Publikováno Únor 21, 200718 r tak tady si můžete pomlouvat co chcete a jak chcete klidne se i urazejte kdyz to nekomu dela dobre nikdo za to nedostane ban tak vzhuru do toho jakr & amogh
Únor 21, 200718 r novi je vůůůůůlPS: ja jen zkousim jak to funguje ty mi muzes polibit prdeeeeeeeel!!!!! vono to fakt funguje, hned se cejtim lip!!!!
Únor 21, 200718 r HTP je nej kára a zvlášť když je ješte v Junioru tak je to super mega bomba.... YEEESS, HTP RULEZZZZZZ
Únor 21, 200718 r tak tady si můžete pomlouvat co chcete a jak chcete klidne se i urazejte kdyz to nekomu dela dobrenikdo za to nedostane ban zato ted si to rozsvítil založit takové temá . v předchozích tématech se nikdo neurážel ,stejně s i myslím že rozumnej lidem došlo o čem téma názory bylo.
Únor 21, 200718 r ted me tak napadlo, ze tohle je bomba mistnost na honeni prispevku NO hlavně aby si tu někdo nehonil i něco jinýho
Únor 21, 200718 r ted me tak napadlo, ze tohle je bomba mistnost na honeni prispevku NO hlavně aby si tu někdo nehonil i něco jinýho EGO?
Únor 21, 200718 r Autor jinej zpusob jak to vyresit nas s jakrem nena¨pad jestli mate jinej napad tak sem s nim to co ted culda opet predvadi v admin sekci a lamparne taky zadnej megahit neni teda
Únor 21, 200718 r Tak ja si plivnu, vim, ze tady je fakt super banda, ale neskutecne mne SERE, kdyz nekdo vleze do O II sekce a zacne resit Htp motor. Ty vole, dyt ono se to ani snad do nove Octavky nedava a nedokazu si predstavit jak byt ta 1.2 rozhybala to monstrum! Tak ted jen cekam, jak mne nekdo da virtualne pres hubu :-)))) H.
Únor 21, 200718 r PRACE ZASRANA DNESKA JE TO DESNY!!!! sry, potreboval sem si ulevit a kde jinde, nez tady!!!
Únor 21, 200718 r novi37: Naprosto s tebou souhlasim. Prave dneska, a vubec cely unor, je ta prace fakt zasrana!!
Únor 21, 200718 r novi37: Naprosto s tebou souhlasim. Prave dneska, a vubec cely unor, je ta prace fakt zasrana!! sem rad, ze v tom nejsem sam!!
Únor 21, 200718 r Autor Tak ja si plivnu, vim, ze tady je fakt super banda, ale neskutecne mne SERE, kdyz nekdo vleze do O II sekce a zacne resit Htp motor.Ty vole, dyt ono se to ani snad do nove Octavky nedava a nedokazu si predstavit jak byt ta 1.2 rozhybala to monstrum! Tak ted jen cekam, jak mne nekdo da virtualne pres hubu :-)))) H. naprosto s tebou souhlasim a stejne me zas toci kdyz nekdo vleze do tematu kde si kluci resi naky veciohledne svojeho HTP a prijde tam nekdo kdo ma silnejsi auto a zacne jim rikat ze ten jejich motol je mrdka sracka, ze je k hovnu ze to je vysavac apod i kdyz by to tak opravdu bylo tak to jde rict bez urazek bez vulgarit atd
Únor 21, 200718 r jejich motol je mrdka sracka, ze je k hovnu ze to je vysavac apod tak tady je vazne vse povoleno koukam, to je parada!!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.