Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Takže na Moravě umíme,aby Columbus šel komplet ve starší OII.jde jak maxidot tak MF volatt-korektně.Je zapotřebí 2 věci.

HW-výměna gateway a SW-to si necháme zatím pro sebe,nezlobte se.SW úprava stojí cca 1500,-kč

....Spis se mi stava ze se navi jako na chvili vypne a hned zapne... :(

To nám dělá taky a jsme z toho zoufalí.. :feve: Už je i přehranej soft v rns510...subjektivně se výpadky jako kdyby zmenšili..ale stejně to myslím tak 1x denně prostě zhasne a hned se rožne... tak nevím... :help:

Takže na Moravě umíme,aby Columbus šel komplet ve starší OII.jde jak maxidot tak MF volatt-korektně.Je zapotřebí 2 věci.

HW-výměna gateway a SW-to si necháme zatím pro sebe,nezlobte se.SW úprava stojí cca 1500,-kč

Co myslíš starší OII?

Já měl za to, že když se použije navi 1Z0 + nová gateway (třeba P) a nakóduje se to, tak jde MF volant i maxidot dobře.

to zhasínání myslím dělá odblok obrazu,pokud jej máte

Odblok obrazu máme no :feve: no to je teda nepotěšující zpráva !!!!

To vypnuti a zapnuti dela odblok obrazu-vyzkouseno. :feve:

Chtel bych co nejdriv vyzkouset jinej...

Já mám orig.němec a mi to nedělá!!!!! ;) ,ale taky mě stál 5000 a má navíc jednu výhodu,můžu si ho aktivovat kdy chci a pokud nečumím na DVD,funguje mi gala a vše ostatní jak má.

No jo, ale mas mult. volant. :) Nebo nekde mikrospinac.

Co vim tak Columbus zobrazuje na maxidotu ve starsich MR pokud se nakoduje. V tom myslim neni velky problem...

Ano,zobrazuje,ale nejde listovat,ale to víš.když zadáš navigování,na maxidotu ti naskočí navi a nejde z toho ven.To už jsme obešli a funguje korektně

má navíc jednu výhodu,můžu si ho aktivovat kdy chci a pokud nečumím na DVD,funguje mi gala a vše ostatní jak má.

Dá se to vyřešit přepínačem za pár korun

jo,máš pravdu.Já to mám orig.na MF volant

Ano,zobrazuje,ale nejde listovat,ale to víš.když zadáš navigování,na maxidotu ti naskočí navi a nejde z toho ven.To už jsme obešli a funguje korektně

Dělají to všechny navigace? nebo třeba jenom 3T0? A v jakých autech?

Konkrétně. Je tento problém s navi 1Z0 se softem 1024 v OII s gateway P?

Může mi někdo potvrdit následující doměnku?

Toto je verze 1Z0 pro OctaviiII?

post-10351-1228938365_thumb.jpg

Toto je verze 3T0 pro Superb? Má nápis COLUMBUS.

(sice je v angličtině ale to je jedno, ne?)

post-10351-1228938333_thumb.jpg

Jestli ano tak to vyadá to, že u těch dvou verzí je jiné grafické znázornění.

no a??

Vím, že je mezi nimi pár odlišností, ale o této jsem nevěděl.

Třeba zobrazení hodin nebo lepší chromování tlačítek 3T0 (podle fotek to ale není moc vidět).

Co je podle tebe ta hlavní odlišnost proč se rozhodnout pro jednu z těch dvou variant?

Takze s e musim taky drobet pochvalit :palec2: tady u nas v jiznich cechach umime udelat novou verzi Blutu s A aby ukazovala korektne na trinaxu :p

• Autor

Já si myslím, že tady to není na malou pochvalu...pánové konečně kapacita na jihu Čech. Pepík má zlaté ruce - opravil mi Trinaxe, který odešel pro CAN...

Čauec pánové...měl bych na vas prosbu. Liší se nějak BT moduly pro RNS 510 Škoda a RNS 510 VW (hranata Touareg)?? Bláhově jsem si myslel, že se tyto navigace liši jen designem....

No pořídil jsem tento modul a dotyčný mi říkál, že musí jet na libovolné RNS 510...

Jenže po dvou dnech co bylo auto v servise, koumáci z VW řekli, že je to modul pro Škodovku a prostě, že to nepujde... :aggressive:

post-116-1229075274_thumb.jpg

Upraveno od Lugo

Čauec pánové...měl bych na vas prosbu. Liší se nějak BT moduly pro RNS 510 Škoda a RNS 510 VW (hranata Touareg)?? Bláhově jsem si myslel, že se tyto navigace liši jen designem....

No pořídil jsem tento modul a dotyčný mi říkál, že musí jet na libovolné RNS 510...

Jenže po dvou dnech co bylo auto v servise, koumáci z VW řekli, že je to modul pro Škodovku a prostě, že to nepujde... :aggressive:

post-116-1229075274_thumb.jpg jede uplne bez problemu neni problemsem schopen namontovat

jo Chlapy tak uz i tohle umime na jihu cech takze ten stastnej na jihu cech komu sem to rozjel je FERDA :smich:

post-5473-1229124878_thumb.jpg

post-5473-1229124898_thumb.jpg

Kdyz se tady ted kazdej chlubi.

Já to řílal, že to za chvíli bude mít každý :smich:

Doli to máš u sebe v autě obrázek kombíku?

Upraveno od j0ska

nj,Doli má clon combi lim

• Autor
:palec2::palec2::palec2: No a běhá, jo Doli sice dal fotky, ale ne z jeho auta(on má Columbuse).

Upraveno od ferda25

Raději napúiš,co udělal,že to šlo??Já to dělal 3× a nikdy jsem žádný problém neměl.Spíš jste něco spískali než jste přišli na to co :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.