlomila kotník, tak jí musim pomoct, aspoň ještě dojít na procházku s malým a se psem. No a večerní pitka, to ještě nevim. Neříkám že ne, ale uvidíme jak se to fšeko vykulí. Telefon na Ola a Ocatviamana mám, takže v případě nejvyšší nouze bude domluva po telefounu.

A jeje, to je blby... :feve: Tak doufam ze aspon na chvilku si udelas cas! ;)

Já to teda objednám od 15:30-16:00. Jestli budete vyjíždět ve 12:30 z č.b. tak v Bechyni budete tak 13:15 max. Myslím že nám na to blbnutí na dráze ty dvě hoďky a fous stačí ne? Stejně je teď skoro už po půl pátý tma. Teď ještě kde se sejdem v Bechyni. Rovnou na dráze?? nebo u "Kameňáku" a potom teprve na dráhu? To se ještě domluvíme ne? :palec2:

Já to teda objednám od 15:30-16:00. Jestli budete vyjíždět ve 12:30 z č.b. tak v Bechyni budete tak 13:15 max. Myslím že nám na to blbnutí na dráze ty dvě hoďky a fous stačí ne? Stejně je teď skoro už po půl pátý tma. Teď ještě kde se sejdem v Bechyni. Rovnou na dráze?? nebo u "Kameňáku" a potom teprve na dráhu? To se ještě domluvíme ne? :palec2:

Srazil bych se na draze, abychom se nemuseli vracet...

Srazil bych se na draze, abychom se nemuseli vracet...

Taky myslím. :palec2:

Srazka urcite az na draze :palec2:

Jedu z Veselí, asi pojedu taky rovnou na dráhu. -_-

to by šlo,i když noční jízdy jsme ještě neměly - autama myslím,u oggyho byla noční dlouhá dost :D

takže kdo to přijede k výstavišti?

a ?

to by šlo,i když noční jízdy jsme ještě neměly - autama myslím,u oggyho byla noční dlouhá dost :D

takže kdo to přijede k výstavišti?

a ?

A urcite Doli! ;)

to ja taky dorazim k vystavisti, tu drahu jsem myslel jako ze tam se sejdem misto Kamenaku :palec2:

Jedna technicka ... uz je to vic jak 14dni co jsem zaplatil poplatek 400,- za ucast v FabiaClubu a dosud se nic nedeje ... nemate s tim nekdo zkusenosti??? :help:

Jedna technicka ... uz je to vic jak 14dni co jsem zaplatil poplatek 400,- za ucast v FabiaClubu a dosud se nic nedeje ... nemate s tim nekdo zkusenosti??? :help:

Z toho si nic nedělej. Mě taky psal vitto z octavia clubu až tak po měsíci po zaplacení a samolepku a kartičku klubu nemám doteď a už to je další měsíc. Asi jim to nějak nejde chlapcům. :feve:

Z toho si nic nedělej. Mě taky psal vitto z octavia clubu až tak po měsíci po zaplacení a samolepku a kartičku klubu nemám doteď a už to je další měsíc. Asi jim to nějak nejde chlapcům. :feve:

To je klasika kluci, budete rádi, když vůbec někdy, třeba na Fabii jsem to dostal po mnoha měsících jen díky tomu, že jsme byli v Praze na škodahome, a to už jsem Fabii 3 měsíce neměl...holt to chlapci dělaj jen někdy, stačí když příspěvky chodí pravidelně :p

Jinak srázek se nám pěkně rozjíždí -_- super kluci -_-

"Tak to ma byt". :p

"Tak to ma byt". :p

-_-

někde jsem četl stejnou stížnost jako má marcel,byla tamomluva od vitto že nějak nestíhá,kromtoho jsou na stránkách klubu - aspon octavie nějaký dodaný kody k členstí,možná to tam bude i pro vás neví,nějak jsem to neštudoval.co vás vůbec táhne stát se členem?krom kartičky - tu zde asi nepoužiješ a samolepky na auto?

kucí,tak jedna technická ode mne:když mám rozsvícené světlo v kabině,je jedno přední nebo zadní,tak při spuštění směrovky světlo poblikává - za provozu,po vypnutí motoru až pohasíná,někdy úplně zhasne a tak se rozsvěcuje a zhasíná podle směrovek,pak zase jen poblikává.co s tím?dobíjí to dobře,všechno normálně funguje - tedy krom teploměru vody,to s tím ale asi spojené nebude.

jsem rád že z budějc nepojedu sám,olovi jsem posílal SZ ale neozývá se,mirovi to nemá smysl ten tu nebude,jinak o tom víme všichni?

Upraveno od octaviaman

někde jsem četl stejnou stížnost jako má marcel,byla tamomluva od vitto že nějak nestíhá,kromtoho jsou na stránkách klubu - aspon octavie nějaký dodaný kody k členstí,možná to tam bude i pro vás neví,nějak jsem to neštudoval.co vás vůbec táhne stát se členem?krom kartičky - tu zde asi nepoužiješ a samolepky na auto?

kucí,tak jedna technická ode mne:když mám rozsvícené světlo v kabině,je jedno přední nebo zadní,tak při spuštění směrovky světlo poblikává - za provozu,po vypnutí motoru až pohasíná,někdy úplně zhasne a tak se rozsvěcuje a zhasíná podle směrovek,pak zase jen poblikává.co s tím?dobíjí to dobře,všechno normálně funguje - tedy krom teploměru vody,to s tím ale asi spojené nebude.

jsem rád že z budějc nepojedu sám,olovi jsem posílal SZ ale neozývá se,mirovi to nemá smysl ten tu nebude,jinak o tom víme všichni?

Máš to někde blbě ukostřený, naschvál se koukni ještě třeba když pustíš blinkry jestli ti nepohasínají i jiný světla, zadní třeba nebo brzdovky.

No mne to prislo asi az za 2.5 mesice!

Jeste me napadl jeden mozny ucastnik srazu, aby si mohl Mischicka vychutnat plnou krasu sveho auta!! :p Kuci! Zkusim mu poslat SMS, snad nebude zrovna ve skole v Plzni...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.