Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj už jsem se s tím setkal a vyskytjí se dost často, hodně se to rozmáhá ve Zlíně tam už jsou skoro na všech vjezdech do města.... -_-

pro me zajimave a uzitecne informace. zrovna vcra jsem ji trochu prohnal prave pres tu jizni spojku,tak doufam,ze mi neprijde foto :(

je potřeba si všímat těch čar na silnici :D tady v OV rozmístili krabice po sloupech u cesty a radar libovolně přendávaji,úsek třeba má 2-3krabice a v které je člověk neví,tak se musí smolit pade :(

• Autor
pro me zajimave a uzitecne informace. zrovna vcra jsem ji trochu prohnal prave pres tu jizni spojku,tak doufam,ze mi neprijde foto :(

no asi tak měsíc po jejich instalaci jsem se bávil s kámošem cizincem, říkal jsem mu o nich, protože vím, že jezdí do Prahy a z něj vypadlo, že den předtím si to tam mazal až 160 a že mu bylo divný, že předjížděl i Medvědy, Bawory a pod. :D Už je to od té doby, co jsme se o tom bavili měsíc a zatím mu nic nedošlo.

• Autor
je potřeba si všímat těch čar na silnici :D tady v OV rozmístili krabice po sloupech u cesty a radar libovolně přendávaji,úsek třeba má 2-3krabice a v které je člověk neví,tak se musí smolit pade :(

a kdepak v Ostravě, tam se taky občas vyskytnu?

Dubina-Hrabůvka ulice Horní a dr.Martínka jsou zatím testovací,ale pry se budou dále rozšiřovat :(

• Autor

Dubina-Hrabůvka ulice Horní a dr.Martínka jsou zatím testovací,ale pry se budou dále rozšiřovat :(

Horní, to nevím která je, ale ta Dr.Martínka, není to ta jak vede od toho velkého kruháku na tu rychlodráhu na FM? Je rozdělená tramvajovým pásem a je to úsek asi 0,5-1km?

• Autor

je to fakt na pi*u, s takovou budou v autech za chvíli jednotky, které tě třeba ani rychleji nenechají jet než max. povolenou :ble

Horní, to nevím která je, ale ta Dr.Martínka, není to ta jak vede od toho velkého kruháku na tu rychlodráhu na FM? Je rozdělená tramvajovým pásem a je to úsek asi 0,5-1km?

jj to je ona (až na tu tramvaj-to je zas ta ul. Horní)

a ta Horní je od kruhaku směr centrum a NJ,takže všechny cesty u toho kruhaku jsou posety

Je potřeba si pořídit navi tomtom, stáhnout si POI radary ze stránky www.poi.cz nastavit a jedu. Navi mě včas upozorní. Jakmile se objeví něco nového (radary, semafory) kluci co dělají tyto bezva stránky :palec2: změny ihned doplní a aktualizují.

Já si ale myslím,že než vy radary zmerčíte,jste dávno zaměřeji.

Jinak mímo téma.CCa před 30 minuty mě dostali měšťáci,přišel jsem o litr a dva body.Rovinka cca 3km mezi Kopřivnicí a Štramberkem.

jediná rada, nevozit přední spz :ph34r:

jediná rada, nevozit přední spz :ph34r:

Samozrejme ani zadni :D

Jinak jeden prubežnej je na evropský ve směru do prahy před mekáčem to začíná a pak u toho autobazaru končí.

To už začíná bejt pěknej zásah do soukromí teda když tě někde sledujou kamery a čtou tvou spz a tím tě vlastně mužou i identifikovat.

Upraveno od zabiak

Jinak mímo téma.CCa před 30 minuty mě dostali měšťáci,přišel jsem o litr a dva body.Rovinka cca 3km mezi Kopřivnicí a Štramberkem.

a měšťáci můžou měřit mimo obec? to bych se hádal... a hlavně ze zásady jsem jim nikdy nezastavil.

Tyto usekace mi pri ceste do NDR :D navi hlasila na uzemi CR skoro porad, je jich jako maku a bude hure panove... Proto jezdim stale 50km/h a to i na dalnici (radsi) :D

a měšťáci můžou měřit mimo obec? to bych se hádal... a hlavně ze zásady jsem jim nikdy nezastavil.

Muzou merit mimo obec,ale v doprovodu statni policie....Tak bych je pekne.. :prc::prc:lol

U aaaaček je také. :disgust:

• Autor
Jinak jeden prubežnej je na evropský ve směru do prahy před mekáčem to začíná a pak u toho autobazaru končí.

To už začíná bejt pěknej zásah do soukromí teda když tě někde sledujou kamery a čtou tvou spz a tím tě vlastně mužou i identifikovat.

A co jezdit s kuklou na hlavě? To jim pak je fotka k hovnu. Nebo nasadit blond paruku a pomalovat se :D

Mohou měřit i mimo obec, záleží na jejich místní působnosti a nezapomeň, že obec je pro tebe vymezena značkou začátek - konec obce, ale jinak je to v katastrální mapě, tak proč by si nedali měření 90km/h? :angry:

Prostě je to na pipinu :kuk:

mimo obec nemají co dělat a basta fidli. pomalu bych vyhlásil soutěž přeje´d si svýho měšťáka :-) povolenky jsou k mání u mě :-)

A co jezdit s kuklou na hlavě? To jim pak je fotka k hovnu. Nebo nasadit blond paruku a pomalovat se :D

Nebo koupit nějakou masku Klauze nebo policejního prezidenta Husáka lol Jezdím jako prase, ale je mi to fakt líto

Upraveno od zabiak

Ja myslim,ze dneska uz je to jedno,kdo jede s tim autem...vse jde na majitele,ne?? -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.