Doli Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Jo, nová mapa by se hodila, zatím ale není moc vidět ani na ebay. Myslis V3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 JJ, v3, ikdyž V2 je už docela dobrá, být tam možnost definovat vlastní poi - radary, tak to nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 JJ, v3, ikdyž V2 je už docela dobrá, být tam možnost definovat vlastní poi - radary, tak to nemá chybu No musi se tam rucne pridat do navi. cedecka. Jsem si rikal kdybychom se slozili na ty mapy a pak si to nejak jak se rika rozmnozili...uz jsem je tam videl za nejakych 60eur ve drazbe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 No musi se tam rucne pridat do navi. cedecka. Jsem si rikal kdybychom se slozili na ty mapy a pak si to nejak jak se rika rozmnozili...uz jsem je tam videl za nejakych 60eur ve drazbe... klido bych do toho sel podarila se uz nekomu ta integrace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 klido bych do toho selpodarila se uz nekomu ta integrace? Myslis ty POI? Ja jsem to zatim nezkousel, ale az bude cas tak zkusim. No tak az budou za lepsi cenu a ne za 200€ tak sem dam info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy.cupra Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Myslis ty POI? Ja jsem to zatim nezkousel, ale az bude cas tak zkusim. No tak az budou za lepsi cenu a ne za 200€ tak sem dam info. mam v3 uz asi mesic, nejak jsem se v tom nehrabal ale moc zmen tam nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Má navi nějakej výstup na spuštění zesíku při spuštění rádia, nebo napadá někoho jak to vyřešit aby dostal zesík signál při spuštění rádia? Teď to mam udělaný na klíček, ale není to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zdarec, taky mam Columbus montovany v seriove vybave ( auto prebrano v polovine dubna) , ale udaje z climatroniku a parkovaci senzory nezobrazuje, prolezl jsem vsechny menu a nikde nic. Jedna otazecka, uz jste koumali zabezpeceni proti kradezi, kdyz jsem koukal do nekterejch sekci, tak jsem se docela vydesil, co jsou nektery hovada schopny udelat, aby se k navi dostali. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Zdarec, taky mam Columbus montovany v seriove vybave ( auto prebrano v polovine dubna) , ale udaje z climatroniku a parkovaci senzory nezobrazuje, prolezl jsem vsechny menu a nikde nic. Jedna otazecka, uz jste koumali zabezpeceni proti kradezi, kdyz jsem koukal do nekterejch sekci, tak jsem se docela vydesil, co jsou nektery hovada schopny udelat, aby se k navi dostali. P. No je to cely nejaky zajimavy, podle me to bude zobrazovat informace z Climatroniku az u Superba jak ma ten jiny panel ovladani. Tak mozna na facelift taky neco prijde do OII co by to vyresilo. Pry ma Superb CAN2.0 + nastavbu (nevim jak se jmenuje) a faceliftova OII by pry uz mela mit take tu nastavbu totoznou se SUPII. Takze se nechame prekvapit. No cislo RJ park. senzoru uz vim. Ale zatim nejde objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Nevíte někdo na které pozici je výstup AV signálu na RNS navi Columbus ?? Teoreticky převodník nepotřebuju pokud to už AV-výstup má. To co tady píšete jsou vše převodíky na vstup do navigace, ani jeden nenabízí výstup. Mám tu verzi co Doli, která již nabízí přímo v menu AV-výstup, jde o to na jaké pozici ve svorkovnici je a zdali stačí pouze napinovat na Cinch AV a zapojit externí monitor....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Zitra se stavim v servisu a trosku prodejce potrapim s tim climatronikem a parkovacima senzorama. Kdyz je to v manualu, tak by to melo fungovat. Necht se chlapec trochu zapoti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) Sorry, samozrejme RNS 510 Zdravim, kdyz procitam temata a koukam na fotky vymlacenych aut, tak cim dal tim vic premyslim, proc ja vul toho Columbuse vubec kupoval. Privitam jakekoliv namety na zvyseni zabezpeceni proti kradezi. Ruzny kryci panely, extra srouby nebo tak podobne. Diky Editováno: 14. Květen 2008, autor: herutaur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 V servisním režimu, do kterého se dostanu držením SETUP při restartu jsem objevil, že signál o zařazení zpátečky a signály o couvání Columbus přijímá. Vždy když pípne couvák, změní se jedna z hodnot. Sháním nejnovější verzi SW a uvidím co s tím půjde dělat dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 no neni to primo na columbuse ale spis jak zneprijemnit smazkam aby ti tam vlezli dlazebni kostkou - http://www.autofolie-llumar.cz/galerie . Ja mam v planu zatmavit na zakonem pripustnou mez + tu bezpecnosti folii na sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Folie, nebo teda primo zatmaveny skla od skodovky tam mam, spis me zajimavy nejaky extra vychytavky, nejlip kdyby to tomu volovi ustrelilo rovnou kvetak, ale zas pak ten bordel na sedadlech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrahy Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Okna mám zatmavená za povolenou mez, ale Nexuse mi stejně vybrali. Teď tam mám Audienci, která snad tolik neláká, ale pro jistotu jsem stejně po instalaci vzal vrtačku a dva ze čtyřech šroubů, které ji drží na místě jsem upravil - strhnul jsem vnitřek těch torxů. Až ji budu chtít vyndat, odvrtám hlavy - za 5 minut hotovo, ale nepředpokládám, že by s sebou kdejaká smažka tahala akuvrtačku Je pravda, že když se nase*e, tak to vyndá pajcrem i s půlkou palubky, ale to už asi neovlivním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treid Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Okna mám zatmavená za povolenou mez, ale Nexuse mi stejně vybrali. Teď tam mám Audienci, která snad tolik neláká, ale pro jistotu jsem stejně po instalaci vzal vrtačku a dva ze čtyřech šroubů, které ji drží na místě jsem upravil - strhnul jsem vnitřek těch torxů. Až ji budu chtít vyndat, odvrtám hlavy - za 5 minut hotovo, ale nepředpokládám, že by s sebou kdejaká smažka tahala akuvrtačku Je pravda, že když se nase*e, tak to vyndá pajcrem i s půlkou palubky, ale to už asi neovlivním Co urcite ovlivnis je ta skoda kolem, kdyz tam pude a nepude mu to vyndat tak dojebe vse kolem a vzteky treba jeste neco navic... me to prijde jako nesmysl to at si to radeji vynda a zacaluju okno a radio ... Jinak samozrejme sekat ruce ale to u nas v CR nehrozi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Jako jedine dobre zabezpeceni vidim dobrou pojistku!! Dnes myslim ze uz tyto nevigace krade skupina lidi ktera se zameruje primo na tento model a urcite jim v tom nic nezabrani. Takze parkovat v garazi nebo na rusnych mistech..to je asi jedina ochrana! Jinak NEZAKLADEJTE kvuli kazde souvislosti s navigaci nova temata, myslim ze to ztraci UZ DOST prehlednost. Uz je tady o Columbusu 19 TEMAT!!! Zabezpeceni Columbusu (RNS 5109) proti kradezi, Jak na to, aby si nejaky hovado nepomohlo? RNS510 RNS-510 výstup pro další monitor? Motaž RNS 510, PN potrebných dielov RNS 510 prestal zobrzovat MFD RNS 510 s nápisem Columbus, nemáte někdo SW na CD ?? MF volant pro radio a navigace COLUMBUS, povedlo se někomu zprovozmit ???? RNS 510 výměna HDD za větší kapacitu Tuner pro RNS510 - kde sehnat origo ? RNS 510 - odblokování videa za jízdy, RNS 510 - odblokování videa za jízdy RNS 510 druhá anténa, zkušenosti s přidánim druhé antény columbus je uz v prodeji v org servisech!!!, .... OEM nahrada za RNS 510, OEM nahrada za RNS 510 Skoda SoundSystém, BT HF + RNS510 (Trinax), umite to nekdo nakodovat ? Navigace "Columbus", bazarová cena RNS 510 a AV výstup Zapojeni odbloku RNS 510 RNS 510 LINE out Nova navigace pro Skodu, Columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Nebyl by návod na rozebrání té navi, když budu měnit ten HDD ???? Nejlépe i foto k tomu ?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 toto vyriesi tvoj problem, o tom to som ti pisal: http://www.conexx-video.de/shop_neu/artike...i_Plus_MFD.html To ale není na RNS 510 !!!!! Píšou že je na VW Navi Plus,MFD ?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcelnagy Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Nema niekto nahodou firmware pre RNS-510 pre seat, mam totiz verziu pre VW a potreboval by som do toho dostat firmware pre seat. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xLipi Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Má navi nějakej výstup na spuštění zesíku při spuštění rádia, nebo napadá někoho jak to vyřešit aby dostal zesík signál při spuštění rádia? Teď to mam udělaný na klíček, ale není to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Nema niekto nahodou firmware pre RNS-510 pre seat, mam totiz verziu pre VW a potreboval by som do toho dostat firmware pre seat.Dakujem Na internetu je firmware 1020, ale tim navigaci na Seat nezmenis! Logo VW nezmenis na Seat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcelnagy Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 To mi je jasne, ten firmware aj mam... Mam totiz ten prblem, ze mam seat cupra s ovladanim na volante, a nedari sa mi to dako nakodovat. Vzdy mi ide len ovladanie hlasitosti. Ostatne gombiky na volante nefunguju. Tak som si myslel, ci to nebude problem, ze to nie je pre seat. Ba dokonca, ked tam aj dam, ze je to radio pre seat, tak mi ostane radio hluche. System bezi, ale nie je nic pocut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 To mi je jasne, ten firmware aj mam... Mam totiz ten prblem, ze mam seat cupra s ovladanim na volante, a nedari sa mi to dako nakodovat. Vzdy mi ide len ovladanie hlasitosti. Ostatne gombiky na volante nefunguju. Tak som si myslel, ci to nebude problem, ze to nie je pre seat. Ba dokonca, ked tam aj dam, ze je to radio pre seat, tak mi ostane radio hluche. System bezi, ale nie je nic pocut. Pokud ti jde o ovladani na volantu musis vymenit podvolantovou RJ pak ti to pujde v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.