Publikováno Únor 11, 200718 r Hledal jsem všude a nenašel jsem nic uspokojivýho, proto prosím o pomoc, házejte sem vaše tipy a taky kde to koupit dík, sEVIGE
Únor 11, 200718 r Hledal jsem všude a nenašel jsem nic uspokojivýho, proto prosím o pomoc, házejte sem vaše tipy a taky kde to koupit dík, sEVIGE a jak to má jako vypadat???
Únor 11, 200718 r Autor to je jedno, já už si to nějak proberu, ale spíš něco co ten nárazník břiblíží blíž k zemi.
Únor 12, 200718 r to je jedno, já už si to nějak proberu, ale spíš něco co ten nárazník břiblíží blíž k zemi. http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=376583 skus to u axonu tam ty nastavce maj...........
Únor 13, 200718 r ne neboj, tohle fakt nechci. to byl jen takovej navrh......tak si to zkus hodit,, do nejakyho clean stylu ....jak se to tedko ruzne nosi...
Únor 13, 200718 r Autor to mně taky napadlo, ale potřebuju zapustit koncovky do nárazníku, no asi nakonec ten seriovej jenom prodloužim. Nemáte někdo doma faceliftovej zadní názazník, třeba i mírně dolámanej. No ale asi to skusím spíš v bazaru.
Únor 13, 200718 r člověče jak ho prodloužíš .jak to bude vypadat ? Co máš za vejfuk a jaký koncovky ?
Únor 13, 200718 r Autor No nastavim ho tak, že bude blíž k zemi, ale bude pořád vypadat jako seriovej. Hodně práce, lepidlo, pájka,trocha kitu a stříknout a bude to.
Únor 13, 200718 r No nastavim ho tak, že bude blíž k zemi, ale bude pořád vypadat jako seriovej. Hodně práce, lepidlo, pájka,trocha kitu a stříknout a bude to. dík za radu ,jedu k lakýrovi se zeptat kolik bude chtít
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.