TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=18546 zejména ty obrázky v odkazech mohou být inspirativní pro toho, kdo to ještě nikdy neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 jj už jsem se s tím setkal a vyskytjí se dost často, hodně se to rozmáhá ve Zlíně tam už jsou skoro na všech vjezdech do města.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 pro me zajimave a uzitecne informace. zrovna vcra jsem ji trochu prohnal prave pres tu jizni spojku,tak doufam,ze mi neprijde foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 je potřeba si všímat těch čar na silnici tady v OV rozmístili krabice po sloupech u cesty a radar libovolně přendávaji,úsek třeba má 2-3krabice a v které je člověk neví,tak se musí smolit pade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 pro me zajimave a uzitecne informace. zrovna vcra jsem ji trochu prohnal prave pres tu jizni spojku,tak doufam,ze mi neprijde foto no asi tak měsíc po jejich instalaci jsem se bávil s kámošem cizincem, říkal jsem mu o nich, protože vím, že jezdí do Prahy a z něj vypadlo, že den předtím si to tam mazal až 160 a že mu bylo divný, že předjížděl i Medvědy, Bawory a pod. Už je to od té doby, co jsme se o tom bavili měsíc a zatím mu nic nedošlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 je potřeba si všímat těch čar na silnici tady v OV rozmístili krabice po sloupech u cesty a radar libovolně přendávaji,úsek třeba má 2-3krabice a v které je člověk neví,tak se musí smolit pade a kdepak v Ostravě, tam se taky občas vyskytnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 a kdepak v Ostravě, tam se taky občas vyskytnu? Dubina-Hrabůvka ulice Horní a dr.Martínka jsou zatím testovací,ale pry se budou dále rozšiřovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 a kdepak v Ostravě, tam se taky občas vyskytnu? Dubina-Hrabůvka ulice Horní a dr.Martínka jsou zatím testovací,ale pry se budou dále rozšiřovat Horní, to nevím která je, ale ta Dr.Martínka, není to ta jak vede od toho velkého kruháku na tu rychlodráhu na FM? Je rozdělená tramvajovým pásem a je to úsek asi 0,5-1km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 je to fakt na pi*u, s takovou budou v autech za chvíli jednotky, které tě třeba ani rychleji nenechají jet než max. povolenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Horní, to nevím která je, ale ta Dr.Martínka, není to ta jak vede od toho velkého kruháku na tu rychlodráhu na FM? Je rozdělená tramvajovým pásem a je to úsek asi 0,5-1km? jj to je ona (až na tu tramvaj-to je zas ta ul. Horní) a ta Horní je od kruhaku směr centrum a NJ,takže všechny cesty u toho kruhaku jsou posety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Je potřeba si pořídit navi tomtom, stáhnout si POI radary ze stránky www.poi.cz nastavit a jedu. Navi mě včas upozorní. Jakmile se objeví něco nového (radary, semafory) kluci co dělají tyto bezva stránky změny ihned doplní a aktualizují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Já si ale myslím,že než vy radary zmerčíte,jste dávno zaměřeji. Jinak mímo téma.CCa před 30 minuty mě dostali měšťáci,přišel jsem o litr a dva body.Rovinka cca 3km mezi Kopřivnicí a Štramberkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Je to pravda. Co se týče laserových radarů co používá městská policie, tam není úniku. Koho to zajímá, tak odkaz tady: http://www.lavet.cz/files/pdf/192_letak_we...bc3407ac3ef6b46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 jediná rada, nevozit přední spz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 jediná rada, nevozit přední spz Samozrejme ani zadni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) Jinak jeden prubežnej je na evropský ve směru do prahy před mekáčem to začíná a pak u toho autobazaru končí. To už začíná bejt pěknej zásah do soukromí teda když tě někde sledujou kamery a čtou tvou spz a tím tě vlastně mužou i identifikovat. Editováno: 20. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Já si ale myslím,že než vy radary zmerčíte,jste dávno zaměřeji.Jinak mímo téma.CCa před 30 minuty mě dostali měšťáci,přišel jsem o litr a dva body.Rovinka cca 3km mezi Kopřivnicí a Štramberkem. a měšťáci můžou měřit mimo obec? to bych se hádal... a hlavně ze zásady jsem jim nikdy nezastavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Tyto usekace mi pri ceste do NDR navi hlasila na uzemi CR skoro porad, je jich jako maku a bude hure panove... Proto jezdim stale 50km/h a to i na dalnici (radsi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Já si ale myslím,že než vy radary zmerčíte,jste dávno zaměřeji.Jinak mímo téma.CCa před 30 minuty mě dostali měšťáci,přišel jsem o litr a dva body.Rovinka cca 3km mezi Kopřivnicí a Štramberkem. a měšťáci můžou měřit mimo obec? to bych se hádal... a hlavně ze zásady jsem jim nikdy nezastavil. Muzou merit mimo obec,ale v doprovodu statni policie....Tak bych je pekne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 a kdepak v Ostravě, tam se taky občas vyskytnu? Dubina-Hrabůvka ulice Horní a dr.Martínka jsou zatím testovací,ale pry se budou dále rozšiřovat U aaaaček je také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Jinak jeden prubežnej je na evropský ve směru do prahy před mekáčem to začíná a pak u toho autobazaru končí.To už začíná bejt pěknej zásah do soukromí teda když tě někde sledujou kamery a čtou tvou spz a tím tě vlastně mužou i identifikovat. A co jezdit s kuklou na hlavě? To jim pak je fotka k hovnu. Nebo nasadit blond paruku a pomalovat se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Já si ale myslím,že než vy radary zmerčíte,jste dávno zaměřeji.Jinak mímo téma.CCa před 30 minuty mě dostali měšťáci,přišel jsem o litr a dva body.Rovinka cca 3km mezi Kopřivnicí a Štramberkem. a měšťáci můžou měřit mimo obec? to bych se hádal... a hlavně ze zásady jsem jim nikdy nezastavil. Mohou měřit i mimo obec, záleží na jejich místní působnosti a nezapomeň, že obec je pro tebe vymezena značkou začátek - konec obce, ale jinak je to v katastrální mapě, tak proč by si nedali měření 90km/h? Prostě je to na pipinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 mimo obec nemají co dělat a basta fidli. pomalu bych vyhlásil soutěž přeje´d si svýho měšťáka :-) povolenky jsou k mání u mě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 (editace) A co jezdit s kuklou na hlavě? To jim pak je fotka k hovnu. Nebo nasadit blond paruku a pomalovat se Nebo koupit nějakou masku Klauze nebo policejního prezidenta Husáka Jezdím jako prase, ale je mi to fakt líto Editováno: 20. Únor 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 A co jezdit s kuklou na hlavě? To jim pak je fotka k hovnu. Nebo nasadit blond paruku a pomalovat se Ja myslim,ze dneska uz je to jedno,kdo jede s tim autem...vse jde na majitele,ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.