Publikováno Únor 27, 200718 r Čau škodováčci, chci letos svému stříbrnému sršáni koupit alu kola, koukám po použitých kolech - v perfektním stavu od 6.000 do 7.500,- kč.Můžete mi někdo poradit, čeho bych se měl vyvarovat, co zkontrolovat na co se zeptat atd. Jistě s tím máte někdo už zkušenost. díky moc, zdeny
Únor 27, 200718 r Tak tak, raději bych investoval do nových (jen ty peníze chybí) . Jistota je je jistota.
Únor 27, 200718 r Tak asi nejdriv zkontrolovat po vizuelni strance,jestli nejsou nejak moc omlaceny od obrubniku,zkontrolovat jestli nejsou "vycachtany" diry pro srouby a jestli nejsou nekde narazeny,na to trpi kola vetsinou zevnitr a popripade jestli v miste narazeni nejsou praskly. Pak bych se domluvil s prodavajicim a kola bez gum bych dal na vyvazovacku.
Únor 27, 200718 r Autor jo,díky, mohli byste mě napsat nějaký odkazy na www.stránky, kde prodávaj alu kola? díky
Únor 27, 200718 r Tak napis neco pro predstavu co shanis,jestli nejaky original,nebo naky tuningovy,rozmer apod.. Pak se treba nekdo najde kdo ma neco na prodej. Jinak spousta kol je v papirovych tuning casopisech a na tuning-foru...
Únor 27, 200718 r Tak napis neco pro predstavu co shanis,jestli nejaky original,nebo naky tuningovy,rozmer apod.. Pak se treba nekdo najde kdo ma neco na prodej. Jinak spousta kol je v papirovych tuning casopisech a na tuning-foru... A nebo si objet pneusevisy v okolí, já tak narazil na 16" L&K za 6000, sami mi nabídli vyvážení a očištění, koncem týdne si je pojedu prohlídnout jestli nejsou nějak poškrábaný
Únor 28, 200718 r jo,díky, mohli byste mě napsat nějaký odkazy na www.stránky, kde prodávaj alu kola? díky Ja myslim, ze stranek je dost, napr.www.superkola.cz . Pred timto probleme jsem stal lonsky rok, ze koupim pouzite alu. 3x jsem se byl na nejake vybrane podivat a pak jsem to zamitl! Pridal jsem jak nekdo rika 2500,- a koupil nova. Nech si to projit hlavou a popremyslej radeji o novych! Vim, ze jsem ti neodpovedel an to co se ptas, ale pokud by jsi vazne trval na starsich, tak urcite navstivit pred koupi pneuservis a hodit na na vyvazovacku aby zadny disk nehazel.
Únor 28, 200718 r www.alubazar.cz a jetych kol se bat nemusíš, jen to chce na vyvažovačku...a pokud to budou fakt krasny kola za super cenu a jedno bude třeba bouchyl tak cena za srovnani 500-1000kč kolo což podle mě není tak hrozny...v pneuserviose ti i řeknou jestli ještě půjde srovnat nebo ne...jednou sem přijel s kolama do pneuservisu, bouchly byli všecky 4 a jedno už by prej nešlo ani srovnat...
Březen 18, 200718 r Tak jsem si byl v pátek pro disky a v sobotu je celej den čistil ,protože v pneuservise nebyly schopni je očistit tři týdny a ve finále přímo předemnou na ně nechal padat ten žhavej bordel z broušení.
Březen 19, 200718 r Hezky vypadaji - na fotkach z dalky nn, jsou hezky pár šrámů mají, ale kdyby byly nový a udělal jsem si je sám tak bych byl nas*anéj že jsem si poškrábal disk, teď už mi to tak vadit nebude a jak jsi napsal z dálky to není vídět a za tu cenu no nekup to
Březen 24, 200718 r Já třeba kupoval na www.alukola.com a spokojenost s rychlostí, přístupem a hlavně cenama.
Březen 25, 200718 r reknu vam ale,neni kolo jak kolo.Myslim tim nove alu,nasazuji mnoho elektronu,zrovna v patek jsem vyvazoval nova kola,byly to nejake italske,nove na 206,jak ty hazeli,viditelne vubec,ale padlo tam na jedno kolo v prumeru 100g samolepek,lepsi si priplatit a brat fakt znackove alu,ja mam na kokte origos 15,ty nehazi,borbety a ronaly jsou take ok,ale treba na favotitu ronal-8 paprsku, hazi jak stara svina,nove...ale treba kola ze soliteru-5 paprsku jsou supr,jenze se to vse pozna az na vyvazovacce s novymi pneu a dlouhodobe zkouseni,tzv SEDMY SCHOD
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.