Diamant Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Keď to funguje, tak ako si zobrazím Radio Text (informáciu o práve prehrávanej skladbe)? Prípadne ako si prehrám posledné dopravné hlásenia? To Update CD na RNS 510 už skúšal niekto aj na Škoda navigáciu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 .... Ak ti to nenahrava dopravny servis, prepina ti to medzi tymi antenami (na zaklade signalu, ktory je silnejsi). V zasade, ten z toho okna (ako to tu niekto pisal) je priblizne o polovicu slabsi (co som zostal dost sklamany, nakolko napr. u audi taky rozdiel nieje ..... Fakt ? Takze je pri poslechu radia poznat prepnuti na druhou antenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Myslím, že spousta lidí si shání Columbuse jen kvůli tomu HDD, MP3 a vzhledu, takže díky nástupu SII můžete začít zvažovat i alternativy Navi Columbus - klasika GPS, HDD, DVD, MP3 a SD Navi Amundsen - GPS, MP3, Park senzory Rádio Bolero - MP3, SD, Changer 6CD Rádio Swing - MP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Libovka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 potřebuji zjistit verzy map, tak jsem po zapnutí podržel SETUP ale dostal jsem se jen do nějakého menu pro RADIO.... Poradíte mi please? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Musíš tlačidlo SETUP držať ešte kým navi štartuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 čau Diamant, ty už s námi nekamarádíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Samozrejme, že áno, ale času je málo, tak veľmi nestíham. Navyše som sa ocitol na 2 týždne v nemocnici, tak internet musel na istý čas stranou. Ale dúfam, že to už bude všetko OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 na co je ten soubor co tady stahujete?? mam navi teprv týden, omluvte mou neznalost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Diamant - kámíku, tak jsem to zkoušel, dokoce aji u kamaráda - postup zapnu navi a hned ještě při načítání podržím SETUP a po 10sekundách se objeví menu - FM AM a třetí položka myslím DB. To jest vše. Dělám vše dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Skús sertup držať ešte pred zapnutím rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Diamante, jak ti to hraje? Pry je to lepsi jak Audience! Slo ti to napojit v pohode na soundsystem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Samozrejme, že áno, ale času je málo, tak veľmi nestíham. Navyše som sa ocitol na 2 týždne v nemocnici, tak internet musel na istý čas stranou. Ale dúfam, že to už bude všetko OK. co na dva týždne, já mám dojem, že už jsem tě neviděl aspoň dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Doli, mne sa zdá, že to hrá lepšie, ako Audience. A potvrdil to aj kamoš, čo má Audience + Sound System. Najskôr to nehralo vôbec, nevydalo to ani zvuk. Nastalo veľké sklamanie, lebo ono nebolo vôbec jasné, či si to bude so Sound Systémom rozumieť. Samozrejme v servise u kiamoša nemali ani paru, čo s tým, tak som hľadal na nete a našiel som nejaké info. Lenže Navi využíva novší komunikačný protokol, tak môj VAG-COM kábel bol na to krátky. Zašiel som do servisu na VAG a nastavovali sme, ale stále nič. Tak som to vzdal, celý smutný a pekne bez muziky som sa vrátil domov. A keď som na druhý deň naštartoval, tak sa muzika ozvala. Mne blbcomi nenapadlo, že po nakódovaní to treba vypnúť a zapnúť Takže so SoundSystémom to fachá krásne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 A jakou verzi VAGu to chce? Ja teda sound system nemam. Ale jsem zvedavej jak to bude hrat. Mas i odblokovani obrazu za jizdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Fakt ? Takze je pri poslechu radia poznat prepnuti na druhou antenu ? ci pocut to neviem :-), ale merania dokazali, ze signal je vyrazne slabsi (s diamantom sme sa jeden vikend "nudili" a tak sme merali). Ak si prepnem audience do servisneho modu, vidiet tam rozdiely v kvalite signalu a je v nom cca 10db rozdiel. Ta antena v okne u kombika je antenka-amaterka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 mám dotaz jeden pán si před cca třemi měsíci nechal nainstalovat do auta tuto navi a požádal mě, jestli nevím kde by do toho šel sehnat TV tuner cosby, co ty na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Myslím, že spousta lidí si shání Columbuse jen kvůli tomu HDD, MP3 a vzhledu, takže díky nástupu SII můžete začít zvažovat i alternativy škoda že to bolero nemá park senzory:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 škoda že to bolero nemá park senzory:( Já myslím, že klidně může, tohle nebude asi výpis všech funkcí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 čaute chlapi na co je ten FW update???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 (editace) čaute chlapi na co je ten FW update???? to je update vnitřního programu v navi Editováno: 23. Březen 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 to je update vnitřního programu v navi a k čemu je to dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 ziskas treba nove nebo upravene funkce,odstrani chyby nebo se to zhorsi ale melo by platit to prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 (editace) vi nekdo shema zapojeni Editováno: 23. Březen 2008, autor: kvaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.