Únor 25, 200718 r děkuju ale pořád nevím, co si myslíte o tom HEAD SHOKu.. Jo a má někdo nalepenou samolepku OCTAVIA CLUBu?
Únor 25, 200718 r Podle značky bych tě třeba já našel hned Jinak můj názor: já osobně nejsem příznivcem lepení čehokoliv na lak auta, takže když už, tak maximálně na sklo. I ten Octavia club by se mi líbil nalepený někde na skle, co třeba zadní "trojůhelník na zadních dveřích nebo zadní okno u Combi? Ale to by bylo fajn, kdyby to bylo zrcadlově otočené, aby to šlo nalepit zevnitř..
Únor 26, 200718 r Právě proto že jsem nechtěl lepit nic na lak jsem si nálepku "Octavia Club" nalepil na boční okno vzadu a nevypadá to nejhůř
Únor 26, 200718 r Hmm, nevyzerá to zle. Možno by ju chcelo posunúť troxu vyššie, ten text je na tom čiernom leme nejaký stratený
Únor 26, 200718 r Máš pravdu, ale když to bylo posunutý výš a dopředu, zdálo se mi to takový "hodně uúprostřed", podle mě celkem stačilo že kontrastní je ta silueta auta ve znaku ale můžu příležitostně zkusit jinou variantu, samolepka myslím nestojí tak moc
Únor 26, 200718 r Dobrý nápad, taky nejsem přívržencem lepení čehokoliv na lak. Na tom okně je to fakt pěkný..ale jak říkám, možná by stálo za úvahu lepit to zevnitř..
Únor 27, 200718 r Podle značky bych tě třeba já našel hned Jinak můj názor: já osobně nejsem příznivcem lepení čehokoliv na lak auta, takže když už, tak maximálně na sklo. I ten Octavia club by se mi líbil nalepený někde na skle, co třeba zadní "trojůhelník na zadních dveřích nebo zadní okno u Combi? Ale to by bylo fajn, kdyby to bylo zrcadlově otočené, aby to šlo nalepit zevnitř.. Hele Jiříku, když jsi takový "detektiv", nemáš náhodou první a (poslední čtyři) čísla na RZ stejná? Já dneska venčil a jednu takovou OII za "okresem" viděl stát na parkovišti :-)
Únor 27, 200718 r Výborně, víc hlav víc nápadů třeba to ještě doladíme! a já si myslím, že by na samolepce nemuselo být "www.octaviaclub.cz"... zbytečný údaj.. a Head Shok asi sundám..
Únor 27, 200718 r muzu nabidnout tisk samolepek jestli by nekdo chtel.Potreboval bych,ale poslat data
Únor 27, 200718 r Autor Koudy dobrá otázka, které by jsi udělal? Ježíši to jsem tomu dal. Teď se strhne palba s náměty na samolepky a ti odpůrci nálepek ........
Únor 27, 200718 r Podle značky bych tě třeba já našel hned Jinak můj názor: já osobně nejsem příznivcem lepení čehokoliv na lak auta, takže když už, tak maximálně na sklo. I ten Octavia club by se mi líbil nalepený někde na skle, co třeba zadní "trojůhelník na zadních dveřích nebo zadní okno u Combi? Ale to by bylo fajn, kdyby to bylo zrcadlově otočené, aby to šlo nalepit zevnitř.. Hele Jiříku, když jsi takový "detektiv", nemáš náhodou první a (poslední čtyři) čísla na RZ stejná? Já dneska venčil a jednu takovou OII za "okresem" viděl stát na parkovišti :-) Ale sluší to, ne?
Únor 27, 200718 r Já bych byl pro klubovou, ale zrcadlově otočenou, aby se dala nalepit na okno zadních dveří..ideálně ten "trojúhelník" a hlavně zevnitř..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.