mErlin21 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Dnes rano som si vsimol, ze mi nefunguje zapalovac a nesvieti ani podsvietenie zapalovaca. Skusil som vymenit poistku, ale bez uspechu. Nejake napady, kde by mohol byt problem? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 A co vytáhlej kablík?? Nebo pak vadný.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 bude to zrejme ten káblik ako píše Olo, keby bola vyhorená poistka, svietil by aspon ale ked ani nesvieti skusil by som teda ten konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mErlin21 Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Takze treba demontovat cely stredovy tunel? Do toho sa mi teda nechce...nevyzera to nijako jednoducho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 (editace) ale neni to zas tak ťažké, keď som dakedy dávno rozoberal tunel na frajerkinej fabii, nevedel som o fabkach vôbec nič a v pohode som ho dal dolu a zložill naspäť tak sa toho neboj Editováno: 14. Únor 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mErlin21 Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Dik, tak sa na to skusim pozriet cez vikend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mErlin21 Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Dnes som sa na to pozeral a rozmyslam, nestacilo by vybrat tu zaslepku, co je pod ruckou? Ma s tym niekto skusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 tak to určitě nevyndáš, jen olámeš vše kolem.... Taky nejsem nějakej technik, ale tunel jsem měl rychle dole, neboj se toho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mErlin21 Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Tak ked niet inej cesty budem musiet dat dole tunel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Globus Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 tak to určitě nevyndáš, jen olámeš vše kolem.... Taky nejsem nějakej technik, ale tunel jsem měl rychle dole, neboj se toho.... No, jak tunel sundat nevim, ale ten maly kousek pod ruckou jsem sundal bez problemu, a pak musíš v tom zapalovaci odehnout takovy dve relativne velky zahybaci packy na proti sobe uprostřed stěny zapalovace (opravdu si vyndej tu pojisku, protože pak to pěkně prská, když to omylem proklemuješ se spodkem). Pak jsem jenom tou dírou pod ručkou prostrčil prs a zatlačil smerem nahoru a voala, byl venku jen ten kovovej dil i s konektorem. Otáyka pěti minut. Pokud to bude v kabeláži, tak zbývá teda sundat panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 to moj zapalovac sa sprava uplne inac...zatlacim ho a nevyskoci...neviete co s tym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 (editace) moj zapalovac svieti ale ked ho zatlacim tak nevyskoci...neviete co s tym? Editováno: 12. Červen 2008, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 nikto nevie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Pajko, mi to dělá něco podobného už aji v O II. Nejde mi "zamáčknout". Musím ho držet v zamáčknuté pozici - vozím sebou raději sirky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 ako ja nefajcim ale stve ma ze to nefunguje...na ten azaplovac kaslat ale chcel som si kupit autonabijacku a neviem ci by fungovala alebo nie...ci je chyba v zapalovaci alebo v tej diere tam niekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Červen 2008 Sdílet Vloženo 25. Červen 2008 (editace) vypaluje mi poistku zapalovaca, co s tym? Editováno: 26. Červen 2008, autor: pajko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 vypaluje mi poistku zapalovaca, co s tym? máš tam někde zkrat podívej se do něj pořád ně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 a co tam uvidim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 no je trosku cierne tam ale neviem kde mi to moze skratovat a ani jak dojdem na to kde to skratuje....keby som to dal na diagnostiku myslite ze by to zistili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Na diagnostike asi ťažko. Niečo máš asi spadnuté v zapalovači alebo predraný káblik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 A co když zapalovač funguje, ale nesvítí? Ještě nesvítí světlo v popelníku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Badboy: někde zlomený kablík..? A nebo máš MR kde to už nesvítí (bohužel i to škodovka zavedla, ale nevím od kterého MR) mě to naštěstí ještě minulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 no ale mne setkos vieti iba mi vypaluje poistku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Badboy: někde zlomený kablík..? A nebo máš MR kde to už nesvítí (bohužel i to škodovka zavedla, ale nevím od kterého MR) mě to naštěstí ještě minulo Ale když zapalovač funguje? Měnil jsem včera šedý interiér za černý a ty plasty jsou asi už starší. Dá se prohodit celý zapalovač? Světýlko v popelníku nesvítilo už předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 chlapi...bol som teraz s autom u znameho v servise a povedal som mu nech sa mi mrkne na ten zapalovac....hovoril ze to premeraval a ze tam je daky skrat ci co ze si mam objednat novu zasuvku...tak som si ju objednal a dnes by mala prist....chcem sa spytat ked to tam budem zapajat je jedno ako to dam do toho konektoru s 3 dierkami alebo tam je presne daka polarita...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.