j0ska Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Takže i s daňovým dokladem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FREDERIKB Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Takže i s daňovým dokladem? jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FREDERIKB Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 prosim o radu existuje na columba antena na gps aj neaka pod palubku alebo musim vymenit tu stresnu. idem kupit totiz columba a nema ziadne kable od toho iba columba a pin kod oplati sa? ja mam momentalne audience pojde mi to na tie konektory co su tam alebo potrebujem este nieco k tomu okrem tej gps anteny. tak aby sla na tom blutooth sada a maxidot. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 (editace) Interiérová anténa existuje. Nabízím takovou v sekci bazar. Anténa na rádio bude pasovat. Ještě budeš potřebovat plastový rámeček okolo, protože Audience má jiný rozměr. Potom možná i gateway (taky můžu dodat i namontovat) záleží jaké máš auto. Bluetooth handsfree nemusí být kompatibilní. Zjisti číslo na jednotce pod sedaldem spolujezce. Editováno: 11. leden 2010, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 pokud chceš, aby se ti zobrazovala bluetooth sada na Columbovi budeš potřebovat novou jednotku BT HF, "B" nebo Premium.. pokud budeš mít Columba s posledním softem budeš potřebovat novou gateway a pokud hlasové ovládání navi tak i propojit mikrofon s Columbem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FREDERIKB Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 no mam bt sadu 5PO862335 C a kua dnes som objednal v skodovke blutooth antenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FREDERIKB Vloženo 11. leden 2010 Sdílet Vloženo 11. leden 2010 Interiérová anténa existuje. Nabízím takovou v sekci bazar.Anténa na rádio bude pasovat. Ještě budeš potřebovat plastový rámeček okolo, protože Audience má jiný rozměr. Potom možná i gateway (taky můžu dodat i namontovat) záleží jaké máš auto. Bluetooth handsfree nemusí být kompatibilní. Zjisti číslo na jednotce pod sedaldem spolujezce. a za kolko to ponukas mam octavku II a mam tam tu sadu ale s drziakom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FREDERIKB Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 Na aukre som objavil neaku navigaciu SKODA CONTINENTAL co je to za navigaciu a lepsia ako columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 tak dej odkaz ne??žádná navi continental neexistuje.Continental je jméno fabriky co to vyrábí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. leden 2010 Sdílet Vloženo 13. leden 2010 asi mysli toto http://www.aukro.cz/item881150653_skoda_co...ro_octavii.html Vypada to na 1Z0 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FREDERIKB Vloženo 14. leden 2010 Sdílet Vloženo 14. leden 2010 TO JE ONO akurat nema na paneli napis columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Ale je to jedna ze starších verzí Columba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 dnes bych řekl, že asi nejvíc záleží na softwaru který tam je nahraný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Uz ma niekto domontovanu kameru pri spiatocke v OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 chystám se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Co tam das za kameru? Zo Superba alebo daco z VW koncernu? Tak to uz budes mat iny luxus..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Jak (rychle) vymazat MP3 soubory v rootu (koren. adresari) pevneho disku v Columbusu ? Pri kopirovani z SDHC karty se me nejakou zahadou (prestoze jsem daval kopirovat cely adresar) "nasypaly" jednotlive MP3 soubory misto v celem adresari primo do korenoveho adresare disku, a nemohu najit zadny rozumny zpusob, jak to hromadne vymazat - nechci to mazat v zadnem pripade po jednom souboru, je jich velmi, velmi hodne. Mohu smazat i cely disk (resp. sektor pro user data - tj. MP3ky), to by nevadilo. Jinak ten problem se me stal vicekrat, vzdy za tech velkych mrazu, nema nekdo podobnou zkusenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Ako zistím PIN kód pre Columbus??? predchádzajúci majiteľ auta ho zabudol... SÚRNE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 zabudol....? ha ha ha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugi Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 zabudol....? ha ha ha.. čo sa rehoceš??? mám v aute čo som kúpil Columbus a neviem k nemu kód... chcem ho pre prípad potreby vedieť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 do škodovky.Podle VIN a čísla columbuse ti ho zjistí,nebo já,ale musel by jsi přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Jak (rychle) vymazat MP3 soubory v rootu (koren. adresari) pevneho disku v Columbusu ? Pri kopirovani z SDHC karty se me nejakou zahadou (prestoze jsem daval kopirovat cely adresar) "nasypaly" jednotlive MP3 soubory misto v celem adresari primo do korenoveho adresare disku, a nemohu najit zadny rozumny zpusob, jak to hromadne vymazat - nechci to mazat v zadnem pripade po jednom souboru, je jich velmi, velmi hodne. Mohu smazat i cely disk (resp. sektor pro user data - tj. MP3ky), to by nevadilo. Jinak ten problem se me stal vicekrat, vzdy za tech velkych mrazu, nema nekdo podobnou zkusenost ? NIKDO NEVÍ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samsulak Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Ahoj všem. Budu tady mezi Vámi asi malinko za joudu. Mám Columbuse od léta, ale nějak se mi až do teď nechtělo řešit detaily. A mám tedy několik otázek, pokud se bude někomu chtít, budu rád za jakoukoli pomoc/radu. 1) můj Columbus se liší od všech jiných co jsem viděl na fotkách. Můj má namísto tlačítka PHONE, tlačítko MUTE(viz.foto). Myslím si proto, že můj Columbus nemá BT HF - je to tak ? Ve své podstatě mě to až tolik netrápí, protože jak je na fotce vidět, mám v popelníku Parrota ... 2) je zde několik příspěvků věnujících se odblok.obrazu, zobrazování park.senzorů a zobrazování klimatizace na displayi Columbuse. Všude se dočtu, že je potřeba nová Gateway, jenže bohužel jsem jouda a vážně nevím, o co jde. Ohledně zobrazování senzorů a ovl.klimy, že je potřeba ovládání z faceliftu ... atd ... Mohl by mě prosím někdo zasvětit do detailů, co vše a jak udělat ? Opravdu o tom všem vím pendrek :-( ... díky moc Samsulak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 (editace) http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=5249 http://img.autohome.com.cn/upload/spec/500...04416449140.jpg V originál jazyce to je mnohem zajímavější.... Editováno: 22. leden 2010, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 22. leden 2010 Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Ahojte, chcem sa opytat ako dlho po vypnuti kluca bezi alebo by malo bezat chladenie Columba lebo ten moj sa chladi aj 12 min po vytiahnuti kluca a zamknuti auta a to sa mi zda trochu dlho... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.