Publikováno Únor 10, 200718 r Za jídy se mně vypnul motor. Po vypnutí klíčku jsem motor znovu nastartoval. Nevíte někdo co to může být za závadu. Děkuji
Únor 11, 200718 r Hm, taky mi se mi stávalo, že se mi za jízdy vypínal motor. Nakonec jsem vypozoroval, že se to stává, když sepnu vnitřní okruh topení. Tak jsem to dal k elektrikářovi a zjistilo se, že předchozí majitel dal na tlačítko vnitřního okruhu rozpínací relé. Opravdu praktické řešení, pomyslím-li, že jsem to mohl sepnout třeba při předjíždění atd, debil!
Únor 13, 200718 r to mel kamos to samy tak auto prodal a koupil jiny (octu) protoze v servisu mu na nic neprisli
Únor 19, 200718 r to mel kamos to samy tak auto prodal a koupil jiny (octu) protoze v servisu mu na nic neprisli to je řešení
Únor 28, 200718 r mne zdochynala za jazdy a musel som rozobrat filter pod zadnymi sedakami.filter bol zaneseny a bolo tam kopu svinstva.kym sa na to prislo dal som do toho asi 7.000 sk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.