Přejít na obsah

Stavitelný podvozek HP sporting

Jirkasss V//RS

Doporučené příspěvky

KW variante 2 FOREVER  :p  -_-  :p

to už je ofšem jiná cenová hladina ;):palec2:

já šel do HP, fabriku mám za rohem, kdykoli tam s problémem(třeba i repasí mužu ;) )

to je jasný, když jsi spokojenej není co řešit. :palec2:

Jsem si chtěl jen rýpnout :blbec::t samozřemně cena je trošku jinde

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli ti to pomůže v rozhodování (ale asi už jsi se rozhodl)

Mám jen pružiny HPsporting v kombinaci se sériovými tlumiči -30/-30 a naprostá spokojenost. :palec2:

viz stránky o autě po kliknutí na proužek v podpisu.

Editováno: , autor: alpako
Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

ahoj,no a jak je to s tvrdosti?je to taky znat vic kdyz se najede na nejaky ten srumec na silnici,coz je u nas pomalu v kuse :D,Taky o nich premyslim jen nevim jestli to mam dat dolu,nejspis to pak bude pekne odnaset veskery podvozek,ulozeni cepy atd,jelikoz ty rany asi tomu dobro delat nebudou.

Odkaz ke komentáři

podvozek ztvrdne, to je jasný.., já mám najeto 106tis km(podv.HP sporting+9x16 pneu 215/40) a měnil jsem akorát kosti, silenbloky ramen a axiál ložisko, teď sem ještě dával silnější stabilizátor(to už jen tak sprdele ;) )

jsem spokojenej, kdybych chtel měkkou houpačku, nechám serii..

Odkaz ke komentáři

jelikoz jsem take vlastnikem sportovniho podvozku od SUPERSPORTU .. snizeni -55 mm .. tak muzu potvrdit,ze podvozek je to opravdu tvrdy,ale presne jak rika Klaca pokud do toho jdes tak s tim musis pocitat .. jako nekdy me to sejri,ale pak prevladne ten lepsi pocit - jizdi vlastnosti a podobne .. ;)

nehlede na vizualni efekt ...... ;)

P.S. pred sport. podvozkem jsem jezdil skoro rok a pul na pruzinach V-MAXX se snizenim -35 mm .. a menil jsem za tu dobu pouze kosti stabiku ,ale to je neduh vsech fabii at na serii nebo sport. podvozku nebo pruzinach ... :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...