acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Přidávám se k předsedovi, nerad , ale má pravdu, když jde o výšivku, jsem za malou na levé prso a pod to jméno odpovídající velikosti Tyyyy kraaaaavooooooo, mischicka se mnou souhlasi.....no tak to dneska radne oslavim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Panove, zatim bych to nemel rozsirovat....kdyby to nahodou nevyslo, tak at me neukamenujete....ale coz... nasel jsem firmu, ktera by nam potiskla podlozky pod SPZ....jednobarevne cca 100,-/kus (to je cena, kterou strelil po telefonu), vicebarevne cca 200,- (opet nastrel) resim to proto, ze moje nalepky pod SPZ jsou uz skoro pryc... uvidime...budu mu posilat navrh...jak se vyjadri.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 A umí to i reflexně? Mě se to líbí tak jak to je a drží mi to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Tyyyy kraaaaavooooooo, mischicka se mnou souhlasi.....no tak to dneska radne oslavim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) A umí to i reflexně? Mě se to líbí tak jak to je a drží mi to... Sitem asi ne....zjistil jsem, ze ta reflexivita k nicemu.... Editováno: 18. Duben 2008, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) Pánové a dámy.Vypadá to,že se rozjíždí akce Trička 2. V pondělí vy se měla udělat kalkulace ceny VYŠITÍ a pak bych přijmal závazný objednávky. Bylo by to podle původního návrhu. Buď se jménem nebo bez. Takže tady máte trička na výběr: každej jaký chce včetně barvy. Ceny bez DPH 19% Páni: http://www.xfer.cz/tricka/panska-unisex/tr...o-190-s10059848 - 97,80 Kč http://www.xfer.cz/tricka/panska-unisex/triko-190-s10060176 - 85,00 Kč http://www.xfer.cz/polokosile/panske-unise...a-190-s10059854 - 146,00 Kč Dámy: http://www.xfer.cz/tricka/damska/damske-tr...m-190-s10060128 -99,00 Kč http://www.xfer.cz/polokosile/damske/damsk...e-175-s10059874 146,00 Kč Tyto trička jsou na skladě. Předpokládám,že se budou dělat v bílý barvě. Editováno: 18. Duben 2008, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) Mě by se líbilo něco takovýho. Ale cena by byla asi někde jinde. Editováno: 20. Duben 2008, autor: Luďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) Pokud někdo nezná barvy tak tady je vzorník http://www.xfer.cz/barevnice/ Editováno: 18. Duben 2008, autor: mischicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalecek Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 cus takze riaks ze to ted myje dobre?parkrat sem tam predtim byl ale zadna slava no stejne si asi pockam na zitrek prece jen rucni myti ma neco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 ja vam nerozumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 ja vam nerozumim Čemu nerozumíš El Presidento? Sice nejsu tiskovej mluvčí,ale pokud budu vědět tak Ti to vysvětlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 vsemu tomuhle, skupinkovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 vsemu tomuhle, skupinkovani No mi tady sme SEVER- Žďár nad Sázavou, Havl. Brod a tak. A vysočina ve srazech sou spíš Jihomoraváci-Znojmo a tam kolem +Třebíč. Ale neboj. Taky to nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saatan Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Zdravim. Sice k vam nepatrim,ale je mozny si tricko objednat taky?Mel bych zajem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Zdravim.Sice k vam nepatrim,ale je mozny si tricko objednat taky?Mel bych zajem. Samozřejmě že ANO! Je určený pro všechny a ne jenom pro "starý jádro". Jen si vyber typ trička a velikost-XL je na 2 metrovýho chlapa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Ahoj kluci a holky. Tak jsem poslal do vyšívací firmy návrh výšivky - tj. znáček na levé ňadro a decentní nápis letka na zádech u límce - a cena trička + výšivky + přípravy výroby by byla kolem 340,- Kč za kus, při odběru 15 ks, což bysme myslím dali dohromady...a jinak je to kvalitní výšivka, už od nich něco mám(e) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 ja nechapu proc se spis svoji aktivitou nezapojite do fungovani OC a radsi si tady mastite neco malyho svyho...za ty tricka by vam byla pulka lidi vdecna, ale coz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Ahoj kluci a holky.Tak jsem poslal do vyšívací firmy návrh výšivky - tj. znáček na levé ňadro a decentní nápis letka na zádech u límce - a cena trička + výšivky + přípravy výroby by byla kolem 340,- Kč za kus, při odběru 15 ks, což bysme myslím dali dohromady...a jinak je to kvalitní výšivka, už od nich něco mám(e) Pokud bude napis na krku...myslim, ze je zbytecne ho mit jeste nad znakem...a pokud ta zelena bude vpredu i vzadu stejna (vim, ze je ten obrazek na rychlo spichnutej), tak to bude super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 ja nechapu proc se spis svoji aktivitou nezapojite do fungovani OC a radsi si tady mastite neco malyho svyho...za ty tricka by vam byla pulka lidi vdecna, ale coz... OK, nabidni clenum tricko Zdarske letky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 ja nechapu proc se spis svoji aktivitou nezapojite do fungovani OC a radsi si tady mastite neco malyho svyho...za ty tricka by vam byla pulka lidi vdecna, ale coz... Máš sz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Pokud bude napis na krku...myslim, ze je zbytecne ho mit jeste nad znakem...a pokud ta zelena bude vpredu i vzadu stejna (vim, ze je ten obrazek na rychlo spichnutej), tak to bude super Zelená bude stejná, vzal jsem znak co jsi dělal Ty a v corelu přidal nápis dozadu, do specifikace jsem zmínil barvu, neboj. Můžem ho nad znakem vypustit, proč ne, ale beru to jako integrální součást znaku, co ostatní??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Btw, potřeboval bych do konce týdne názory a pomalu ale jistě objednávky, ať můžu nechat udělat vzorek na kterém odladíme poslední detaily a jdem do toho, ať jsem ready na škodahome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Zelená bude stejná, vzal jsem znak co jsi dělal Ty a v corelu přidal nápis dozadu, do specifikace jsem zmínil barvu, neboj.Můžem ho nad znakem vypustit, proč ne, ale beru to jako integrální součást znaku, co ostatní??? prislo mi to proste preplacany...opravdu bych byl radsi kdyby byl jen jeden napis....na krku to vypada zajimaveji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 ale prd letky ale proste sehnat treba trika a pres mikla kterej ma znamy ve firme ktery nam vysivali do tedka to vse zaridit taxem to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 22. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) ale prd letky ale proste sehnat treba trika a pres mikla kterej ma znamy ve firme ktery nam vysivali do tedka to vse zaridit taxem to myslel Ja to pochopil...jen jsem zkusil zavtipkovat Tohle jsou tricka "Letky"...ty ted zarizujes klicenky apod. po svem, ne ? Editováno: 22. Duben 2008, autor: acter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky