Gil Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Podle mě se vyplatí po určité době pojistku zrušit a uzavřít novou na nižší pojistnou částku za nižší cenu. jak píše Fugas. Vyplatí se zhruba každé dva roky pojistku předělat. Čím vyšší pořizovací hodnota tím větší úspora u změněné pojistky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 fakt amortizaci ?to se mi nejak nezda.... ze by to bylo nekde v tech mini podminkach ktere ti daji podepsat fontem pisma 4 ? protoze ja ziju porad v domeni kdyz sem si nechal auto pojistit na nejakou fixni sumu a platim uz par let stejne pojistne v ctvrletnich splatkach tak by melo byt snad jedno kolik je realizacni hodnota auta dneska snad ? jako moc se v tom nevyznam tak kazda rada dobra....protoze nekdy delam takove veci ze nechavam auto odemcene a tak kdyz je pojistene Je to tak - vem si příklad: koupíš si auto za 300tKč, budeš platit pojistku a to 4 letech bude tržní hodnota vozu 150tKč. Kdyby si pojišťovna neodečítala amortizaci, tak by vychcaná část národa brzy přišla na to, že by se jim vyplatilo si auto nechat "ukrást" a dostat tak 300tKč (mínus spoluúčast), než to auto vrazit do bazaru a dostat jenom 150tKč. Takže by pojišťovny těžce prodělávali. Podle mě se vyplatí po určité době pojistku zrušit a uzavřít novou na nižší pojistnou částku za nižší cenu. Jinak k tomu odemčenému autu - pokud ti ukradnou auto, které bylo nezamčené, tak ti pojišťovna nedá ani korunu - otázka ovšem je, jak by ti dokázali, že nebylo zamčené. Dobre vedet, ale jsou to prece jenom trosku hovadka v tech pojistovnach .))popravde ze by mi nekdo neco vypravel o nejakych amortizacich to ani hovno, sice uz je to davno , a nemusim si vsecko pamatovat ale i tak .)v pondeli tam nabehnu at kapnou bozskou ....sice se mi asi vysmejete ze sem debil, ale ja v dobre vire caluju 16 k rocne ze mi pojistovna v pripade kradeze zacaluje moje auti ktere ma dneska hodnotu cca 150 k mozna min, a pritom se tesim z toho ze dostanu vic .))hold jsem vul.... jinak k tomu odemykani, ne ze bych to delal schvalne ale proste nekdy prejdu k baraku tak vystaveny vecer ze proste taham tolik veci z auta a zapomenu zamknout a rano odemykam a auto se teprve zamyka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 fakt amortizaci ?to se mi nejak nezda.... ze by to bylo nekde v tech mini podminkach ktere ti daji podepsat fontem pisma 4 ? protoze ja ziju porad v domeni kdyz sem si nechal auto pojistit na nejakou fixni sumu a platim uz par let stejne pojistne v ctvrletnich splatkach tak by melo byt snad jedno kolik je realizacni hodnota auta dneska snad ? jako moc se v tom nevyznam tak kazda rada dobra....protoze nekdy delam takove veci ze nechavam auto odemcene a tak kdyz je pojistene Je to tak - vem si příklad: koupíš si auto za 300tKč, budeš platit pojistku a to 4 letech bude tržní hodnota vozu 150tKč. Kdyby si pojišťovna neodečítala amortizaci, tak by vychcaná část národa brzy přišla na to, že by se jim vyplatilo si auto nechat "ukrást" a dostat tak 300tKč (mínus spoluúčast), než to auto vrazit do bazaru a dostat jenom 150tKč. Takže by pojišťovny těžce prodělávali. Podle mě se vyplatí po určité době pojistku zrušit a uzavřít novou na nižší pojistnou částku za nižší cenu. Jinak k tomu odemčenému autu - pokud ti ukradnou auto, které bylo nezamčené, tak ti pojišťovna nedá ani korunu - otázka ovšem je, jak by ti dokázali, že nebylo zamčené. mě spíš vadí, že to nejde opačně, platit pořád pojistku za nové a když je problém, tak plnění jako za nové auto - bez odečtů apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casey Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 nebo by bylo dobrý, kdyby se pojistka automaticky snižovala... Ale to by zisky pojišťoven asi hodně klesly. Takhle mají business založený na nevědomosti, nebo lenosti (měnit každý rok/dva pojistnou smlouvu) :-) A pokud by někdo takový nápad měl a chtěl měnit pojistku, tak spoustu z nich zase odpálí větou: "To ale přijdete o bonus, když budete chtít udělat novou pojistku" :-) PS: pojdmě si založit pojišťovnu :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Osobně si leptám na skla VINko a dávám zamykání zpátečky od constructu. (leptání cca 600,- a construct do 4000,-) ..Každej zloděj radši vezme auto vedle, který nemá nic na oknech.. a při prodeji je to plusem, ,,ty mikrotečky jsou blbost, nikdo to nikdy hledat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 dám si tam VIN kod, souhlasím že mikrotečky jsou asi nanic, jinak mam ještě defend lock. mimochodem co víte o tekutém dusíku a uzamykání řadicí páky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 mimochodem co víte o tekutém dusíku a uzamykání řadicí páky? dusík byla první fáze než čórkaři přešli na druhou podstatně jednodušší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 A ta druhá, jednoduchší fáze je ............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 26. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 mimochodem co víte o tekutém dusíku a uzamykání řadicí páky? dusík byla první fáze než čórkaři přešli na druhou podstatně jednodušší nenapínej prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 Tady se to řešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 26. Únor 2007 Sdílet Vloženo 26. Únor 2007 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 27. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 tak to jsou smutná videa... to se dá dělat se všemi Defendlocky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 (editace) jedna z firem, která tyto věci provádí je CEBIA www.cebia.cz, do konce února mají 50% slevu na pískování skel. V nabídce mají i mikrotečky - AUTODOT. Nevím, jestli to pomůže, ale já jsem si nechal pískovat okna i nastříkat mikrotečky, raději více, než méně. Tak Cebie už má tu slevovou akci, jak pozoruji, déle než rok, akorát to vždy aktuálně posunou o jeden měsíc, takže netřeba spěchat.. tak tak, unor skoncil a akce uz je prodlouzena do konce brezna, sada autovin i mikrotecky uz dosly, az bude tepleji hned du strikat mikrotecky jsou asi naprd, ale kdyz ja mam rad ty novy technologie tak proc je nedoprat i auticku, za tu cenu.. Editováno: 7. Březen 2007, autor: soviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ado1973 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Zdravim Vas, Co sa tyka defendlocku, musim povedat nepomohol ani trochu. Manzelka zaparkovala pred barakom, zamkla rano pozera a auto v .... Uz mi len s placom volala do prace ze jej ukradli oktavku. Auto sme mali poistene v Cesk poistovni sloven, a ti nam za jeden a pol rocne auto vyplatili 48 percent kupnej ceny. Tomuto hovorim zlode.... Auto som mal poistene komplet> kradez, zivel aj havar a aj tak 250 tis v prdeli. Potom sa pytam kto je horsi darebak poist. alebo ty co mi ho ukradli? Tiez rozmyslam ako zabezpecit dalsie auto. Satelit stoji 30tis +500 mesacne ale pomoze to na 100 percent? Asi nie. Ado.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 Zdravim Vas,Co sa tyka defendlocku, musim povedat nepomohol ani trochu. Manzelka zaparkovala pred barakom, zamkla rano pozera a auto v .... Uz mi len s placom volala do prace ze jej ukradli oktavku. Auto sme mali poistene v Cesk poistovni sloven, a ti nam za jeden a pol rocne auto vyplatili 48 percent kupnej ceny. Tomuto hovorim zlode.... Auto som mal poistene komplet> kradez, zivel aj havar a aj tak 250 tis v prdeli. Potom sa pytam kto je horsi darebak poist. alebo ty co mi ho ukradli? Tiez rozmyslam ako zabezpecit dalsie auto. Satelit stoji 30tis +500 mesacne ale pomoze to na 100 percent? Asi nie. Ado.... ja idem do tohoto len musim este setrit ZEDERLOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlustechnykus Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 NEchci rejpat, ale dle vety Zamykanie a odomykanie len otočením kľúča (minimálne zdržanie) soudim ze to ma hodnotu asi jako zamikani zpatecky, ktere vam odemcou tzv bumping klicem (jestli si dobre pamatuju). Jediny plus bych asi videl, ze kdyz si toho nekdo vsimne tak veme auto vedle Bohuzel si asi musime pripustit, ze kdyz se nekomu auto zalibi, tak s nim proste odjede i kdyby jsme tam meli skovanyho hada nebo manzelku. Asi bych se navic bal, ze do toho vleze smazka, ktera bude flustrovana z toho, ze je blba na to, aby ukradla auto, mi tam zkur*i vse na co prijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 našel jsem další věc... http://www.htcarsystem.cz/new/index.php?akce=safeplus Jedná se o mechanické zajištění vložek zámků předních dveří pro vozidla Škoda Octavia, Fabia a Superb a dále pro vozy koncernu Volkswagen, používající stejný typ kliky jako Octavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Zloději jsou parchanti. Pokud je na autě centrál, tak jak zapačí nějakým páčidlem a pootočí zámkem o kousek, což pootočí, tak cvak a je odemčíno na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Zloději jsou parchanti. Pokud je na autě centrál, tak jak zapačí nějakým páčidlem a pootočí zámkem o kousek, což pootočí, tak cvak a je odemčíno na 100% no to mě asi neuklidnilo, ale podnikám kroky abych jim to ztížil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 jak ty tak i kasko máte vodafone, odepiš za 12 kč, ale na co je volání z mobilu, který je už pryč z parkoviště.. šel jsem dál.. zvolil jsem jiného operátora.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Kdysi platilo, že aspoň pískování nebo leptání skel odradí a zloděj půjde o kousek vedle ale.... Dneska kradou kapoty, kola, antény, ap... Hlavně nemýt, nevoskovat, ojet klíčem kolem dokola, urychlit korozi lemů a 5tých dveří, nepřelešťovat přední světlomety a jezdit s praským čelním sklem. Takové auto Ti nikdo nečorne !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Zdravim Vas,Co sa tyka defendlocku, musim povedat nepomohol ani trochu. Manzelka zaparkovala pred barakom, zamkla rano pozera a auto v .... Uz mi len s placom volala do prace ze jej ukradli oktavku. Auto sme mali poistene v Cesk poistovni sloven, a ti nam za jeden a pol rocne auto vyplatili 48 percent kupnej ceny. Tomuto hovorim zlode.... Auto som mal poistene komplet> kradez, zivel aj havar a aj tak 250 tis v prdeli. Potom sa pytam kto je horsi darebak poist. alebo ty co mi ho ukradli? Tiez rozmyslam ako zabezpecit dalsie auto. Satelit stoji 30tis +500 mesacne ale pomoze to na 100 percent? Asi nie. Ado.... mám zkušenosti s Sherlockem a funguje skvěle, dokonce po zvednutí na heveru při seřizování geošky - do minuty telefon od operátorky, jestli je auto tam kde má být a nikdo s ním nemanipuluje, protože se zapomělo na odblokování, mohu jen doporučit, jsou dvě ceny pro ČR a pro Evropu - určitě dostaneš slevu na pojistce, pokud si ji vůbec na krádež dáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 16. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Kdysi platilo, že aspoň pískování nebo leptání skel odradí a zloděj půjde o kousek vedle ale.... Dneska kradou kapoty, kola, antény, ap... Hlavně nemýt, nevoskovat, ojet klíčem kolem dokola, urychlit korozi lemů a 5tých dveří, nepřelešťovat přední světlomety a jezdit s praským čelním sklem. Takové auto Ti nikdo nečorne !!! popravdě řečeno, taky se těším až auto nebude lumpy přitahovat... ale máme tu konečně tu Fabii II, ))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Kruci tak jste mě tady zviklali, že jsem se na středu objednal na pískování oken k firme J - ALARM tak jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 19. Březen 2007 Sdílet Vloženo 19. Březen 2007 Děláš dobře Alpako. Těm zlodějským parchantům je třeba pořád znesnadňovat cestu Příjde doba, kdy zas začnou krást čelní skla kvůli dálniční známce, jak před x lety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.