Vilda Vloženo 20. Únor 2007 Sdílet Vloženo 20. Únor 2007 Ahoj. Mohly by jste mi někdo popsat příznaky natrženého setrvačníku u TDI??? Mam podezdření, jen nevím, jestli diagnostikuji správně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kliste84 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Nejsem si jistý, ale řekl bych, že motor když je v tahu, tak vibruje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Ahoj. Mohly by jste mi někdo popsat příznaky natrženého setrvačníku u TDI??? Mam podezdření, jen nevím, jestli diagnostikuji správně... Tak to mne zajima.....jak se to projevuje a podle ceho to diagnostikujes ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzasim Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Já ho měnil na podzim a příznaky? Na volnoběh bez rychlosti pustíš spojkua zní to jako když naházíž do pračky kamení. Když je motor v tahu nebo brzdí tak byl klid, jen na volno to dělalo hroznej kravál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 předtím než jsem loni měnil olej se mi stalo a bylo to v létě, že po nastartování se ozývalo pořádné klepání z motoru, jako kdyby při každém otočení hřídele něco o něco bouchlo. po chvíli to hned přestalo a od té doby co jsem vyměnil olej to už nedělá. Jinak ze zvědavosti za kolik se dá pořídit setrvačník na OCT I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 to sem si myslel-když je v tahu, tak je klid, když třeba dojíždim na křižovattku, dobržďuju a vyřadim, tak je to jak kdyby se tem motor jakobi chvěl-kope... a občas se mi stane, že při přeřazování, když spojku pouštim, tak to zavybruje, jak kdybych ji pustil moc rychle a ona se chtěla zadusit... nevim. nechám jí žít a uvidim... udělám diagnostiku, jestli tam náhodou není někde nějáká chyba, ale přijde mi to spíš jako nějáka mechanická závada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 to sem si myslel-když je v tahu, tak je klid, když třeba dojíždim na křižovattku, dobržďuju a vyřadim, tak je to jak kdyby se tem motor jakobi chvěl-kope... a občas se mi stane, že při přeřazování, když spojku pouštim, tak to zavybruje, jak kdybych ji pustil moc rychle a ona se chtěla zadusit... nevim. nechám jí žít a uvidim... udělám diagnostiku, jestli tam náhodou není někde nějáká chyba, ale přijde mi to spíš jako nějáka mechanická závada... tak to je urcite setrvak, mel jsem to samy, dobrzdovani krizovatky atd .. po vymene setrvaku klid .. do r.v. 00 s nima byl problem, uz to tu resilo spousta lidi a vsichni meli 97, 98, 99 atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jo to ja vim, taky počítám se setrvákem z nového modela... ale fakt mi není jasny jak u auta, ktery neni čipovany a má najeto 70000km slušná jízdy, žadnej dravec se muže utrhnout... zatim se mi to moc nechce věřit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jo to ja vim, taky počítám se setrvákem z nového modela... ale fakt mi není jasny jak u auta, ktery neni čipovany a má najeto 70000km slušná jízdy, žadnej dravec se muže utrhnout... zatim se mi to moc nechce věřit... tak hod sem potom foto,at to take vidim..dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 22. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 no ono na tom setrváku toho moc nepoznáš vizuelně-je vysipanej vevnitř... ale kdyžtak vyfotim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzasim Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Sehnal jsem jetel asi 40000 km najeto i s přítlačákem a lamelou za 5500,- A co jsem sháněl novej tak 22 tis a replika 16 tis, bylo to do O1 1,9 Tdi 99rv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.