cosby Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 No nevím.já mám maxidot 2008 a Columbus nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTR Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) ještě mě napadlo nemáte někdo odkaz na zapojení konektorů, mám-li vše vyvedeno mám 3T0 ... jestli jsem tedy pochopil předcházející příspěvky, mohu se s Maxidotem rozloučit? Editováno: 8. Říjen 2008, autor: XTR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 (editace) skousel si ji odpojit a pak pripojit nebo cele auto zrestartovat odpojenim baterie nekdy muze byt problem tady protoze to nemuze najit puvodni radio ale este sem s tim nemel zadny problem Editováno: 9. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 XTR...Jestli tam nemas napis tak mas 1Z0 pro Octavii. Taky si myslim ze to musi jit, kde bydlis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTR Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 nápis nemám, ale na štítku je 3T0, už to řeším s jedním maníkem z ČESANY, tvrdí že řešení existuje, nicméně při této kombinaci není tak triviální jako jenom zapojit a jet, uvidím. Dám vědět příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2008 3TO je columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia73 Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 To vypadá jako to samé co se řešilo tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40142Za 20 tis. koupíš i Columbus. Ahoj moc rád bych bych věděl kde se dá koupit Columbus za 20000,-Kč.Všude se dívám a sháním ale nejmíň za 25000,-jsem sehnal.Budu moc rád když mi odpovíte?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Třeba na aukro.cz (teď tam jsou 2 nabídky) nebo tady v bazaru + kdekoli jinde. Navigací je dost. Stačí sledovat inzeráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Třeba na aukro.cz (teď tam jsou 2 nabídky) nebo tady v bazaru + kdekoli jinde.Navigací je dost. Stačí sledovat inzeráty. ted jsem koupil na aukru za 17 tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Poradi niekto ? Mam navi columbus a original bluetooth sadu.Ked pripojim telefon tak mi to nacita kontakty len na maxidot.V manualu som cital ze sa to ma vsetko objavit aj na navi monitore ked stisnem talcidlo phone.Ja ked to stlacim tak len mi stlmi zvuk.Co s tym.Netreba nieco nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 (editace) Mas starou ridici jednotku handsfree, potrebujes ji vymenit za novou. Oznaceni 1Z0 035 729 B Editováno: 13. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTR Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Takze s tim Maxidotem jsem nepokrocil a prozatim to vypada na setrvaly stav. Mam ale dalsi dotaz ... myslite si, ze bude fungovat komunikace s origo HF sadou (samozrejme novou jedotkou) Nemam totiz presne predstavu jak probiha komunikce, tedy jde-li z jednotky primo do radia a pak do Maxidotu a nebo opacne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Jo to bude fungovat, samozrejme i na maxidotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F16 Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak by bylo složité dodělat couvací kameru ve spojení s Columbusem ? Jeví se mi to rozhodně lépe, než zobrazování pomocí senzorů. Případně reakce, pokud to již někdo řešil. Předem děkuji. V.V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Pokud mas starsi auto (treba MR07) tak musis vymenit gateway....koupit kameru s RJ a kabelaz. Nakodovat navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2008 Pokud nekdo bude chtit nakodovat Columbus 3T0, tak vim jak na to, SZ! + elegantni kodovani. Podminkou je 805. Taky uz mam konecne navi nakodovanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Chcem sa ta este opytat.Mam ten columbus a tiez su tam od vyroby cuvace senzori.Da sa to aby sa vzdialenost zobrazovala na obrazovke?Staci neco nakodovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Odpoved mas tady. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=53459 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 ahoj, je potreba mimo samotnou navigaci kupovat jeste neco dalsiho na zprovozneni navi a TMC? treba nejaka GPS antena, ci jine? diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 K navigaci samozrejme potrebujes GPS antenu. Pro TMC slouzi klasicka FM antena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Zdravím všechny. Mám zřejmně problém s Columbusem.Chová se to asi následovně.Po otočením klíčku před startem mi někdy neběhne Columbus z poslední funkce,než jsem vypnul auto,třeba z rádia,nebo sd slotu a z toho mi to několikrát za sebou naběhne s tím zeleným logem škoda navigation,nebo jak to tam přesně to logo je,jako z restartu.Může mi někdo poradit,čím to je,nebo jak tomu předejít?Zkoušel jsem to odpojit od baterky,restartovat to,ale dělá to pořád.Někdo mi říkal,že prý si mám nechát přehrát soft rádia.Je to možné? Dělá to od samého začátku a Columbus mám dodělávanej a novej. Předem děkuji za radu a odpovedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Mozno skus prehrat ten soft.Neviem teraz presne ,ale jeden soft co bol v columbuse bol vadny.Musis tam dat najnovsi co je 1024. V skodovke ti ho prehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 A ked ma niekto problem s radiovym signalom tak som to asi vyriesil.Zo skodovky prisiel pripis ,ze treba objednat adapter pro kabel antenni co je 1z0 035 550.Teraz som to namontoval a vyzera to dobre.Viac info dam vediet ked to cele oskusam.Je to inac adapter medzi antenou a navi len ked to zapojis musis otocit tie kable krizom.Vlastne sa zmenia vstupi medzi sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak jsem se díval a mám tam tyto udaje. HW - Version H03 SW - Version 1004 Mapy 6317 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Tak ten soft 1004 je zly.Treba ho prehrat za novy 1024. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.