Publikováno Únor 23, 200718 r Včera jsme se s kamarádem svezli v ORS, kde měl tento podvozek (viz. odkaz) a když jel cca v 90 kruháč za Hradcem směr Praha a auto se ani nepohnulo, hned, že do tohoto musím jít taky Nemá chybu! Máte-li někdo zkušenosti právě s tímto podvozkem, pište. http://www.hpsporting.cz/sporting.htm
Únor 23, 200718 r Autor mám ho a super!!!jak píšeš auto se nehne nikam kam nemá Super, jdu do toho, to fakt nemělo chybu, kdo nezkusí neuvěří!!!
Únor 23, 200718 r KW variante 2 FOREVER to už je ofšem jiná cenová hladina já šel do HP, fabriku mám za rohem, kdykoli tam s problémem(třeba i repasí mužu )
Únor 23, 200718 r KW variante 2 FOREVER to už je ofšem jiná cenová hladina já šel do HP, fabriku mám za rohem, kdykoli tam s problémem(třeba i repasí mužu ) to je jasný, když jsi spokojenej není co řešit. Jsem si chtěl jen rýpnout samozřemně cena je trošku jinde
Únor 23, 200718 r Jestli ti to pomůže v rozhodování (ale asi už jsi se rozhodl) Mám jen pružiny HPsporting v kombinaci se sériovými tlumiči -30/-30 a naprostá spokojenost. viz stránky o autě po kliknutí na proužek v podpisu. Upraveno Únor 23, 200718 r od alpako
Duben 17, 200718 r ahoj,no a jak je to s tvrdosti?je to taky znat vic kdyz se najede na nejaky ten srumec na silnici,coz je u nas pomalu v kuse ,Taky o nich premyslim jen nevim jestli to mam dat dolu,nejspis to pak bude pekne odnaset veskery podvozek,ulozeni cepy atd,jelikoz ty rany asi tomu dobro delat nebudou.
Duben 17, 200718 r podvozek ztvrdne, to je jasný.., já mám najeto 106tis km(podv.HP sporting+9x16 pneu 215/40) a měnil jsem akorát kosti, silenbloky ramen a axiál ložisko, teď sem ještě dával silnější stabilizátor(to už jen tak sprdele ) jsem spokojenej, kdybych chtel měkkou houpačku, nechám serii..
Duben 17, 200718 r jelikoz jsem take vlastnikem sportovniho podvozku od SUPERSPORTU .. snizeni -55 mm .. tak muzu potvrdit,ze podvozek je to opravdu tvrdy,ale presne jak rika Klaca pokud do toho jdes tak s tim musis pocitat .. jako nekdy me to sejri,ale pak prevladne ten lepsi pocit - jizdi vlastnosti a podobne .. nehlede na vizualni efekt ...... P.S. pred sport. podvozkem jsem jezdil skoro rok a pul na pruzinach V-MAXX se snizenim -35 mm .. a menil jsem za tu dobu pouze kosti stabiku ,ale to je neduh vsech fabii at na serii nebo sport. podvozku nebo pruzinach ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.