NOS Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Chtěl bych si dodělat budík na tlak turba má stím někdo skušenost jak se to připojuje do motoru? jde mě o to esi se musí nějak zasahovat do tlakových hadic nebo jak to tam dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlas Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No nazdar pane! tak jsem tě konečně našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 No nazdar pane! tak jsem tě konečně našel. ahoj kluku už netrpělivě čekám jak to dovezeš domů pak ti to tu hned skritizuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tlak turba mam pridanej, budiky v A sloupku. Musis natahnout napajeni kvuli osvetleni budiku, coz neni problem a pak nekam umistit cidlo, budes muset udelat dirku do hadice a nasroubovat tam cidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Tlak turba mam pridanej, budiky v A sloupku. Musis natahnout napajeni kvuli osvetleni budiku, coz neni problem a pak nekam umistit cidlo, budes muset udelat dirku do hadice a nasroubovat tam cidlo. díky a nevadí to že udělám dírku do hadice jde mě o to esi v tom místě časem nepraskne nebo něco máš to někde na fotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.