Přejít na obsah

PLIVÁRNA

amogh

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

ženy za volant doprdlee nepatří!

tak si v klidu jedu ráno jako vždy po stejné ulici. Ulice je vykostkovana a je to samá díra tak jedu pomalu ne... přece nejsem blázen abych si ničil svoji Bejby a již tak zničené tlumiče. Jedu si vklidečku si posloucham radio vyhybam se dírám ...

a najednou v zpětném zrcátku, TOTÁLNĚ nalepená blondýna svinsky svinutá v laguně a myslí si zrovná JÁ jsem dnes vztal z postele proto abych ji zdržoval v cestě!!!! A já nepobíral co vlastně dělá. Po chvilce začala najíždět i vedle mě jenže jelikož je ta ulice sama zatačka a nejde vidět, tak ji tam vždy někdo vjel a ona zajela zpátky. Prostě promiňte mi to ale "PI*A"!!!!!

Pak se rozhodla že už to musí přijít, tak mě začala předjíždět s rukou na klaksonu a plynem na zemi. Koukl jsem se doleva a ona samozřejmě autem nalepena na mě. Tak sem strhl volant doprava abych předešel odření Bejby. a aby ta ču*ka mohla jet dál.

Tak mě nakonec předjela a ulici s 30tkou projela 80+ s tím že jsem ji viděl zajet k Albertu. Takže ta bláznivá bonďatá si prostě jela na svačinku.

Auti se nestalo nic. možná ... našel jsem odřenej po půlce délky zadní nárazník. ale už zablácené takže to už tam asi bylo...

sem nasranej jak sviňa!!!!!

A tak končí příběh jak jedna zlá paní ubližila malému pointfrostovi :prc:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak proč jsi nejel k albertu za ní ;)

rozřezat ji na kousky a narvat ji do kufru !!! to by šlo no :)

sem neslyšel žádnej ťukanec ani skřipání... tak sem se na ni vysral. nejsem ten typ kterej řve přez celé sídliště na nějakou cizi ženskou. ...

ale nasrala mě důstojně ... ted už mě to přešlo.

Škoda ale že takove věci se dějí pořad dokola, my lidi jsme prasata.

Odkaz ke komentáři

Kurva posraný banky co jim v 21století tak dlouho trvá při platbě přez internet do jiné banky???? Čuráci nás akorád furt ojebávají.

:aggressive:

jj přesně tak!! mě nedavno pěkně nasralo když jsem si uvědomil že jim davam na učet prachy a oni mi je akorat berou za ty svoje zasrane poplatky .. za rok okolo litřiku ... zmrdi!

Odkaz ke komentáři

tak mi příjde něco drobet divné. Malej spolknul nějakou plastovou část hračky té naší starší dcery, nejdřív se dusil, pak plival krev. Jeli jsme na pohotovost, zaplatil jsem 90,-. Poslali nás po prvotním vyšetření na dětské a tam chtěli zase 90,-. Tak sice nemám nic proti poplatkům, ale ne že v jeden den a s jednou věcí to zaplatím víc krát. Nejsem si jistej, ale řekl bych, že daná nemocnice možná vybírá poplatky neoprávněně? Každopádně je trošku divné, že během 1,5 hodiny s jedním problémem zaplatím poplatek 2x. Nakonec k těm 180,- ještě vjezd do nemocnice 20,-. No jestli je to takhle, tak to je pak lepší nechat přijet záchranku.

Zaplatit poplatek jednou, to beru, ale aby si mně doktoři přehazovali, a každej si pak řekl o poplatek s tím, že tam s tím doktorem předtím nemá nic společného(v jedné nemocnici), tak to je trošku ujeté. To by mně zajímalo, jak to teda vlastně je? To si tě pak můžou mezi sebou posílat, každej se ti koukne do krku, vybere 90,- a pošle tě k dalšímu,...

Odkaz ke komentáři

Ja bych reagoval stejne, kdo ma dite a byl s nim parkrat nekde na pohotovosti, vi, ze je to fakt k nasrani, k nam se vsak zachovali jinak, chteli 2x poplatek za stejnou vec, ale ten 2. nam pak v hlavni budove nekde kde delaji reklamace a vratky vratili, ze by to bylo nehorazne vybirat za jednu vec v jednu chvili 2x90,- a poplatek za vjezd pokud nejsi dele nez hodinu FREE!

Odkaz ke komentáři

no tak tady mi něco říká, že je to proti zdravému rozumu, protože to nic nereguluje a vlastně nemáš na výběr, když si tě mezi sebou přehazují. Naštěstí to u nás dopadlo dobře, malej to nevdechnul, ale jen spolknul a škráblo ho to v krku, tak proto ta krev. Už to i vykadil. No ale šok to byl pěknej. Mimochodem, ve stejným tejdnu byla žena na pohotovosti i s dcerou, ta si zase pro změnu roztrhla bradu a byla na šití. No a za dvojitej regulační poplatek jí to přišil tak, že druhej den se steh rozvázal :wacko:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...