Červenec 29, 201213 r Podařilo se mi ještě sehnat origo polepy na sloupky, jak jste ty polepy vlastně lepili? Namokro, nebo jste to "lípli" napoprvé na sucho A ještě mám dotaz, ti co už to lepili, ví jak se ty folie chovají - ta origo má i polep B-sloupku, ale tam je nahoře takový rozšiřující se obdélníkový prolis - lepí se to rovně, nebo se to "promačká" do toho prolisu? Díky za rady
Srpen 5, 201213 r Takže nalepeno, šlo to i za sucha. Mám tu teď ty nosné folie, na kterých byly ty polepy, tak jestli je někdo chce jako šablonu, písněte SZ (první dostane i "hladící" stěrku)
Srpen 5, 201213 r Daj se jeste koupit origo polepky na sloupky F1 kombi? A mam tam na hranach sloupku par oderek v laku, nebudou se delat puchyre?
Srpen 6, 201213 r shání se blbě, někde je mají v eshopu, ale už je nemají skladem. Je to jako s každým příslušenstvím po skončení výroby se přestane vyrábět => i prodávat. Neřekl bych, že by se kvůli oděrkám měly dělat puchýře. Ten polep se "obtáčí" kolem hrany a je přilepený ještě i zezadu. Mě se objevilo pár puchýřů až druhý den, nevíte co s tím? Propíchnout je asi blbost, že? Jde to ještě vynahat ke kraji?
Srpen 6, 201213 r A ty plasty na sloupky od milotecu, maji udelany zahyb, aby zakryly hranu ramu dveri?
Srpen 7, 201213 r to nevím, ale spíš ne, tyhle plastový srandy se lepí jen zvrchu. Má to někdo na autě nalepené?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.