Drewie Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Podařilo se mi ještě sehnat origo polepy na sloupky, jak jste ty polepy vlastně lepili? Namokro, nebo jste to "lípli" napoprvé na sucho A ještě mám dotaz, ti co už to lepili, ví jak se ty folie chovají - ta origo má i polep B-sloupku, ale tam je nahoře takový rozšiřující se obdélníkový prolis - lepí se to rovně, nebo se to "promačká" do toho prolisu? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Takže nalepeno, šlo to i za sucha. Mám tu teď ty nosné folie, na kterých byly ty polepy, tak jestli je někdo chce jako šablonu, písněte SZ (první dostane i "hladící" stěrku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Daj se jeste koupit origo polepky na sloupky F1 kombi? A mam tam na hranach sloupku par oderek v laku, nebudou se delat puchyre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 shání se blbě, někde je mají v eshopu, ale už je nemají skladem. Je to jako s každým příslušenstvím po skončení výroby se přestane vyrábět => i prodávat. Neřekl bych, že by se kvůli oděrkám měly dělat puchýře. Ten polep se "obtáčí" kolem hrany a je přilepený ještě i zezadu. Mě se objevilo pár puchýřů až druhý den, nevíte co s tím? Propíchnout je asi blbost, že? Jde to ještě vynahat ke kraji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 A ty plasty na sloupky od milotecu, maji udelany zahyb, aby zakryly hranu ramu dveri? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 to nevím, ale spíš ne, tyhle plastový srandy se lepí jen zvrchu. Má to někdo na autě nalepené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0007 Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 milotec nejsou pres hranu http://forum.skodaho...62#entry1655162 (diky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.