Palo Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 v Praze taky sněží ať žijí šikulky co měnili gumy No aby ses neposral, já tedy teď čumím z okna a je tam mokro, je 22:46 a Vršovice=mokro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ze bych letos poprvy moh na smyky? to bych si musel asi privstat, nez se to rozpusti Je tam hovno, jen mokro a už jsem viděl sypače jak to cpou na silnici Tak že žádné smyky, jedině na asfaltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Museji trochu snizit tu zasobu soli. Tady, o kousek vys, jsou jiz auta bila, 1°C, ulice zatim cerne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 Ze bych letos poprvy moh na smyky? to bych si musel asi privstat, nez se to rozpusti Mrkni z okna a narid si budika Myslim ze se po ranu vyradis. Prosim az po 05:30 No teplota utesene klesa, ale zatim to porad nedrzi Ale na tech letnich to bude sranda, no uvidime, dam ho na 6 a treba bude proc vyrazit, do ranni kalamity uz pak nema cenu jezdit, to zas bude vesely, jestli napadne vic jak 0,1cm snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 brrr, to je hnus. Nemám tu bílou sračku rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 u nas pada fest ale vse jde hned dolu tak ze zustavam klidny...ale zitra vecer musim na sever tak doufam ze tam bude klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 brrr, to je hnus. Nemám tu bílou sračku rád Mnojono... sníh napadne, vždycky když to nejmíň potřebujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) v Praze taky sněží ať žijí šikulky co měnili gumy No aby ses neposral, já tedy teď čumím z okna a je tam mokro, je 22:46 a Vršovice=mokro Je 1:51 a porad je jenom mokro, i kdyz se porad sype. Porad sem rad, ze mam vymeneno a uz se skoro 14 dni vozim, misto smudlani na zimakach Praha je hrozne specificka, sem na kraji a snih drzi mimo asfalt, o 2 km dal uz bude drzet, normalka Kazdopadne si budik na rano nedam, nema to cenu, bych musel jet 20km za Prahu, je uz z toho minulyho tejdne rozehrata zeme. Sem 3 dny chodil v letnich hadrech... Editováno: 21. Březen 2007, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 My to zde vime, a nekteri se i tesi Ja hrozne, jako vzdycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Praha - Kousek od JM - snih az do 7-meho patra - 3:17h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak panove...prave jsem se vratil ze sluzebky (je 21.3.2007 6:45) ze Zebraku (mezi Prahou a Plzni)...vyjizdel jsem 20.3.2007 v 19:00...mezitim asi 3 hodinovy spanek na D1 v aute...par cigaret na rychlem pruhu...prislo me, ze D1 byla v noci odstavne parkoviste kamoinu... :-( A ted se prave chystam na kute... Jen statisticky vzato...210km za 11,5 hodiny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Ja doma v teplicku - venku bílo - ale nad nulou - vychodni Cechy okres Náchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 u nas sice padal celou noc ale nic z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Já jel včera ze Slušovic a myslel jsem, že budu nocovat v autě. Na vysočině katastrofa. Mezi H.B a G.Jeníkovem komplet zafoukáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak v Boleslavi naštěstí nic, ale na Proseku jsem služebáka ometal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak v Boleslavi naštěstí nic, ale na Proseku jsem služebáka ometal Praha Holešovice - ničehož nic... v noci tu chcalo a něco se tu vylilo, ale Vltava to nebyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak v Boleslavi naštěstí nic, ale na Proseku jsem služebáka ometal Praha Holešovice - ničehož nic... v noci tu chcalo a něco se tu vylilo, ale Vltava to nebyla ja taky hlidkuji v Holesovicich ale v noci tady chcal tak max. Bobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 u nas sice padal celou noc ale nic z toho Taky tak, sem se tesil zbytecne, kuadrat Asi budu muset na D1 mezi 100-140km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 u nas sice padal celou noc ale nic z toho Taky tak, sem se tesil zbytecne, kuadrat Asi budu muset na D1 mezi 100-140km ted brecis a kdyz se konala drift party v mimoni tak si byl kde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 Tak v Boleslavi naštěstí nic, ale na Proseku jsem služebáka ometal Praha Holešovice - ničehož nic... v noci tu chcalo a něco se tu vylilo, ale Vltava to nebyla ja taky hlidkuji v Holesovicich ale v noci tady chcal tak max. Bobik tak to taky proběhlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 tak to taky proběhlo tak to vidis jak te hlidam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 update Bechyně, aneb v bedně kalamita a tady obleva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 update Bechyně, aneb v bedně kalamita a tady obleva No co sem tak videl po netu, tak ta kalamita byla opravdu akorat na Vysocine a pak kolem Ostravy, jinak asi nula nula prd, zase delali predem a pri tom z komara vem-blouda. Ted zase v TV strasej, ze napadne do zitrka v nizinach 10cm, na horach az dalsich 20 cm snehu. Okurkova sezona uz je fakt celorocne Btw na ty fotce to vypada, jak kdyz se tam kradlo ci co, samej mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 na Vysočině o5 sněží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 na Vysočině o5 sněží Jižní Čechy, Bechyně, taky, celkem hustě, před 20 minutama začalo a stále sype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.