krysarr Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Dneska teda ráno byl na autě jinováč a bylo -1, ale přez den je teplo slušný a ty zimáky už hučej. kua už se teším Jj, rano bylo zabileno, ale odpoledne +14C, uz mi na tech zimnich bylo neprijemne, a diky letosni zime je dojezdim jeste tu pristi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 dnes udělaná stk na zimákách a alou na letní 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 Já ještě počkám Vysočina je sviňa tady člověk nikdy neví...!! Navíc stejně jestě nemám co nazout letní gumy šly na podzim kakat a nové jsou ve stádiu výběru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 6. Březen 2007 Sdílet Vloženo 6. Březen 2007 (editace) já přezouval dnes, podle mě jestli bude sněžit tak vyloženě na horách a hřebenech hor. v nížině netřeba ničit zimní pneu. mizel mi vzorek před očima tak jsem neváhal..... Editováno: 6. Březen 2007, autor: Píďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 tak ja uz mam prezuto tak snad padat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Já ještě počkám Vysočina je sviňa tady člověk nikdy neví...!! Tak tak, v Po ráno bylo -2°C... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Já ještě počkám Vysočina je sviňa tady člověk nikdy neví...!! Tak tak, v Po ráno bylo -2°C... tady uz je ale pres den 15 stupnu coz je moooc...doufam ze na besidce nenapadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Já ještě počkám Vysočina je sviňa tady člověk nikdy neví...!! Tak tak, v Po ráno bylo -2°C... Ja uz jsem to minuly ctvrtek risknul a prezul...a to ty gumy co tam mam, maji snad 2mm :-) jedem na skolu smyku, tak se pripravuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Momentalne tu mam +17,1C, preju prijemnou jizdu na zimnich gumach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Momentalne tu mam +17,1C, preju prijemnou jizdu na zimnich gumach Však ony to vydrží a o víkendu taky nejspíš přezuju, i když ráno pořád nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Momentalne tu mam +17,1C, preju prijemnou jizdu na zimnich gumach Však ony to vydrží a o víkendu taky nejspíš přezuju, i když ráno pořád nic moc. jj tady je rano taky kolem nuly ale padat uz urcite nebude tak ze myslim ze je pravej cas prezout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Momentalne tu mam +17,1C, preju prijemnou jizdu na zimnich gumach Však ony to vydrží a o víkendu taky nejspíš přezuju, i když ráno pořád nic moc. jj tady je rano taky kolem nuly ale padat uz urcite nebude tak ze myslim ze je pravej cas prezout No správná teplota je plus 7, ale v sobotu se chystám na minisraz do Bechyně, takže kvůli tomu přezuju, jinak bych ještě vydržel, myslím, že nás počasí ještě může solidně překvapit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Momentalne tu mam +17,1C, preju prijemnou jizdu na zimnich gumach Však ony to vydrží a o víkendu taky nejspíš přezuju, i když ráno pořád nic moc. jj tady je rano taky kolem nuly ale padat uz urcite nebude tak ze myslim ze je pravej cas prezout No správná teplota je plus 7, ale v sobotu se chystám na minisraz do Bechyně, takže kvůli tomu přezuju, jinak bych ještě vydržel, myslím, že nás počasí ještě může solidně překvapit... tomu uz neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Krucipísek lidi, já mám takový blbý pocit, že není května beze sněhu. Doufám, že nemám pravdu, když už v pátek přezuju na léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak od neděle má zase sněžit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak od neděle má zase sněžit... nestras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak od neděle má zase sněžit... nestras No ja taky doufam, ze uz neeeeeee :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak od neděle má zase sněžit... nestras No ja taky doufam, ze uz neeeeeee :-( Vůbec bych se nedivil, je fakt ještě dost brzo, i když zima byla spíš nezima Dám letňáky na mini sraz do Bech a pak možná zpět zimní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak od neděle má zase sněžit... nestras No ja taky doufam, ze uz neeeeeee :-( Vůbec bych se nedivil, je fakt ještě dost brzo, i když zima byla spíš nezima Dám letňáky na mini sraz do Bech a pak možná zpět zimní.. Neblázni venku je 14°C A včera bylo 18° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak už mám konečně co obout takže zítra v jednu tam jdou!!! Když něco tak máme doma ještě dvě auta na zimních!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak od neděle má zase sněžit... nestras No ja taky doufam, ze uz neeeeeee :-( Vůbec bych se nedivil, je fakt ještě dost brzo, i když zima byla spíš nezima Dám letňáky na mini sraz do Bech a pak možná zpět zimní.. Neblázni venku je 14°C A včera bylo 18° Coo by nemohlo, treba i koncem dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Neblázni venku je 14°C A včera bylo 18° Njn, ale to je přes den na sluníčku, ale po ránu nebo navečer, což jezdím většinou...no uvídíme jak to bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Neblázni venku je 14°C A včera bylo 18° Njn, ale to je přes den na sluníčku, ale po ránu nebo navečer, což jezdím většinou...no uvídíme jak to bude vypadat. No večer musíš bejt opatrnější ale na palubním PC máš teplotu takže víš jak máš jet. Na zimákach v takovým vedru je to taky nebezpečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) No večer musíš bejt opatrnější ale na palubním PC máš teplotu takže víš jak máš jet. Na zimákach v takovým vedru je to taky nebezpečné. Vedro vypadá jinak, a na měkké směsi se přece udržíš líp, akorát se víc ojíždí. Pal. PC mě nezachrání, leda bych pak odstavil auto když bude pod sedm, ne? PS: A navíc letňáky mám 225/40 a s takovou šířkou bych nechtěl zamrzlou kaluž potkat, i těch 205 na zimákách je dost... Editováno: 14. Březen 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 (editace) No večer musíš bejt opatrnější ale na palubním PC máš teplotu takže víš jak máš jet. Na zimákach v takovým vedru je to taky nebezpečné. Vedro vypadá jinak, a na měkké směsi se přece udržíš líp, akorát se víc ojíždí. Pal. PC mě nezachrání, leda bych pak odstavil auto když bude pod sedm, ne? PS: A navíc letňáky mám 225/40 a s takovou šířkou bych nechtěl zamrzlou kaluž potkat, i těch 205 na zimákách je dost... Nemyslel jsem odstavit auto, ale spíš přizpůsobit jízdu stavu vozovky. Ale je fakt, že teď je to na hraně myslím že obě varianty jsou "správné" jak letní tak zimní. Ale přezovat zase na zimní je myslím zbytečnost. Zamrzlá kaluž to je svina i na zimákách. Editováno: 14. Březen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.