Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám v oktávce originál navigaci škoda DX......

Prosím vás nevíte někdo jestli se dá ktomu připojit nějaký zesilovač ??

Když poslouchám rádio tak je to nic moc. U poslechu CD je to trošku lepší... ale není to ono!

Teď nevím je to způsobeno originálním repro? A nebo je to tím že toto rádio nemá takový výkon???

Jestli máte zkušenosti tak prosím poraďte..

Host MichalF
Vloženo
Mám v oktávce originál navigaci škoda DX......

Prosím vás nevíte někdo jestli se dá ktomu připojit nějaký zesilovač ??

Když poslouchám rádio tak je to nic moc. U poslechu CD je to trošku lepší... ale není to ono!

Teď nevím je to způsobeno originálním repro? A nebo je to tím že toto rádio nemá takový výkon???

Jestli máte zkušenosti tak prosím poraďte..

No myslim, ze to bude tak nejak vsim z toho co si rekl ... jak radio tak ty repra :(

Vloženo

A myslíš že to bude lepší když zesilovač zapojím?

Jen abych to nedělal zbytečně!

Nemáš taky podrobné data o této navigaci ?

Návod jak ji obsluhovat mám..... ale další věci nevím .... např. jaký má výkon, jak se zapojí atd. Prostě potřeboval bych podrobný návod !!

A ještě mám takový problém........... zdáse mi když poslouchám rádio tak příjem stanic není dobrý.

Když jsem měl před tím v jiném autě rádio tak žádný problém chytal jsem snad úplně všechny stanic čistě bez přerušování.

Myslíš že DX má tak špatný příjem ???? :076

Vloženo

Zalezi co od poslechu ocekavas. Paklize vytunis a osadis kvalitni repro, bass-tubu tak ten zesik ma smysl. Ja jedu na DXko bez zesiku, zavenoval jsem se pouze na vytvoreni jakes-takes ozvucnice ze dveri, osadil podlozky pro repro, koupil slusnejsi repraky (stale papiraky aby mi to radio uhralo) ... a spokojenost ;)

Ovsem zesik a kvalitni repro je jina liga !!!!

Popis zapojeni konektoru mas na navi nalepenej, co se tyka spatneho prijmu radia, resil jsem stejny problem. Radio na 99% nenapaji zesik anteny ... je treba aktivovat pres VAG.

Vloženo
Asi to bude vypadat že jsem hlupák. Ale co je to VAG.

Auto (Oktávku) mám teprve 3 měsíce.....

:help:

Budu rád za každou informaci !!

VAG je program na diagnostiku - asi tak bych to rekl :)

Vloženo

Fakt nechapu jaky popis chces... ???

Na navi mas jasne popsano co ktery fous na konkretnim konektoru je...

... otazku kterou budes resit, ale na kterou se neptas, je kde urcite draty konci (ABS jednotka, palubka ala MAXIK atp.)... popisu je tady fakt mraky ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...