oceanus Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 to jsem byl ja, je to, jak pises, ale tempomat proste ne a ne a ne, byl jsem v autorizovanem servise, hlasi jim to chybna komunikace s RJ, nebo tak neco, dokonce to zkouseli i lidi odsud: http://www.auto-diagnostika.cz/?p= a taky si stim nevedeli rady. Uz fakt nevim... ahoj, a prosímtě, už se ti podařilo to vyřešit? řeším stejný problém a nkdo mi zatím nebyl schopen tempomat rozchodit. Také říkají nějakou chybu v komunikaci s RJ. Hledám radu, jak to konečně rozjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 stalo se mi to taky.Bohužel ani na Vasu se to nevyřešilo a vypadá to na nějakou chybu v ŘJ motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Jaký máš typ tempomatu?? Tenhle: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...u=Škoda|Octavia II(A5)|Páčky&img_b=IMG_2436.JPG nebo tenhle: http://www.skodateile.cz/index.php?pg=prod...%29%7CP%E1%E8ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasek25 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 ten druhy, musi byt z OII FL, narozdil od OII predface je jine zapojeni packy, pozor na to !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nemusí...jen si člověk musí umět poradit a správně to přepojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 vyskusal som ten tempomat novší s tým potiskom 06 v MR 2004 podvolantovka AM a funguje bezproblemovo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 To bude fungovat určitě...ale obráceně je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Chtěl jsem se zeptat, co všechno je potřeba, aby fungoval MF volant z OII Fl v předFl, modelový rok 06, bez MF volantu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Ja viem, že na MF volant treba určite gateway (1K0 907 530 S). Ja ho mám na predaj. Kúpil som ho zbytočne, lebo moje auto ho už malo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 K tomu myslím musíš přidat ještě novou podvolantovou jednotku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 každopadne potrebuješ zistiť aku máš v aute podvolantovú RJ, ja som nemal nič MR 2004 a po vymene podvolantovky, mam maxidot, PC, tempomat a aj multifunkčný volant a Gateway som nemenil......ostala pôvodná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jak dáváš Columbuse nebo Bolero tak je výměna Gateway za verzi S nebo AA nutná z důvodu, že stará Gateway je neuspí a dochází k vybíjení baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 A nebo Q, ta je v SII od pocatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 aha, to som neriešil, lebo som nedaval lepšie radio, ale dobre vedieť že to tak bude, ešte aky je rozdiel v tych Gateway kde ide S a kde AA ak mas nejaku skusenost ferda25 dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Já mám gateway P a Columbus a nezaznamenal jsem žádné vybíjení. Mám se bát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Ja mám S-kovú gateway, norý multifunkčný volant a Columbusa 1Z0 s FW 0904, ale stále sa to nejakosi nekamaráti a zvuk nejde ovládať. Nemáte niekto nápad, ako to rozchodiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Bez úpravy ti columbus nepojede.Ale o tom se psalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Prosím o radu!! Potřeboval bych zjistit číslo ŘJ volantové tyče, která podporuje: MaxiDot, Tempomat a MF volant. Mám OII, MR2008 s Maxidotem. Ostatní si chci dodělat. Podle škoda servisu mám v autě modul 1K0 953 549 BK. V Etce nejsem ještě tak zběhlej, tam mě matou v popisech s tím jejich "nebo". Z toho popisu v Etce jsem pochopil, že to BK může mít Maxidot nebo tempomat a MF volant. Ale auta od nějakýho roku (MR2008 určitě) jsou přece pro tempomat už připravený. Tak si nejsem jistej a prosím o radu. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Prosím o radu!!Potřeboval bych zjistit číslo ŘJ volantové tyče, která podporuje: MaxiDot, Tempomat a MF volant. Mám OII, MR2008 s Maxidotem. Ostatní si chci dodělat. Podle škoda servisu mám v autě modul 1K0 953 549 BK. V Etce nejsem ještě tak zběhlej, tam mě matou v popisech s tím jejich "nebo". Z toho popisu v Etce jsem pochopil, že to BK může mít Maxidot nebo tempomat a MF volant. Ale auta od nějakýho roku (MR2008 určitě) jsou přece pro tempomat už připravený. Tak si nejsem jistej a prosím o radu. Děkuju mylně pleteš pojmy... u podvolantové jednotky záleží na podpoře MF volantu,tempomatu a pal.pc - ne maxidotu.. ten s tím nemá nic společného... samozřejmě že maxidot má pal.pc.. tempomat je připravený, ale pouze kabel mezi podvolantovou jednotkou a mezistěnou.... ne podvolantová jednotka.... mrknu do etky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Bez úpravy ti columbus nepojede.Ale o tom se psalo Písalo sa o úprave ale pre starý MF volant, nie pre faceliftový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 BK podporuje vsechno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Prosím o radu!!Potřeboval bych zjistit číslo ŘJ volantové tyče, která podporuje: MaxiDot, Tempomat a MF volant. Mám OII, MR2008 s Maxidotem. Ostatní si chci dodělat. Podle škoda servisu mám v autě modul 1K0 953 549 BK. V Etce nejsem ještě tak zběhlej, tam mě matou v popisech s tím jejich "nebo". Z toho popisu v Etce jsem pochopil, že to BK může mít Maxidot nebo tempomat a MF volant. Ale auta od nějakýho roku (MR2008 určitě) jsou přece pro tempomat už připravený. Tak si nejsem jistej a prosím o radu. Děkuju Jaký chceš dávat volant? PředFL nebo FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Volant chci dávat před FL (1Z0 419 091 S). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 melo by to fungovat.. nezapomen na kabel ve volantu, je jiny pro MF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekMaty Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 To Milhausek: Myslíš toto: 1K0 971 584 C - svazek el. instalace pro volant s airbagem a multifunkcnim tlacitkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.