barbarosa Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 zdravím pánové a některé dámy, říká Vám něco značka motorového oleje MOTOREX ?? kolega z práce si to nalil do své 1.6 74 kw protože mu to poradil jeho dvorní mechanik. Na netu jsem o tomto oleji našel pouze to, že je do motorek a čtyřkolek nebo na mazání řetězu. Jestli má někdo informace nebo zkušenosti s tímto olejem uvítám informace. Já jsem použil olej od Texaca Havoline Extra 10w40 a kolegův dvorní mechanik mi ho silně pohanil. Volil jsem poměr cena / kvalita. Pokud máte někdo zkušenosti i s tímto olejem pište a doporučte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 zdravím pánové a některé dámy, říká Vám něco značka motorového oleje MOTOREX ?? kolega z práce si to nalil do své 1.6 74 kw protože mu to poradil jeho dvorní mechanik. Na netu jsem o tomto oleji našel pouze to, že je do motorek a čtyřkolek nebo na mazání řetězu. Jestli má někdo informace nebo zkušenosti s tímto olejem uvítám informace. Já jsem použil olej od Texaca Havoline Extra 10w40 a kolegův dvorní mechanik mi ho silně pohanil. Volil jsem poměr cena / kvalita. Pokud máte někdo zkušenosti i s tímto olejem pište a doporučte. asi to kolega předělává na motokáru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 zdravím pánové a některé dámy, říká Vám něco značka motorového oleje MOTOREX ?? kolega z práce si to nalil do své 1.6 74 kw protože mu to poradil jeho dvorní mechanik. Na netu jsem o tomto oleji našel pouze to, že je do motorek a čtyřkolek nebo na mazání řetězu. Jestli má někdo informace nebo zkušenosti s tímto olejem uvítám informace. Já jsem použil olej od Texaca Havoline Extra 10w40 a kolegův dvorní mechanik mi ho silně pohanil. Volil jsem poměr cena / kvalita. Pokud máte někdo zkušenosti i s tímto olejem pište a doporučte. asi to kolega předělává na motokáru O olejích už je tu spoustu založených témat... Ale koukal jsem na ten Motorex a našel jsem tohle Má to i specifikaci pro VW, tak to bude asi i do aut.... Na Texaco jsem najezdil s Citroenem 160 tisíc a ještě jezdí jak čert a dlouho snad ještě bude, pač nic jinýho na tahání nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Pánové lejte tam to co máte, vždyť se bavíte o úsporách na výměně kolem 5stovek, stojí vám ta alchymie za to riziko- ta úspora je minimální vzhledem k ceně vozu kolem 1/4 mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Pánové lejte tam to co máte, vždyť se bavíte o úsporách na výměně kolem 5stovek, stojí vám ta alchymie za to riziko- ta úspora je minimální vzhledem k ceně vozu kolem 1/4 mega a co tam liješ ty pokud má olej za 180,- stejnou normu a specifikaci jako olej za 400,- mělo by být jedno který tam dáš, pokud pravidelně a včas měníš olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Pánové lejte tam to co máte, vždyť se bavíte o úsporách na výměně kolem 5stovek, stojí vám ta alchymie za to riziko- ta úspora je minimální vzhledem k ceně vozu kolem 1/4 mega a co tam liješ ty pokud má olej za 180,- stejnou normu a specifikaci jako olej za 400,- mělo by být jedno který tam dáš, pokud pravidelně a včas měníš olej. víceméně s tebou souhlasím, ale přesto se do alchymie s olejem nepouštím, jak jsem psal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 četl jsem v nějakém motoristickém magazínu, že testovali oleje motorové a existují dva druhy: DOBRÉ a VYNIKAJÍCÍ...... údajně nenašli olej kterej by neodpovídal tomu svému označení co se týče kvality. Což mi přišlo jako dobrá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 víceméně s tebou souhlasím, ale přesto se do alchymie s olejem nepouštím, jak jsem psal.... Souhlas.Taky neexperimentuju.Nema cenu za usetrenych 500,- neco nechat posrat na motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.