j0ska Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 (editace) Takže ti to taky funguje/nefunguje stejně jako mě? Jinak je to bylo o stránku zpět EDIT: koukám, že o dvě... Editováno: 7. Září 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Tak začínám mít pocit,že ten nový FW nějak umrtvuje navi.Už vím o 3 co se po Flashi nerozjela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Takže ti to taky funguje/nefunguje stejně jako mě?Jinak je to bylo o stránku zpět EDIT: koukám, že o dvě... aa, uz jsem to nasel. jojo, dela to same... ze ctyri pokusu trikrat. ten jeden , kdy se to nestalo, jsem mozna vymekl moc brzo a zacal se v tom zase hrabat. ale zkousel jsem to jen s tou regulaci hlasitosti. jestli tam ta obrazovka pro hlasitosti nabehne i pri jinych cinnostech - to nevim. ale .. asi na tom budu stejne jako ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 (editace) Tak začínám mít pocit,že ten nový FW nějak umrtvuje navi.Už vím o 3 co se po Flashi nerozjela A je to jenom jedna HW verze nebo různé? Editováno: 7. Září 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 to nevím,neměl jsem je doma.Vždy po flashi tím novám myslím 2260 nebo 2660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 (editace) Už to tady zaznělo a mě se to zdá nepoužitelné.Funguje mi to jenom když nastartuju, DVD hraje a dám tlač. hlas a potom tone. Rozjedu se a DVD hraje. ALE jen do té doby než chci upravit hlasitost nebo cokoliv jiného. Potom tak skočí obrazovka TONE. Mno ja o Navi nic nevim, ale mam pocit, ze je to jasne popsano. Vse funguje pokud nedrbnes o tlacitko ci LCD. Jeste proverim s MF volantem. Editováno: 8. Září 2009, autor: KRYSIMLADE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 no ono staci, aby jsi mel zaply TP a kdyz to dopravni vysilani prijde a aktivuje se, tak pak je potreba znovu "deaktivovat" ten zamek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Ahoj vsem,Mam OII MR 2008 a v ni byla navigace podle info verze HW 04 SW 1024 model 1Z0(dal si nepamatuji) Rekl jsem si ze dam upgrade FW a to sem asi nemel delat. Sehnal jsem verzi 2664 kde bylo psano ze z modelu 1Z0 me verze udela z 1024 verze verzi 2664 Zalozil jsem CD a postupoval neohrozene vpred. Krasne se to zelenalo na 100procent. Vsechno vcetne gateway dojelo na 100procent. Samo ! se vysunulo CD a navi se resla. Po resetu ovsem skoncila v cerny obrazovce na ktery psala neco ze hleda SWL (zrejme softwareloader ?) Takto svitila asi 30 minut. Pak sem to uz nevydrzel a dal reset. Po resetu nichts. Tvrdosijne sviti SKODOVKA a na ni nahore cerveny pruh ze nemuze boot a dole taky at zandam SWL-CD Toz sem to udelal Postup byl stejnej ale tentokrate to samo skoncilo videl jsem jeste 77procent a pak uz sel jist o) (nevim kde pac cekat u auta sem nextel) a vysledek byl SWL ERROR Error-VuC-Library load failure. Nu coz nic neslo a tak reset. Zajimave ze pak uz podruhe nesel dotykac takze mezi OK Cancel sem posouval sipkama o) Vysledek je opet uvodni logo, nahore cervena dole cervena ale co hur ta sv... nejde ani OFF o( Poradi mi nekdo ? Bud kde sehnet SW co to ,,zlomi,, a nebo kde v Praglu je nejaky sikula co to zlomi a je za ,,lidovku,, Dekuji pekne pratele, je mi smutno. Pouceni neflashuj co te nepali a co beha... Ahoj, Jsi v pohode. Nic neodeslo. Pouze si pouzil ,,spatny,, postup. Na 99 procent sem schopen ji rozhybat zpet a posadit na 2664 upravenou pro MFSW. Hlavne se nepoustej do vetsich akci. Navi kdyztak vyndej, protoze ted uz tva kara ani nevi ze ji tam ma ! Tedy sviti jen jako zarizeni bez CAN funkci. Konecna verze v tvem pripade by mela byt H04 3T0 A verze. Nejak se domluvime a bude to za 0 pokud mi tu karu privezes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 no ono staci, aby jsi mel zaply TP a kdyz to dopravni vysilani prijde a aktivuje se, tak pak je potreba znovu "deaktivovat" ten zamek. To je pravda. Protoze ja ho nemam. Zatim sem ,,doprave,, nejak neprisel na chut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 8. Září 2009 Sdílet Vloženo 8. Září 2009 Tak začínám mít pocit,že ten nový FW nějak umrtvuje navi.Už vím o 3 co se po Flashi nerozjela Nejsou to Navi s pinem 0000 nebo 1111 ? o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Ahoj,Jsi v pohode. Nic neodeslo. Pouze si pouzil ,,spatny,, postup. Na 99 procent sem schopen ji rozhybat zpet a posadit na 2664 upravenou pro MFSW. Hlavne se nepoustej do vetsich akci. Navi kdyztak vyndej, protoze ted uz tva kara ani nevi ze ji tam ma ! Tedy sviti jen jako zarizeni bez CAN funkci. Konecna verze v tvem pripade by mela byt H04 3T0 A verze. Nejak se domluvime a bude to za 0 pokud mi tu karu privezes. Vyreseno... Pouzivejte spravne release a spravne postupy. Napoprve oziveno a jede jak ma vcetne tlacitek. Opravdu nebyla videt na CANu. Zdravim timto 696969 uz se v tom nerejpej o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milde11 Vloženo 12. Září 2009 Sdílet Vloženo 12. Září 2009 Zajímalo by mě, zda jde na Columbuse sehnat nějaký kryt nebo rámeček, kterým by se navi dala "zamaskovat" a zda nemáte někdo tohle ve svém voze, případně i fotky nebo odkazy. Je to možná hloupost, protože když zlodějíček uvidí v autě zakrytou navi, tak nejspíš každý svéprávný pochopí, že pod ní navi je, ale aby to aspoň nebylo tak na očích. Nebo zda máte nějaké vychytávky v OII vy? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 Zajímalo by mě, zda jde na Columbuse sehnat nějaký kryt nebo rámeček, kterým by se navi dala "zamaskovat" a zda nemáte někdo tohle ve svém voze, případně i fotky nebo odkazy. Je to možná hloupost, protože když zlodějíček uvidí v autě zakrytou navi, tak nejspíš každý svéprávný pochopí, že pod ní navi je, ale aby to aspoň nebylo tak na očích. Nebo zda máte nějaké vychytávky v OII vy? Díky Pojisteni vozu s 1.000 spoluucasti je myslim v pohode... Pokud mas Navi legalne porizenou, neni problem. Pokud ne, tak at ti ji co nejdrive seknou at vis jak se citi majitel, ktery diky cernemu trhu kde je poptavka o navi prisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milde11 Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Pojisteni vozu s 1.000 spoluucasti je myslim v pohode... Pokud mas Navi legalne porizenou, neni problem. Pokud ne, tak at ti ji co nejdrive seknou at vis jak se citi majitel, ktery diky cernemu trhu kde je poptavka o navi prisel. Tak já koupil nový vůz ve kterém tato navi byla a majitel ji kupoval do vozu místo nexuse. Vzhledem k tomu, že mi minulý maitel k navi nedal manuál, nemá někdo odkaz na manuál ke columbusu? nemůžu jej nikde najít. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) Kdybys hledal... Co třeba výrobce? www.skoda-auto.cz - dokumentace Editováno: 15. Září 2009, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 Zajímalo by mě, zda jde na Columbuse sehnat nějaký kryt nebo rámeček, kterým by se navi dala "zamaskovat" a zda nemáte někdo tohle ve svém voze, případně i fotky nebo odkazy. Je to možná hloupost, protože když zlodějíček uvidí v autě zakrytou navi, tak nejspíš každý svéprávný pochopí, že pod ní navi je, ale aby to aspoň nebylo tak na očích. Nebo zda máte nějaké vychytávky v OII vy? Díky asi tak pet, sest stranek zpatky tu je odkaz i vcetne nejaky fotky. ja na to schovavani rezignoval. pokud to necim priplacnu, tak to bude spis provokovat. takze to nechavam konovi. v unoru az budu uzavirat novou pojistku, tak to zkusim pripojistit do havarijky, a kdyz to nepujde, tak holt pri kradezi pojistovne nahlasim kradez streamu s mp3, ktery tam byl puvodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoBar Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 Zdravim. Chcem sa opytat ci niekomu funguje hlasove zadavanie cielu na uzemi Slovenska? Ja som totiz nahodil novy firmware s hlasovym ovladanim a dokupil a domontoval mikrofon - navi aj hlasove ovladanie funguje bezproblemov. Jediny problem je ze pri zadavani cielu na uzemi Slovenska (teda ked je země nastavena na Slovenska republika) mi navi povie ze zadavanie hlasom nie je podporovane a musim adresu zadat na display rucne. Cudne ale je ze pri zadavani Ceskych alebo Rakuskych adries to ide bez problemov. Preto by som sa chcel spytat ci ma niekto podobny problem a ci niekto nahodou nevie ci sa to da dako odstranit (zmenou suborov na DVD alebo take cosi). Za skoru odpoved vopred dakujem. (BTW, mam VW cize RNS510 ale soft pokial viem je rovnaky, mapy V5 ale skusal som aj na V3 a problem rovnaky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Ahoj mám dotaz chci kupovat Octavia 2 ale nevím jaký rok?Viděl jsem 2005,2006 atd.Ptám se kvůli Columbusu,chtěl bych couvací kameru bluetooth na dotykovce,multifunkční volant z O2 facelift,atd. Asi bude třeba vyměnit Gateway?A co dále? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 MR2006/2006 - asi tak všechno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) MR2006/2006- asi tak všechno..... Takže 2006 nejaky měsíc není přelom?Octavia 2 2005/Verze 1 , 2006/Verze 2 , 2007/Verze 3 , 2008 / Facelift(octavia 3)?? Nebo bylo 2005 vyšla a pak změna se dělala až 2006 a jiný rok už se neliší do 2008??A potom hlavní změna 2009/Octavia 3? Editováno: 21. Září 2009, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Mno MR 2008 a BT nefacha, couvacky nefachaj... o)) Takze jak rika Ferdasek, proste totalni prestavba jednotek. U MR 2008 by to byla PARKOVACI a BT a mozna GW a podvolantovka pokud jdes z normalniho na MF volant. Bud si kup nove auto a nebo stare ale shanej a vymenuj kvuli C kterej ti asi stejne seknou a nekdo jinej si ho tu zase koupi o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 TAk ako je to s tym hlas. ovladanim pre SK ako pise MatoBar? Mam rovnaky problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Mno MR 2008 a BT nefacha, couvacky nefachaj... o))Takze jak rika Ferdasek, proste totalni prestavba jednotek. U MR 2008 by to byla PARKOVACI a BT a mozna GW a podvolantovka pokud jdes z normalniho na MF volant. Bud si kup nove auto a nebo stare ale shanej a vymenuj kvuli C kterej ti asi stejne seknou a nekdo jinej si ho tu zase koupi o))) Takle chci koupit 2006 je mozné rozchodit BT , Covaky v Columbusovy po vyměne Gateway a dalších jednotek?A plánuji tam dát multifunkční volant z O2 (Facelift O3)? Pujde to? Děkuji za odpovědi nerad bych koupil něco aby s tím nešlo rozchodit tyto věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Půjde to.... Jen to bude stát nějakou tu korunu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 (editace) Jj bude, ale zase pak ta pohoda a jednoduchost ovládání..... Stojí to za to :-) Editováno: 21. Září 2009, autor: karel21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.