Jirkasss V//RS Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Včera jsme se s kamarádem svezli v ORS, kde měl tento podvozek (viz. odkaz) a když jel cca v 90 kruháč za Hradcem směr Praha a auto se ani nepohnulo, hned, že do tohoto musím jít taky Nemá chybu! Máte-li někdo zkušenosti právě s tímto podvozkem, pište. http://www.hpsporting.cz/sporting.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 mám ho a super!!!jak píšeš auto se nehne nikam kam nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 mám ho a super!!!jak píšeš auto se nehne nikam kam nemá Super, jdu do toho, to fakt nemělo chybu, kdo nezkusí neuvěří!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 KW variante 2 FOREVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 KW variante 2 FOREVER to už je ofšem jiná cenová hladina já šel do HP, fabriku mám za rohem, kdykoli tam s problémem(třeba i repasí mužu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZ_Mike Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 KW variante 2 FOREVER to už je ofšem jiná cenová hladina já šel do HP, fabriku mám za rohem, kdykoli tam s problémem(třeba i repasí mužu ) to je jasný, když jsi spokojenej není co řešit. Jsem si chtěl jen rýpnout samozřemně cena je trošku jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 (editace) Jestli ti to pomůže v rozhodování (ale asi už jsi se rozhodl) Mám jen pružiny HPsporting v kombinaci se sériovými tlumiči -30/-30 a naprostá spokojenost. viz stránky o autě po kliknutí na proužek v podpisu. Editováno: 23. Únor 2007, autor: alpako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICS Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 ahoj,no a jak je to s tvrdosti?je to taky znat vic kdyz se najede na nejaky ten srumec na silnici,coz je u nas pomalu v kuse ,Taky o nich premyslim jen nevim jestli to mam dat dolu,nejspis to pak bude pekne odnaset veskery podvozek,ulozeni cepy atd,jelikoz ty rany asi tomu dobro delat nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 podvozek ztvrdne, to je jasný.., já mám najeto 106tis km(podv.HP sporting+9x16 pneu 215/40) a měnil jsem akorát kosti, silenbloky ramen a axiál ložisko, teď sem ještě dával silnější stabilizátor(to už jen tak sprdele ) jsem spokojenej, kdybych chtel měkkou houpačku, nechám serii.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 jelikoz jsem take vlastnikem sportovniho podvozku od SUPERSPORTU .. snizeni -55 mm .. tak muzu potvrdit,ze podvozek je to opravdu tvrdy,ale presne jak rika Klaca pokud do toho jdes tak s tim musis pocitat .. jako nekdy me to sejri,ale pak prevladne ten lepsi pocit - jizdi vlastnosti a podobne .. nehlede na vizualni efekt ...... P.S. pred sport. podvozkem jsem jezdil skoro rok a pul na pruzinach V-MAXX se snizenim -35 mm .. a menil jsem za tu dobu pouze kosti stabiku ,ale to je neduh vsech fabii at na serii nebo sport. podvozku nebo pruzinach ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.