Petrusak Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 konektory do navigace mam Ja potřebuji 18 pin v jedné řadě a ten konektor ty řady má tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak jsem dnes osobně rozchodil zobrazení parkovacího asistenta na Columbusu 3T0! :w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ve škodovce jsou,akorát bohužel je v etce asi těžko najdeš a ani pracovníci ti je nebudou schopni vyhledat.Musel bys jim řici číslo a oni ho objednají. Velký mám,z něčeho jsem ho upravil-myslím z nexuse.Ten druhý chceš na co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Někdo mi včera slíbil, že napíše, jak pěkně fungují radary v mapě...snad si ještě vzpomene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Mohu jen doporuči ferdu Radary PIO funguji uz konecne zase neco noveho do columbuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ve škodovce jsou,akorát bohužel je v etce asi těžko najdeš a ani pracovníci ti je nebudou schopni vyhledat.Musel bys jim řici číslo a oni ho objednají.Velký mám,z něčeho jsem ho upravil-myslím z nexuse.Ten druhý chceš na co?? Ten menší ze zadu na Rns 510 a ten větší na couvací kamerovou jednotku.Pepiktdi mi slibyl ten menší,ale mne nebude k ničemu,pokud nebudu mít ten větší.Kabel s pinama k tomu mám,jen ty konektory ne.Ve škodovce o tom nemají ani páru.Když mi to nevyjde s těma konektorama,tak jim dám to bědnávací číslo a nechám si to poslat komplet kábl od nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunilda Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak jsem dnes osobně rozchodil zobrazení parkovacího asistenta na Columbusu 3T0! :w00t1: vypadá to věru pěkně!!! no mě do rána vykradli scouta a měl jsem tam columbuse....když mi dají novýho tak tam už bude taky ta grafika na parkování nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 no, musí být správná gateway a jednotka parkováků, pak přepinování konektorů na jednotce parkováků, natažení CANu z gateway a pípák na zadní čidla zvlášť.... takže asi to tam mít nebudeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ten menší ze zadu na Rns 510 a ten větší na couvací kamerovou jednotku.Pepiktdi mi slibyl ten menší,ale mne nebude k ničemu,pokud nebudu mít ten větší.Kabel s pinama k tomu mám,jen ty konektory ne.Ve škodovce o tom nemají ani páru.Když mi to nevyjde s těma konektorama,tak jim dám to bědnávací číslo a nechám si to poslat komplet kábl od nich.sory ja to poplet mam ten velkej s 54 pinama ten malej nemam ale mit muzu kdyby si ho potreboval tak napis sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 sory ja to poplet mam ten velkej s 54 pinama ten malej nemam ale mit muzu kdyby si ho potreboval tak napis sz tak znova oprava ted sem doma koukal a mam je oba dva novy nepouzity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 tak znova oprava ted sem doma koukal a mam je oba dva novy nepouzity Jsou to přesně tyhle dva,co jsou na obrázku? Jeden je dvouřadý,ten příjde do RNS 510 a druhý ten 54 pinovej,tak ten je třířadý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepiktdi Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jsou to přesně tyhle dva,co jsou na obrázku? Jeden je dvouřadý,ten příjde do RNS 510 a druhý ten 54 pinovej,tak ten je třířadý. sou to presne oni do kolumbuse sem ho ted strkal a ten druhej je stejnej taky jednou sem ho uz daval kamosovy do park kamery origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 sou to presne oni do kolumbuse sem ho ted strkal a ten druhej je stejnej taky jednou sem ho uz daval kamosovy do park kamery origo Tak mi SZ co za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 podle mě je ten 54 PIN konektor stejný jako k BT jednotce - 84Kč jmenuje se to pouzdro, protože je k tomu asi potřeba ještě ten vnitřek, ale ten jsem nenašel a ten druhý k navigaci je asi tento -140Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 já to pořebuji celé,te vnitřek i to pouzdro se zámkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 to mi je jasné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Tak ještě jinak. Fotky konektoru a zásuvky jednotky BT HF. Podle mě je to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) Jo,to je ono,aspoň to tak vypadá Editováno: 24. leden 2009, autor: Doli Další citace s obrázkama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrusak Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jen pro porovnání.Na mé zpátečkové jednotce je to takle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tady je pár mých poznámek k rozfungování zobrazení parkovacího asistenta na Columbusu 3T0. Potřebné díly: - jednotka parkovacího asistenta (1Z0 919 475 A) - kompatibilní gateway (v mém případě 1K0 907 530 P) - CAN vedení cca 10m (budou potřeba asi 4m) (000 979 987) - reproduktor (8E0 919 279) +svorkovnice 2 pólová (4B0 972 623) - kontakty (000 979 009) (lze použít ustřižené kontakty z pinů 1,7,9,6,10,12) - vodič průřez 0,35 asi 10m - spousta izolačky Postup: ------- 1) Svorkovnice T16 s oranžovo/hnědým drátem-pin 7 a oranžovo/zeleným na pinu 14 - Vyndat piny 3,7 a 14 a izolovat (nejsou vyžadovány) (staré CAN vedení (piny 7 a 14) by šlo napojit do gateway, ale musela by se nastavit délka 2) Napojit CAN vodič - zeleno/žlutý (CAN High) na pin T16/6 - bílo/žlutý (CAN Low) na pin T16/15 3) Vést vedení do Gateway - CAN-High - zeleno/žlutý na T20e Pin 16 - CAN-Low - bílo/žlutý na T20e Pin 06 4) Přední repráček - na piny 3 a 4 (přední repráček) prostřední svorkovnice T12 (přední čidla) - přepojit piny ze svorkovnice T16/2 a T16/10 - repráček je možné nechat ve sloupku u řidiče nebo vést někam do palubovky 5) Pravá svorkovnice T12 (zadní čidla) - spojit piny 1,7,8,9 do pinu 8 - spojit piny 6,10,11,12 do pinu 11 - tady zbydou kontakty které můžeme použít pro připojení reproduktoru 6) Zadní repráček - spáchat kabeláž s 2 vodiči průřezu 0,35 dlouhou asi 2,5m (aby dala od jednotky park.asistenta do stropu k anténě) - na jednom konci dva kontakty a na druhém také + svorkovnice do repáčku - natáhnout od jednotky ke střešní anténě - nalepit repráček oboustranou páskou vedle střešní antény a připojit konektor - připojit dva kontakty na T16/2 a na T16/10 7) Kódování - 19-Gateway - přihlásit 10-Assist. parkování a zrušit 76-Park. pomocník - 10-Assist. parkování kódovat na 000004 nebo na 000002 - 37-Navigace - Byte_0 Bit_3 - Parking Aid/Park SteerAssist Monitoring active Obrázek není moje práce. Výsledek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Je to posáno, ale já to napsal podrobněji včetně čísel dílů pohromadě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tam toho není moc co fotit. Musí se oddělat spousta plastů a to je popsáno v dílenské příručce. To je 80% práce. Taky jsem vyhodil sedadlo řidiče , protože se pletlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 něco jsem dal do instal.manuálu,tak se podívejte tam ne??Je to tak složité nebo co pohledat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Nedávno jsem tady od tebe něco viděl, ale jaksi se to ztratilo a v instalačních manuálech to není. Téma se jmenovalo " *** něco trinax **" a podtitul "že bych byl první v ČR komu to jde?", ale nikde to už nemůžu najít. Rozhodně jsi tam ale nic nerozepisoval. Jen pár fotek + obecné info - nic konkrétně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Už si nepamatuji,ale fotky byly a info nebylo potřeba,protože tady bylo jak jsem to dělal,tak nevím,proč se to samé omílá 100× dokola. Jinak taky jsem to svoje téma hledal a nemůžu najít.Že by to někdo smáznul?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.