sarejhavli Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Prosím o radu, jak lze vyjmout orig. autorádio MS 411 z čelního panelu. Koupil jsem ho s Octavkou ale bez vytahováků a moje dosavadní pokusy jaksi selhaly. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Je to jednoduché. Do každé díry co je v rohu čelního panelu strč drát, hlavně musí být co nejsilnějí, aby tam šel na těsno. Pořádně ho tam zaraž, neboj se přitlačit, má to doraz. Ty dráty odjistí pojistky a pak budeš muset např. šroubováčkem nebo nošem rádio vypáčit ven. Trochu povyleze, pak ho už chytneš prstama a je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Prosím o radu, jak lze vyjmout orig. autorádio MS 411 z čelního panelu. Koupil jsem ho s Octavkou ale bez vytahováků a moje dosavadní pokusy jaksi selhaly. Dík nevim sice jaky mas typ palubky..ale ja zadny draty nepouzival.V zadu,kdyz sahnes dolu za palubku je tam dira..dosahnes na ovladaci prvky klimy a o neco vys je dira ze ktere trci kabely na repro,,,toudletou dirou zkus dosahnout na radio a zkousej ho pomalu vytlacovat ven...taky se mi nedarilo ho vyndat..ruzne jsem se s tim s..l, nakonec se to vyresilo timhletim zpusobem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tam jde jen o to, že to rádio je postranách ve čtyřech bodech zajištěné takovými plechovými jazýčky, a ty odjistíš těmi dráty, které strčíš do rohů čelního panelu rádia. Jazýčky se odkloní a pak se rádio jen vysune. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Díky za radu, jdu to zkusit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Tak jsem to zkusil a nějak to nejde . Mám Oct. model 2001 a žádná díra za přístrojovkou není, alespoň ne tak velká, abych dosáhl na rádio ( i když jsem oddělal spodní kryt u spolujezdce). Dráty už jsem zkoušel dřív a taky nic. Pak mi někdo poradil abych na drátech na konci vybrousil kuličky... což jsem udělal a výsledek... radio stále drží a měl jsem velký hoňky ty dráty vyndat jelikož se tam zasekly. Má ještě někdo, prosím, nějakou zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Hurá , tak už je venku.... . Teď mám ještě jeden dotaz, chtěl bych zprovoznit na tomto rádiu vstup AUX ( připojit přehrávač MP3). Může mi někdo poradit, na co jsou jednotlivé piny na zadní straně rádia ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Hurá , tak už je venku.... . Teď mám ještě jeden dotaz, chtěl bych zprovoznit na tomto rádiu vstup AUX ( připojit přehrávač MP3). Může mi někdo poradit, na co jsou jednotlivé piny na zadní straně rádia ? Nyni je to uz 100% autohifi a je to tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sarejhavli Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Hurá , tak už je venku.... . Teď mám ještě jeden dotaz, chtěl bych zprovoznit na tomto rádiu vstup AUX ( připojit přehrávač MP3). Může mi někdo poradit, na co jsou jednotlivé piny na zadní straně rádia ? Nyni je to uz 100% autohifi a je to tam! A máš klid...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.