FUGAS Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Culda: ještě mi pls řekni, kdybych se rozhodnul pro to Sago AX 06, jak je to s dostupností, já koupi plánuju jak jsem psal na duben, předpokládám, že bych si musel pospíšit a rozhodnout se rychle, než je rozprodáte, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Culda: ještě mi pls řekni, kdybych se rozhodnul pro to Sago AX 06, jak je to s dostupností, já koupi plánuju jak jsem psal na duben, předpokládám, že bych si musel pospíšit a rozhodnout se rychle, než je rozprodáte, co? nio na prodejně mam poslední 2kousky tak se fakt nedá říc jestli bude ,jinak členům OC jsem schopen dát slevu 10 % na nové modely .Tak uvidíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Můžeš mi pls na sebe poslat kontakt přes PM, abych se ti mohl ozvat když se nějak rozhodnu? Nejsem na fóru každý den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Můžeš mi pls na sebe poslat kontakt přes PM, abych se ti mohl ozvat když se nějak rozhodnu? Nejsem na fóru každý den. posláno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Já jsem tento problém s kolem řešil loni na jaře.Nakonec jsem koupil půl roku jetého Authora na inzerát v Cyklobazaru na netu.Cena nového u Štěrby v Praze 29500Kč-já za něj dal 15000.Má to Maguru Julia 180/160 a brzdí super.Najel jsem s tím asi 2500 km a zatím žádná údržba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 půl roku jetého Authora jo ? Author nedával magury ,To by mě zajímalo co jsi koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Byl v katalogu u Štěrby.Před koupí jsem si ověřoval cenu.Ty kotouče jsou takový ty zubatý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ještě dodatek-Author Modus na trubkách Zonal Columbus,vidle Rock Shock Judy,3x9XT-stačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Byl v katalogu u Štěrby.Před koupí jsem si ověřoval cenu.Ty kotouče jsou takový ty zubatý. to těžko Author nikdy moduse na kotoučovkách nedělal ,Tak to bych chtěl vidět ten katalog od Štěrby . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ještě dodatek-Author Modus na trubkách Zonal Columbus,vidle Rock Shock Judy,3x9XT-stačí? Modus se dělal na LX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 a model 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 a druhá varianta . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Ještě dodatek-Author Modus na trubkách Zonal Columbus,vidle Rock Shock Judy,3x9XT-stačí? vidlice judyse dávala jen na modely 2002,pak už né .Nejprve si u slušného prodejce ověř co kupuješ,protože to tvoje kolo je 100% skládané ,dodatečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Hele nechci se hádat,protože jsi prodejce a měl bys to znát nejlíp,ale to kolo tam nafoceno skutečně bylo.Na druhou stranu je možné,že bylo doskládáno podle individuálního požadavku,ale v tom nevidím nic špatného.To je přece běžná věc,že si tam dám vidlici jaká se mi líbí a že slušný prodejce mi vyhoví.To samé platí s přesmykem atd.Kamarád si vybral kolo a pak ho nechal celé přestavět,že zůstal prakticky jen rám,sedlovka,představec ,řidítka a kola.Pro mě je důležitá cena a užitná hodnota.Ještě pro pořádek,ten rám je takový celooranžový a je tam ještě napsáno Infinity series (asi tedy-nechce se mi kvůli tomu ven).O víkendu to nafotím a pošlu jestli mi řekneš svůj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Hele nechci se hádat,protože jsi prodejce a měl bys to znát nejlíp,ale to kolo tam nafoceno skutečně bylo.Na druhou stranu je možné,že bylo doskládáno podle individuálního požadavku,ale v tom nevidím nic špatného.To je přece běžná věc,že si tam dám vidlici jaká se mi líbí a že slušný prodejce mi vyhoví.To samé platí s přesmykem atd.Kamarád si vybral kolo a pak ho nechal celé přestavět,že zůstal prakticky jen rám,sedlovka,představec ,řidítka a kola.Pro mě je důležitá cena a užitná hodnota.Ještě pro pořádek,ten rám je takový celooranžový a je tam ještě napsáno Infinity series (asi tedy-nechce se mi kvůli tomu ven).O víkendu to nafotím a pošlu jestli mi řekneš svůj názor. beru at si každej kolo složí jaký chce ,ale proč si na kolo dávat horší vidlici než tam je origo ? Zatím to vypadá ,že tvuj kamarád si vybral rám a oni tam pak dali to co chtěl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak jsem si dal tu práci a našel ti ho .Je to model 2004 a naLX se doprodával za 17500 ,- .Takže to vidím tak ,že tam dal někdo XT přehazku a to je tak vše .Jo ještě tam dal horší vidlici ,origo se dávala Manitou AXEL ELITE. No a brzdy vyměnil za promin ale žumpy. Napiš mi jaké tam je řazení,kliky ,přehazka ,kazeta,řetez,přesm. sedlovka,představec . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uďa Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Proč myslíš,že Julie je špatná brzda?Co Magura Luisa?Tu má moje drahá polovička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Proč myslíš,že Julie je špatná brzda?Co Magura Luisa?Tu má moje drahá polovička? Luisa je o dost lepší . Julie nechodí dobře ,možná napíšeš že jsi spokojen ,ale to proto ,že jsi nezkusil jinou brzdu .To i deore fungujou lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Tak jsem si včera od Culdy přivezl nové kolo. Sice jsem ho původně chtěl kupovat trochu později, ale když bylo poslední (MR06), tak jsem nesměl váhat. Navíc jak Culda psal výše, tak jsem na něj dostal pěknou slevičku. Takže Culdo ještě jednou díky. Jinak jsem to kolo už trochu projel a je super, už se těším až bude trochu tepleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 tak jsem rád že jsi spokojen a at slouží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 jen pro zajímavost ¨kolem 16 hodiny si pro to kolo přišel jeden zákazník ,tak to bolo o chlup ,takle má smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Tak to jsem měl z p*dele kliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.