sEVIGE Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Hledal jsem všude a nenašel jsem nic uspokojivýho, proto prosím o pomoc, házejte sem vaše tipy a taky kde to koupit dík, sEVIGE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Hledal jsem všude a nenašel jsem nic uspokojivýho, proto prosím o pomoc, házejte sem vaše tipy a taky kde to koupit dík, sEVIGE a jak to má jako vypadat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 to je jedno, já už si to nějak proberu, ale spíš něco co ten nárazník břiblíží blíž k zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 to je jedno, já už si to nějak proberu, ale spíš něco co ten nárazník břiblíží blíž k zemi. http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=376583 skus to u axonu tam ty nastavce maj........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 kokám že to bude mít každej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ne neboj, tohle fakt nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 to je dobře ,aby nás nebylo moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ne neboj, tohle fakt nechci. to byl jen takovej navrh......tak si to zkus hodit,, do nejakyho clean stylu ....jak se to tedko ruzne nosi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 to mně taky napadlo, ale potřebuju zapustit koncovky do nárazníku, no asi nakonec ten seriovej jenom prodloužim. Nemáte někdo doma faceliftovej zadní názazník, třeba i mírně dolámanej. No ale asi to skusím spíš v bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 člověče jak ho prodloužíš .jak to bude vypadat ? Co máš za vejfuk a jaký koncovky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No nastavim ho tak, že bude blíž k zemi, ale bude pořád vypadat jako seriovej. Hodně práce, lepidlo, pájka,trocha kitu a stříknout a bude to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=2499&hl=tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 www.lamino.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 No nastavim ho tak, že bude blíž k zemi, ale bude pořád vypadat jako seriovej. Hodně práce, lepidlo, pájka,trocha kitu a stříknout a bude to. dík za radu ,jedu k lakýrovi se zeptat kolik bude chtít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 kokám že to bude mít každej Jo, stejne jako to co mas vepredu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.