Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

je potřeba si všímat těch čar na silnici :D tady v OV rozmístili krabice po sloupech u cesty a radar libovolně přendávaji,úsek třeba má 2-3krabice a v které je člověk neví,tak se musí smolit pade :(

Vloženo
pro me zajimave a uzitecne informace. zrovna vcra jsem ji trochu prohnal prave pres tu jizni spojku,tak doufam,ze mi neprijde foto :(

no asi tak měsíc po jejich instalaci jsem se bávil s kámošem cizincem, říkal jsem mu o nich, protože vím, že jezdí do Prahy a z něj vypadlo, že den předtím si to tam mazal až 160 a že mu bylo divný, že předjížděl i Medvědy, Bawory a pod. :D Už je to od té doby, co jsme se o tom bavili měsíc a zatím mu nic nedošlo.

Vloženo
je potřeba si všímat těch čar na silnici :D tady v OV rozmístili krabice po sloupech u cesty a radar libovolně přendávaji,úsek třeba má 2-3krabice a v které je člověk neví,tak se musí smolit pade :(

a kdepak v Ostravě, tam se taky občas vyskytnu?

Vloženo

Dubina-Hrabůvka ulice Horní a dr.Martínka jsou zatím testovací,ale pry se budou dále rozšiřovat :(

Horní, to nevím která je, ale ta Dr.Martínka, není to ta jak vede od toho velkého kruháku na tu rychlodráhu na FM? Je rozdělená tramvajovým pásem a je to úsek asi 0,5-1km?

Vloženo
Horní, to nevím která je, ale ta Dr.Martínka, není to ta jak vede od toho velkého kruháku na tu rychlodráhu na FM? Je rozdělená tramvajovým pásem a je to úsek asi 0,5-1km?

jj to je ona (až na tu tramvaj-to je zas ta ul. Horní)

a ta Horní je od kruhaku směr centrum a NJ,takže všechny cesty u toho kruhaku jsou posety

Vloženo

Je potřeba si pořídit navi tomtom, stáhnout si POI radary ze stránky www.poi.cz nastavit a jedu. Navi mě včas upozorní. Jakmile se objeví něco nového (radary, semafory) kluci co dělají tyto bezva stránky :palec2: změny ihned doplní a aktualizují.

Vloženo

Já si ale myslím,že než vy radary zmerčíte,jste dávno zaměřeji.

Jinak mímo téma.CCa před 30 minuty mě dostali měšťáci,přišel jsem o litr a dva body.Rovinka cca 3km mezi Kopřivnicí a Štramberkem.

Vloženo (editace)

Jinak jeden prubežnej je na evropský ve směru do prahy před mekáčem to začíná a pak u toho autobazaru končí.

To už začíná bejt pěknej zásah do soukromí teda když tě někde sledujou kamery a čtou tvou spz a tím tě vlastně mužou i identifikovat.

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo

Jinak mímo téma.CCa před 30 minuty mě dostali měšťáci,přišel jsem o litr a dva body.Rovinka cca 3km mezi Kopřivnicí a Štramberkem.

a měšťáci můžou měřit mimo obec? to bych se hádal... a hlavně ze zásady jsem jim nikdy nezastavil.

Vloženo

Tyto usekace mi pri ceste do NDR :D navi hlasila na uzemi CR skoro porad, je jich jako maku a bude hure panove... Proto jezdim stale 50km/h a to i na dalnici (radsi) :D

Vloženo

a měšťáci můžou měřit mimo obec? to bych se hádal... a hlavně ze zásady jsem jim nikdy nezastavil.

Muzou merit mimo obec,ale v doprovodu statni policie....Tak bych je pekne.. :prc::prc:lol

Vloženo

Dubina-Hrabůvka ulice Horní a dr.Martínka jsou zatím testovací,ale pry se budou dále rozšiřovat :(

U aaaaček je také. :disgust:

Vloženo
Jinak jeden prubežnej je na evropský ve směru do prahy před mekáčem to začíná a pak u toho autobazaru končí.

To už začíná bejt pěknej zásah do soukromí teda když tě někde sledujou kamery a čtou tvou spz a tím tě vlastně mužou i identifikovat.

A co jezdit s kuklou na hlavě? To jim pak je fotka k hovnu. Nebo nasadit blond paruku a pomalovat se :D

Vloženo

Mohou měřit i mimo obec, záleží na jejich místní působnosti a nezapomeň, že obec je pro tebe vymezena značkou začátek - konec obce, ale jinak je to v katastrální mapě, tak proč by si nedali měření 90km/h? :angry:

Prostě je to na pipinu :kuk:

Vloženo (editace)
A co jezdit s kuklou na hlavě? To jim pak je fotka k hovnu. Nebo nasadit blond paruku a pomalovat se :D

Nebo koupit nějakou masku Klauze nebo policejního prezidenta Husáka lol Jezdím jako prase, ale je mi to fakt líto

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo

Ja myslim,ze dneska uz je to jedno,kdo jede s tim autem...vse jde na majitele,ne?? -_-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...