Přejít na obsah

Zima skončila?

zabiak

Doporučené příspěvky

Momentalne tu mam +17,1C, preju prijemnou jizdu na zimnich gumach  :D

Však ony to vydrží a o víkendu taky nejspíš přezuju, i když ráno pořád nic moc.

jj tady je rano taky kolem nuly ale padat uz urcite nebude tak ze myslim ze je pravej cas prezout ;)

No správná teplota je plus 7, ale v sobotu se chystám na minisraz do Bechyně, takže kvůli tomu přezuju, jinak bych ještě vydržel, myslím, že nás počasí ještě může solidně překvapit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Momentalne tu mam +17,1C, preju prijemnou jizdu na zimnich gumach  :D

Však ony to vydrží a o víkendu taky nejspíš přezuju, i když ráno pořád nic moc.

jj tady je rano taky kolem nuly ale padat uz urcite nebude tak ze myslim ze je pravej cas prezout ;)

No správná teplota je plus 7, ale v sobotu se chystám na minisraz do Bechyně, takže kvůli tomu přezuju, jinak bych ještě vydržel, myslím, že nás počasí ještě může solidně překvapit...

tomu uz neverim ;)

Odkaz ke komentáři

Tak od neděle má zase sněžit... lol

nestras ;)

No ja taky doufam, ze uz neeeeeee :-(

Vůbec bych se nedivil, je fakt ještě dost brzo, i když zima byla spíš nezima :p

Dám letňáky na mini sraz do Bech a pak možná zpět zimní..

Neblázni venku je 14°C :D A včera bylo 18° lol

Odkaz ke komentáři

Tak od neděle má zase sněžit... lol

nestras ;)

No ja taky doufam, ze uz neeeeeee :-(

Vůbec bych se nedivil, je fakt ještě dost brzo, i když zima byla spíš nezima :p

Dám letňáky na mini sraz do Bech a pak možná zpět zimní..

Neblázni venku je 14°C :D A včera bylo 18° lol

Coo by nemohlo, treba i koncem dubna

post-31-1173885027_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Neblázni venku je 14°C :D A včera bylo 18°  lol

Njn, ale to je přes den na sluníčku, ale po ránu nebo navečer, což jezdím většinou...no uvídíme jak to bude vypadat.

No večer musíš bejt opatrnější ale na palubním PC máš teplotu takže víš jak máš jet. Na zimákach v takovým vedru je to taky nebezpečné.

Odkaz ke komentáři

No večer musíš bejt opatrnější ale na palubním PC máš teplotu takže víš jak máš jet. Na zimákach v takovým vedru je to taky nebezpečné.

Vedro vypadá jinak, a na měkké směsi se přece udržíš líp, akorát se víc ojíždí. Pal. PC mě nezachrání, leda bych pak odstavil auto když bude pod sedm, ne?

PS: A navíc letňáky mám 225/40 a s takovou šířkou bych nechtěl zamrzlou kaluž potkat, i těch 205 na zimákách je dost...

Editováno: , autor: mischicka
Odkaz ke komentáři

Vedro vypadá jinak, a na měkké směsi se přece udržíš líp, akorát se víc ojíždí. Pal. PC mě nezachrání, leda bych pak odstavil auto když bude pod sedm, ne?

PS: A navíc letňáky mám 225/40 a s takovou šířkou bych nechtěl zamrzlou kaluž potkat, i těch 205 na zimákách je dost...

Nemyslel jsem odstavit auto, ale spíš přizpůsobit jízdu stavu vozovky. Ale je fakt, že teď je to na hraně myslím že obě varianty jsou "správné" jak letní tak zimní. Ale přezovat zase na zimní je myslím zbytečnost. Zamrzlá kaluž to je svina i na zimákách. -_-

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...