pali-MT Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 ahojte.nepoznate niekoho kto ma tuto navi? http://www.witson.com/view_pro.php?id=1154 vyzera dost zaujimavo.ma to odblokovany obraz pocas jazdy,vstavany BT,usb vstup... zaujima ma hlavne obraz a zvuk.chcem kupit origo VW,ale zaujala ma aj tato.na originalnej sa mi nepaci,ze treba dokupovaz kopec veci a kazda stoji nemale peniaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 ahojte.nepoznate niekoho kto ma tuto navi?http://www.witson.com/view_pro.php?id=1154 vyzera dost zaujimavo.ma to odblokovany obraz pocas jazdy,vstavany BT,usb vstup... zaujima ma hlavne obraz a zvuk.chcem kupit origo VW,ale zaujala ma aj tato.na originalnej sa mi nepaci,ze treba dokupovaz kopec veci a kazda stoji nemale peniaze To vůbec nevypadá špatně,taky bych ji bral Sežen víc info a objednáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Dával jsem tady odkaz na české prodejce,tak hledejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Vypada to dobre ale neni to naky cinsky sunt? Mel jsem ted doma jedno radio z ciny a kvalita zvuku byla strasna ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pali-MT Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 http://www.soundmaster.cz/p77/DVD-autor%E1...oduct_info.html je to cina.preto nad tym tak dlho rozmyslam.potreboval by som skusenost niekoho kto to pocul,videl atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duske Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 V nastavení systému možnost nastavení času na obrazovce také nemám.V návodu píší: Zobrazení času * – V nabídce System-nastavení stiskněte funkční tlačítko . – Možnost zobrazení hodin v režimech rádio, média a mapa. Nastavení „Čas“ a „Datum“ se musí nastavit manuálně jen v některých případech. Normálně se čas a datum do přístroje přebíraj z vozidlaí automaticky. Nastavenie casu sa na RNS 510 zobrazi iba v aute, ktore nema palubny PC (multifunkcny ukazovatel). V inom pripade sa cas ako je pisane v navode prebera z casu nastaveneho na budikoch a preto tato volba je v menu navigacie automaticky skryta...;-) Teda aspon tak to funguje na Passate podla mojej osobnej skusenosti ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 25. Duben 2008 Sdílet Vloženo 25. Duben 2008 Tak už zbývá vyřešit jen zobrazování údajů z climatroniku a parkovacích senzorů. A spolujezdec mi i nadále bude čučet na budíky aby zjistil kolik je hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Myslím, že spousta lidí si shání Columbuse jen kvůli tomu HDD, MP3 a vzhledu, takže díky nástupu SII můžete začít zvažovat i alternativy Navi Columbus - klasika GPS, HDD, DVD, MP3 a SD Navi Amundsen - GPS, MP3, Park senzory Rádio Bolero - MP3, SD, Changer 6CD Rádio Swing - MP3 Prosim Ta a mas nejake blizsie info o danych radiach?? Mna osobne by zaujimali infosky okolo Bolera. Ci to ma dva tunery, spolupraca so soundystemom atd atd ...plus orientacna cena .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Tak už zbývá vyřešit jen zobrazování údajů z climatroniku a parkovacích senzorů. A spolujezdec mi i nadále bude čučet na budíky aby zjistil kolik je hodin. Je to zajimave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 http://www.soundmaster.cz/p77/DVD-autor%E1...oduct_info.htmlje to cina.preto nad tym tak dlho rozmyslam.potreboval by som skusenost niekoho kto to pocul,videl atd To vypada hodne dobře. Ale pisou ze to ma cervene podsviceni Za ty prachy asi dobry. Znamy ma radio 2DIN od soundmasteru a je hodne spokojeny. Ma toto: http://www.dvdautoradio.cz/2DIN-Multimediá...oduct_info.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlcoch Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Taky jsem zvažoval toto: http://www.carmultimedia.cz/index.php?prod...265BT&id=31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Diky Vagu ma jit zmena osvetleni, nevi nekdo neco??=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveCS Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak sem se po tydnu vratil z dovoleny a zadnej pokrok.Aj ja jaj.Tesil sem se jak nasypu do noveho HDD spoustu muziky a ono nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 To je tím, že Mirek drží bobříka mlčení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 RNS 510 prestal zobrazovat na MFD radio a multimedia a tym padom nefunguje ani prepinanie skladieb, resp. radia na volante. Neviete, ako to zase prinutit, aby to tam bolo? VAG mam. Navigacia sa v MFD zobrazuje, takze CAN zo zariadenia ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 udělej restart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 udělej restart Urobil som uz niekolko, aj vytiahnutie konektora a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Nemate nekdo uz nove mapy navteq V3 2008? Projel jsem vsechny torrenty ale zatim nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Urobil som uz niekolko, aj vytiahnutie konektora a nic. Uz je jasne, ze chyba je v aute. Dal som tam stare origo autoradio a tiez to nejde ovladat na volante ani to v konzole nezobrazuje. Vie niekto, ako na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Reset Gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IgorB Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Reset Gateway Poradis mi, prosim, ako? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 překódovat gateway stejným kódem,pouze dáč kódování a start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) Nejaka nova verze?! A zobrazuje i cas, AV vystup, Bluetooth Audio! Editováno: 29. Duben 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Vratili mi auto ze servisu a nejede zvuk, ani při restartu, DVD se nenačte a ani stanice se nenaladi... Help Tak vyřešeno, viz cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Nejaka nova verze?! A zobrazuje i cas, AV vystup, Bluetooth Audio! Že by konečně nový software? Odkud to máš, to by mě zajímalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.