Přejít na obsah

Octavie combi -lamino.cz

Dave-lamino

Doporučené příspěvky

a co se týče Vašich postřehů a hodnocení, děkujeme, velice si toho ceníme! My jsme s tou prací spokojení, protože jsem měl možnost absolvovat s tím víkendový výlet, a můžu Vám říci že reakce projíždějících a kolemjdoucích byla úžasná a to nám stačí!! no ne?? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj názor je, že při momentálním stavu podvozku a druhu alu to není nic moc, ale pokud by šla octa o 50 dolu a s citem se vybrali správné alu, tak to bude zajímavý a originální kousek- a o tom tuning(styling) přece je, jen se to musí dotahnout do konce. -_- což se ne vždy každému podaří. -_-

Jo a ten tahokov to chce fakt vyměnit!!!! :wacko:

Odkaz ke komentáři

jaký byly reakce projíždějících a kolemjdoucích? jinak ten komplex menecennosti necham bez komentáře, ale uplně stejně by šel použít na tenhle "tuning". co jste udělali s motorem, když na auto dávate tyhle nárazníky?

2.0 l Tdi což nepovažuju za šneka ;) .Komplex méněcennosti byl myšlen k RS paketu montovanej třeba na základ .Tohle je face-lift exterieru ladění podvozku ,jiných kol se bude realizovat v brzké době .

Odkaz ke komentáři

popravdě za šneka považuju i třeba 3.0 TDI, to je dost věc názoru, ale bylo to podaný tak, že dělat třeba z 1.6ky vzhledem RSo, je projevem méněcenosti. nevim proč by mělo každý auto, který "vypadá rychle" i jezdit rychle, navíc v dnešní době většina řidičů jezdí konstantní rychlostí, kterou vyvine i wartburg motor. tenhle "facelift" exteriéru se snaží z civilní oktávky udělat dravce, ale jakmile potká druhý 2.0TDI s civilním lookem, neujede mu, takže nevim nevim jak je to s tou méněcenností...ale možná to celý blbě chápu...

Odkaz ke komentáři

já zas nechápu proč dávat na 1.9 Tdi 77kw něco jako jsou narazníky z RS-ka či jiného modelu.To je takovej komplex méněcenosti opticky dohanět něco na co nemám .Vždycky když potkám někoho takového kdy překope starou Octavii na facelift pokud možno na RS tak se jen usmívám . :D:D

to ze si nekdo prekope starou oktu na facelift je komplex menecenosti??

a i kdyby na RS styl tak co je na tom je tam pekny naraznik a pekny decent kridlo nic vic nic min...

jestli tohle myslis vazne tak to je vtip dne :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři

já zas nechápu proč dávat na 1.9 Tdi 77kw něco jako jsou narazníky z RS-ka či jiného modelu.To je takovej komplex méněcenosti opticky dohanět něco na co nemám .Vždycky když potkám někoho takového kdy překope starou Octavii na facelift pokud možno na RS tak se jen usmívám . :D  :D

to ze si nekdo prekope starou oktu na facelift je komplex menecenosti??

a i kdyby na RS styl tak co je na tom je tam pekny naraznik a pekny decent kridlo nic vic nic min...

jestli tohle myslis vazne tak to je vtip dne :smich::smich::smich:

proč tady mluvíte o nějakých komplexech do prdele. Všichni jsme tu svým způsobem automobiloví nadšenci a každej by rád měl to svý autíčko něčím vyjímečný. A každej má taky třeba určitý finanční možnosti. Ale nebudu přece ohrnovat rypák nad tím, že si třeba Marios chce dát na 1,6 RS nárazníky nebo velký kola. Naopak mu fandím, protože to auto dostane úplně jinej glanc. Já jsem si v době, když jsem OII kupoval, taky musel řadu věcí odpustit, tak to tam postupně dodělávám. Ale určitě si tím nehojím nějakej mindrák, jen si chci už jednou konečně udělat pořádnou radost a dopřát si prostě to, co chci. Celý roky bylo něco důležitější, kvůli čemu na to nikdy nezbyly peníze. Tak tedˇ si z toho Ambiente prostě to RS udělám, i když to už dneska vyšlo na víc, než ten vysněnej originál. No a co, mám se někde trápit, škudlit a čekat na infarkt ? Hovno ! fuck

Odkaz ke komentáři

proč tady mluvíte o nějakých komplexech do prdele. Všichni jsme tu svým způsobem automobiloví nadšenci a každej by rád měl to svý autíčko něčím vyjímečný. A každej má taky třeba určitý finanční možnosti. Ale nebudu přece ohrnovat rypák nad tím, že si třeba Marios chce dát na 1,6 RS nárazníky nebo velký kola. Naopak mu fandím, protože to auto dostane úplně jinej glanc. Já jsem si v době, když jsem OII kupoval, taky musel řadu věcí odpustit, tak to tam postupně dodělávám. Ale určitě si tím nehojím nějakej mindrák, jen si chci už jednou konečně udělat pořádnou radost a dopřát si prostě to, co chci. Celý roky bylo něco důležitější, kvůli čemu na to nikdy nezbyly peníze. Tak tedˇ si z toho Ambiente prostě to RS udělám, i když to už dneska vyšlo na víc, než ten vysněnej originál. No a co, mám se někde trápit, škudlit a čekat na infarkt ? Hovno ! fuck

presne tak proto nechapu co tady psal David

Odkaz ke komentáři

proč tady mluvíte o nějakých komplexech do prdele.

osobně z toho mam pocit, že kluci si mysleli, jak se tady z toho tuningu posadíme na prdel, jenže ono se to nikomu moc nelibí, tak začnou vytahovat mindráky apod...

To jaké budou reakce opravdu nebylo důležité .Duležité ,že klient je spokojenej .Šlo jen o registraci kdy to vzniklo aby to bylo doložitelné .Toť vše .

Odkaz ke komentáři

dobrý, ale tos stejně klukům neodpověděl

jaká byla otázka ? Asi jsem jí přehledl .Jen jsem se tu dnes podíval co nového a podrobně jsem to nepročítal .Snad jen ,že testování trhu tohle opravdu nebylo .Naše specializace je stavba prototypu nebo paketu pro seriovou výrobu pro některé společnosti na českém potažmo Německém trhu .Nemám ve zvyku kohokoliv urážet nebo schazovat cizí usilí sám moc dobře vím co to dá práce něco vytvořit .

Odkaz ke komentáři

zkráceně otázka zněla, proč tu píšete o tom komplexu

tady nikdo neshazoval vaše úsilí, jenom tu lidi vyjadřujou svuj názor

Jde jen o pochopení stylu .Pokud mám jinou modifikaci než je třeba RS-ko a snažím se z něho jej udělat tak je to takovej falešnej signál pro ostatní.Ale je to každého věc a finance jak se s tím vyrovná . :)

Odkaz ke komentáři

zkráceně otázka zněla, proč tu píšete o tom komplexu

tady nikdo neshazoval vaše úsilí, jenom tu lidi vyjadřujou svuj názor

Jde jen o pochopení stylu .Pokud mám jinou modifikaci než je třeba RS-ko a snažím se z něho jej udělat tak je to takovej falešnej signál pro ostatní.Ale je to každého věc a finance jak se s tím vyrovná . :)

to pak ale podle tebe je hodne lidi zakomplexovanejch protoze spousty spousty lidi davaj na aute treba dily z novejsich modelu atd atd...a nevidim na tom nic spatneho...

Odkaz ke komentáři

A taky by vypadalo lépe kdyby v předním nárazníku byly ty zkosené strany zkoseny naopak by to líp ladilo s linií auta takhle vede ta línie od kufru a najednou je skosena na druhou stranu.

Takhle by mi to přišlo hezčí: ( doufám, že nevadí, že jsem použil vaši fotku)

Takhle to fakt vypadá líp. ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...